Информационная война №.....

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Balaganoff, 12 січ 2012.

1. Tan To

Tan To сын империи

А шакалы, это те, кто с руки кушает, и не важно у кого, улавливаете мысль мою?хм:) Поэтому, о прогибах не вам говорить, хм. Может скажете, кто нас нагибает?

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З руки їдять собаки, а шакали вискакують зі своїх боліт на завалену здобич левами (типу Тохтамиша чи Тамерлана), гризнуть і тікають назад в свої болота.

3. Tan To

Tan To сын империи

Вот вы и определитесь, хм:)

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ти вже визначився в своїй генеології?

5. Tan To

Tan To сын империи

А ты записался...на талоны?:))

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я їх вже й реалізував. Так ти визначився зі своїм азійським корінням?

7. Tan To

Tan To сын империи

Не знаю, не откапывал, хм:)) Все реализовал? И те, которые на мыло и повидло тоже?:))

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якби цей недоучка-яничар, який насміявся над "Ветеринарною службою України" хоча би знав, що в Європі найкращий контроль над продуктами харчування від тварин веде "Ветеринарна служба Бельгії".

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[OFFTOP]так отож
    продаєте свою продукцію українцям, або людям, які себе вважають українцями
    але чомусь їх не любите, любите сусідів
    дивно :scratch_one-s_head:[/OFFTOP]

10. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Сории..для особо одаренных ...повторяю еще раз,я не призвожу и не реализую ТП.Изготовлением и реализацией ТП,занимается ОАО"Киевски КБК"
    И как мне известно,реализует всем кто пожелает,за любые валюты ,лишь бы их принимал и конвертировал Нац Банк Украины.
    Причем тут любить...не любить не пойму.
    Как говорил мой бывший шеф: "Любить нужно жену,Родину и ребенка" ...как то так.

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[OFFTOP]пане, мені байдуже чим Ви займаєтеся, це Ваша приватна справа, яка мене ніяк не стосується :)
    питання було з підтекстом, і мені приємно бачити, що над Україною (землею, де Ви живете) принаймні зара Ви не насміхаєтесь ;)[/OFFTOP]

12. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

У кацапів ще водка в перелік обов"язкової любові входить.

13. forester

forester Well-Known Member

Не знаю как у кацапов, а вот хохлы от спиртного не только никогда не отказывались, так они ещё и за пазухой втихорца до дому уносили.

14. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Так для кацапів же і носили. коли до свинячого вереску кацап нажереться, а з ранку мучаєтьсяч похміллям добродушні українці "лікували" недолугих пьяниць кацапів.

15. forester

forester Well-Known Member

Это хохлы-то? У которых даже снега зимою не выпросишь? Хе-хе-хе... Хохол хохлу пробку от бутылки не даст понюхать, а тут - кацапам носить... Да от одной только мысли у истинного свидомого оселедец вертикально встаёт.[ADMIN="Balaganoff"]Хохлы-кацапы, прекращаем. Оба. Найдите другую тему для разговора.[/ADMIN]

а де твій аватар? :)