Інформаційна війна.

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 4 бер 2014.

1. Flametta

Flametta Well-Known Member

Час "Змеи": Россия развязывает кибервойну против Украины
    Интересно, брешут или нет.. Сайт-то российский.. :dntknw:

2. Slav

Slav Well-Known Member

Інтернетом гуляє "список українських втрат", який першим озвучив "мер" Слов'янська Пономарев.

Найбільш смішним є те, що колоради включили в "список загиблих" співробітників ФБР:

Общие потери карателей в Донбассе за 2-15 мая 2014 года – 750 человек | Правда-TV )

, а пізніше до дураків нарешті дійшло, що присутність ФБР на Донбасі - це не просто маразм, а - рафінований маразм, і ватніки витерли ФБР, а всю кількість 25 наче загиблих записали тільки в ЦРУ ( див. вище ). Це тільки свідчить про те, як складався цей маразматичний список, який першим озвучив "мер" Слов'янська Пономарев.

Дебіли нарешті зрозуміли, що там ФБР в принципі не могло бути і тепер оновлену версію брехливого маразму вже без ФБР постять по нету:

Гуглом можна знайти два варіанти, якщо в пошуковик вставляти обидві фрази російською мовою без лапків.

• Подобається Подобається x 5
    • Тупо Тупо x 1
  3. UNIA

UNIA Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  4. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Не брешуть. Відповідально можу сказати, що рівень програмних рішень, що до недавна використовувались для владних ресурсів, справляло враження студентських курсовиків. Й отже, їх рівень безпеки низький.

5. Oksanka S

Oksanka S Member

Як на мене, головне визначити на кого впливати. Якщо почитати ці ДНР-івські групки, то швидко розумієш, що якщо цих не переконає вже ніщо. Треба намагатись розгойдувати там, де люди просто хочуть жити і їм це починає набридати - вбивства, відсутність води, тощо. Тут можна вести війну ефективно.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  8. vele

vele Well-Known Member

В России утверждают, что хит про Путина -ла-ла-ла создан в Америке.

"Знаете, что я думаю по поводу нецензурной песни про Пуйлоа ("Пуйло - х@#ло, ля-ля-ля-ля"), которую активно пытаются представить в украинском сегменте рунета как народную украинскую песню?
    Никакая это не народная песня. Скорее всего, это секретная разработка американских политтехнологов из Пентагона. И создана она для зомбирования населения.. нет, не Украины, а как раз РОССИИ. Методом постоянного повторения россиянам на подсознательном уровне внушают, что "Пуйло - нецензурное слово". Как известно, если человеку постоянно повторять, что он свинья, то он рано или поздно и будет вести себя как свинья."

С полным текстом этого опуса, с видео и прочим, можно ознакомиться по ссылке: http://politichanka.livejournal.com/141465.html

• Подобається Подобається x 2
  9. UNIA

UNIA Well-Known Member

Всё ... я поверил ему. Каждому слову.

Да! Никто не передает никакого оружия.

Танки, зенитные комплексы, артиллерийские установки, противотанковые комплексы, БТРы - всё это причудилось в ночном кошмаре, насланном проклятыми американскими империалистами.

Да! Никто, имеющий военную подготовку, не стреляет из этого оружия. Это бывшие кухарки запускают ракеты ПЗРК и ведут те фантомные танки. Нет среди них никаких граждан РФ, за исключением не имеющих военного опыта одиноких добровольцев. Они без оружия из РФ убивают солдат ВС Украины и уничтожают самолёты, вертолёты и бронетехнику, словом божьим и праведной душой своей!

Я уже верю! Не своим глазам, а первому каналу рос.тв и опытному журналисту, тем более, что он иностранец!

Слава правде!

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:55 ----------

Петушок, и вы еще удивляетесь, что вас тут говном считают?! :)

Не удивляйтесь, вам падать дальше некуда, вы на дне, когда от имени модератора начали писать.

Я буду штрафувати скоро за дебати з тролями, тим більше за цитування їхніх посилань. Un.Known

Останнє редагування модератором: 16 чер 2014
  10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Говном не захлебнитесь, а то у родственников ваших хлопот прибавиться... ;)

11. Kovalenko

Я не бачу тут бомби. Ось, просто для ілюстрації справка від Тимчука:
    Террористические группы в Луганской области: данные «ИС»
    http://sprotyv.info/ru/news/1243-terroristicheskie-gruppy-v-luganskoy-oblasti-dannye?_utl_t=fb

Тобто, наприклад, під знаменами ЛНР діє велика кількість найрізноманітніших груп.

Так само й про батальйон "Восток". Це за любих обставин не формальна державна армія, а найманці. Ніхто й не наполягає, що в нас воює сама російська армія. А до найманців може потрапити хто завгодно. Провина РФ в тому, що вона виступила організатором такої війни та нав'язала найманцям свої цілі та завдання. Найманці зі свого боку приймають такий стан речей - приймають керівництво РФ та виконують покладені на них завдання.

