Відповідь: Англійська мова Та я ж навмисне дала лінка, чого не подивитеся? Зацитую для вас, раз такі ліниві. Thou, Thee, Thy
Відповідь: Англійська мова Знаю, просто говориться "джєнкую" на наш український манер ) А може Пілгім мав цось іннего на увазі....
Відповідь: Англійська мова Власне наші дуже часто говорять "дзєнькую", але кожен, мабуть, по-своєму все одно казатиме. Тільки м"якого знака додайте і буде як має бути.
Відповідь: Англійська мова Так у нас взагалі польських слів багацько! А зара багато і англійське sorry кажуть.І я так же!Деколи маю проблеми,бо в німецькій посинаю вживати англійські слова.
Відповідь: Англійська мова Я так i знала, шо danke i thanks одно i то саме, i навiть пишуться зовсiм одинаково.:ninja:
Відповідь: Англійська мова thou - але це староанглійська, часів Шекспіра.... Додано через 2 хвилини Good God! Canst thou not come in by usual way as decent people do?.. Господи! Ужель обычный путь тебе заказан, путь достойного человека?..
Відповідь: Англійська мова Цікаво, яким способом краще підтягти англійську, яку раніше добре знав, але забув, до такого рівня, щоби спокійно спілкуватися з іноземцями? Самостійно, з репетитором чи у групі?
Відповідь: Англійська мова Лучше с репетитором, но не в группе, а когда с тобой занимаются лично. Ну и ясное дело опыт, стараться как можно больше использовать язык .... съездить куда нибудь в англоязычную страну и не боятся общаться там с людьми ...
Відповідь: Англійська мова А я навпаки думала, що краще в невеликій групі з 5-7 чоловік... Щодо необхідності поїхати в англомовну країну - згодна.
Відповідь: Англійська мова Зі свого досвіду: з репетитором добре вчити граматику, а от розмовну мову однозначно краще вчити в групі.
Відповідь: Англійська мова На счет грамматики согласен, а вот разговорный в группе тяжело учить, они ж англицкий как и вы не знают ... разговорный надо с native speaker-ами учить, а для понимания, надо фильмы в оригинале смотреть с субтитрами на английском, новости BBC или CNN, благо кабельное ТВ теперь распростронено ...
Відповідь: Англійська мова З власного досвіду - потрібне спілкування англійською для початку на практичному рівні, щоб згадати основи, часто вживані слова, вирази. Підійде просте спілкування в асьці з друзями-українцями англійською. Звичайно без допомоги е-перекладача не обійдеться, але візьміть собі за правило - не копіювати слова з перекладача в аську, а набирати вручну по буквах. Так слова запамятовуються досить швидко. А для того, щоб змогли спілкуватись в реалі - потрібно тренувати язик. Спілкуйтесь з друзями англійською. І ще допомагають фільми англійською, пісні, якщо до них прислухатись і вдумуватись.
Відповідь: Англійська мова О, мабуть, Ви праві! Цікаво, а чи можна з Інтернету скачати фільми англійською мовою без перекладу? І взагалі, де їх взяти? Додано через 1 хвилину Дякую, візьму до відома.