Інформаційна війна.

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 4 бер 2014.

1. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ооооо... знакомая история:))):))) годы молодыя, тоже велся на эту брызгалку...

2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

В суд надо подать! :crazy::haha:

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я взагалі не про те, шо тут незрозумілого?
    Ось вам американський:

http://youtu.be/9W9X4jKk6As

британський

http://youtu.be/sOhvjBwuix4

В дійсності прохання перенести ці дописи кудись в більш відповідний розділ, в інформаційну війну наприклад.

4. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ну вот теперь нашим нужно учиться снимать.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:))) Насправді такі є речі є кому знімати у нас, є толкові рекламні режисери. Просто бюджет такого продукту десь 25 000$ мінімум, думаю не треба пояснювати чому такий бюджет не доходить від держави підряднику.

6. metallic

metallic Well-Known Member

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Наколоті апельсини і гамериканські валянки відпочивають...

Фантазия российских СМИ не знает границ: "Украинские спецслужбы разбрасывают над Донбассом отравленные листовки с наночастицами". ФОТО

А я ще пам"ятаю з часів олімпіади-80 "гамериканські джинси, заражені сифілісом". :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

9. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Ідею я взагалі-то свиснув. Друзяка колись казав, що на шоколад "Корона" буде подавати. "Кусаю", каже, "а тьолка НЕ З"ЯВЛЯЄТЬСЯ!!!" :crazy::haha:

10. prius

prius Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По ідеї держава має зробити службу в армії престижною. Патріотизм і ентузіазм з голою жопою - це трішечки не те.

• Подобається Подобається x 2
  12. metallic

Ну, если уж пошла такая пьянка, то и я пару видео закину:

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну це не для рекрутування реклама, просто хроніка, крім білорусів (я так зрозумів у них все веселе).
    Але фіни порадували, відпрацьовують засідку на коцапів.:))) Правильно, хто на них ще нападе.

14. metallic

Ні, там як раз більшість роликів вім їхніх рекрутерів. Просто багато хто робить красиві ролики, без гасел "Go to army" у кінці. Всі хто забажає і так підуть. У фінів взагалі своя концепція. Вони знімають не короткі ролики, а маленькі фільми, від 10 до 20 хвилин. Взагалі, таке враження, що всі армії та ВПК піаряться, окрім наших.
    Хоча що нам піарити. треба спочатку, хоча б перевдягнути армію. А то виглядають, як бандформування. Я на одному фото, нашої АТО у донбасі. Нарахував у бійців на одному БМД, чотири!!! різних види форми. :facepalm:

Ги-ги, мене теж це повеселило. Ну а проти кого їм ще партизанити?! :)

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А всього мабуть 10. Хоча ці військові набагато краще екіпіровані, ніж ті що в перші дні висувалися. Але теж на одному знімку бачив - в бушлатах до колін, такі самі дурацькі, з трикотажним коміром, а зверху бушлата розгрузка пісочного кольору.

16. bedazzled

bedazzled Well-Known Member

Той ролик скоріше навпаки відпугує потенційних вояк. Взагалі в Росії ідеї, окрім збереження Росії самої, ніякої немає тому й ролики в них на цьому побудовані.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шось ти погано знаєш контингент.

18. bedazzled

Я одного росіянина армійського віку в Німеччині зустрів, так сказав мені на запитання чи хоче він повернутися до Росії: "Ни за что, там войны, Грузия например". Коли справа доходить до того щоб самому йти воювати то багато хто передумує підтримувати імперіалізм російський.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так цей ролик теж не для такої цільової аудиторії. Це ти описав типового націонал-зрадника.

20. bedazzled

Ви напевне забули додати лапки до слова "націонал-зрадник"?

а де твій аватар? :)