Тобто я навіть й не звернув би уваги на цю "бімбу", тим більше, з "Шустер-лайф". Й, доречі, я не чув з боку українських ЗМІ, принаймні тих, кого я сприймаю як ЗМІ, щоб ці ЗМІ роповідали якусь брехню про "Восток". Наприклад з "ГромадськогоТБ" чутно, навпаки, зовсім інше, а саме: в нас немає журналістів на "тому боці", бо "той бік" забороняє працювати Журналістам (з великої літери), а дозволяє працювати лише російським пропагандистам під виглядом журналістів. Й отже ніякої повноцінної інформації в наших ЗМІ про "Восток" бути не може.

12. skam

skam Well-Known Member

Точно.
    Что он реально поведал? Что это "обычные люди". Мне непонятно, что значит "обычные", то, что с руками и ногами и без хвоста?
    "Взяли оружие"... Где взяли, кто научил пользоваться, на какие, собственно, средства? С шахтерской зарплаты купили ПЗРК вместо семечек? Чушня, имхо.
    А потом - то, что он иностранец совсем не означает, что на него нельзя давить. Он просто может не говорить ВСЮ правду, потому что знает - ляпнет что лишнее - выставят из Москвы в два счета, и останутся детишки без молочишка

13. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

У нас совершенно напрасно считают, что раз иностранец - значит, стопудофф, говорит правду. Наверно, это еще советская привычка - когда лжи и лицемерию официозной пропаганды противостояли зарубежные "вражеские голоса".
    Сейчас на Западе есть про-путинское лобби, и среди политиков, и среди журналистов.

• Подобається Подобається x 3
  14. Kovalenko

Ось, наприклад, є такий: "Єврокомісар з питань енергетики Гюнтер Еттінгер пропонує Україні терміново заплатити Газпрому $ 1 млрд.
    http://www.5.ua/ukrajina/ekonomika/...raini-terminovo-zaplatyty-hazpromu-usd-1-mlrd

Чому б Етінгеру не почати з того, щоб вимагати від РФ $$$ за анексію Криму та розруху в нас, в Донбасі?

15. vele

vele Well-Known Member

Шустера за эту передачу наградить почетной грамотой от России и бесплатной поездкой на Донбасс от "сепаратистов" Юго-Востока!!!

16. Kovalenko

Якщо вже ми про інформаційну війну та таке подібне... Хочу дещо знизити ентузіазм щодо прикордонної стіни, яка наразі є чи не нацональною ідеєю.

Нагадую, що є лише 2 більш-менш ефективні стіни (в Ізраїлі та США). Вони розділяють розвинуті суспільства від відсталих. У випадку Ізраїлю мова йде про захист розвинутої країни від середньовічного суспільства. У випадку США - найрозвинутішої та найбагатішої країни від країни третього світу, причому, влада Мексики на боці США.

В нашому випадку мова йтиме про майже однаковий технологічний рівень по обидві сторони стіни, та значно більшу ресурсну базу з боку ворога. Ба більш, з того боку - держава-терорист. Не терористична організація (як в Мексиці чи Ізраїлі), а держава.

До чого веду. Стіна може бути лише символом кордону з РФ, а на практиці - складним комплексом: організаційним, фортифікаційним, віськовим та т.і. Від безжалісної боротьби з корупцією до вишколу елітних прикордонних сил. Від опорних пунктів до найсучаснішого моніторингу. Й я не певен, що стіна саме у сенсі "стіна" ("колючка", паркан, рви), бо це викликатиме немотивоване відчуття безпеки. Для держави-терориста це не препона.

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:))):))):)))
    Ото гр. Півник дає, скоро, мабуть, під адміністратора склонується :)

18. Forpost

Forpost Стоїк

тапками не кидайте тіко ...може перейняти досвід комуняк з Даманським ? з 1969 року всьо тихо- мирно.На той час китайців було десь 800 мільйонів

19. Kovalenko

Не в курсі... а що за досвід? (тільки не кажіть про ядерні заряди)

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

Не переймайтеся, ми зрозуміли, хто є хто.

20. skam

skam Well-Known Member

Всё так. Раньше граница "полюбовная" была. Местные проселками туда-сюда ездили, никто внимания особого не обращал. Я по проселкам не ездил, но и на погранпереходах толкового контроля не было - миграционная карта формальная, я там специально ересь писал - никто не читал, машину никто не проверял. Кто и зачем едет - никого не интересовало. Ну вот и понаехало дерьма..
    Оно жаль конечно - теперь эдак просто в Украину не приедешь, но контроль надо ужесточать максимально

а де твій аватар? :)