Информационная война №.....

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Balaganoff, 12 січ 2012.

1. Tan To

Tan To сын империи

А эта передача идет по каналу "Ц" если не ошибаюсь.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Данія. При чому виключно в Україні, для виготовлення дитячого харчування.

3. bayard

bayard Дуже важлива персона

на 90% весь раздел об этом.....:'(

4. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Лично для меня более относительно независимым видится рен-тв.
    РТВИ я не считаю, ибо он не совсем российский.
    Это с одной оговоркой, независимых ни от кого не существует в природе.

5. Balaganoff

А, да. Запамятовал.

6. Tan To

Tan To сын империи

Согласен, поэтому, лично я, предпочитаю интернет, здесь я пультом неограничен.

7. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

В условиях мирового роста цен на продовольствие есть отличные шансы для освоения новых рынков.

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви будете купляти як і купляли. Тільки на етикетці буде ярличок "вироблено в Білорусі"... "сир Бобруйський" буде називатись.:))
    Хоча більшість його буде до вас потрапляти за хабарі Вашій таможні (митниці), і пр. жулікам та ворам тупо контрабасом. Китайці чудовий приклад показали як це робиться у відносинах з вашою країною.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В Науру, а ті будуть ще дорожче вам продавати. Так що схаваєте.

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Це добре. Якщо наша влада не бажає проводити потрібну антиросійську ідеологічну політику - хай її проводить російська влада. І вона повертається назад, коли наші співгромадяни почують, як їх та їхню країну називають. А ті, кого занесе в Росію в гості, можливо відчують на власній шкурі.
    Скільки радянськоросійськийхрензнахто людей стали українцями після помаранчової революції, обурені поведінкою Росії ? Багато, і тут такі є.

11. Mr. Blick

А сир, як і більшість харчових продуктів, що виробляє наш національний виробник - кал. :)

12. Balaganoff

Будете смеяться, но я тоже когда-то смотрел ОРТ и даже думал, что вот нам бы тоже такого, как Путен.

13. Balaganoff

Боюсь даже подумать, что делают в России, если покупают у нас. Раз покупают, значит, пипл хавает?
    Хотя я бы не был так категоричен.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Середина 70-х, мій товариш перед від'їздом з Кременчука на службу в Новосибірськ вирішив піти на ринок та купити сала в Сибір. На моє здивування, там що сала немає, що ти його будеш на таку відстань перти, він відповів :"В них не сало, а мило виходить, бо свиней годувати не вміють".
    З Нижнього Новгороду вже три рази до мене приїжджали по мій проект, бо вони до цих пір випускають примітивну машину, яку розробив київський єврей ще в кінці прошлих 50-х років.
    По танках. Їхні тагільці до цих пір використовують для своїх "знаменитих" Т-90 вузли, розроблені харків'янами в 60-х роках.
    Ось такі "нано-технології" в "пабєдітєлєй".
    наше устарівше г...о.

15. Mr. Blick

Нас, таких людей, які після розпаду срср були русифікованими радянськими людьми, для яких Росія ще була "їхньою" країною, але які змінились, досить багато.
    А з кожним загостренням стосунків з Росією, як за часів помаранчевої революції, нас стає більше. :)

16. Holbayn

Holbayn Well-Known Member

Очень интересно как же теперь будут обстоять дела с установлением цены на газ? Если эти договоренности должны проводиться около полугода, то что же выходит? Украине придется в скором времени сидеть без газа?..

17. Фауст

Фауст Well-Known Member

Почемуж без газа.
    Украинцам нужно начинать есть горох и наконец научиться собирать газа после употребления гражданами оного гороха.
    Для этих целей замечательно подходят украинские пенсионеры, сидят на месте- едят горох-и бздят в присоединенные газосборники.
    Сразу двух зайцев государство убивает и с газом и пенсионеры сыты. :) :) :)

18. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Как только я приезжаю в Украину, так сразу упиваюсь "Боржоми", ну очень вредная вода.

А тов. Онищенко, я бы скормил добровольно/принудительно спиртосодержащую жидкость, которая называется вино виноградное портвейн 777 или 333 (еще варианты бывают), бутылку 0,7, средняя цена в московских магазинах 50 руб. На которую все сертификаты ведомством тов. Онищенко выданы.

Ему бы это очень для его здоровья полезно было.

19. olegp

olegp миється в бані

типа, пусти козла в огород с капустой

20. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Угу, ну есть у меня такой недостаток: Боржоми люблю.

а де твій аватар? :)