Інформація від Вуйка Стефка

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Вуйко Стефко, 28 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Ви праві...Був совєтський адміністративно-свободно-приказний підпільний секс,а не яко в жарті зі Львова.
    З цим далі совки пруться (радять,сватають,сунуть,лізуть,і лізуть,і лізуть...)в Україну.
    Але тепер-то вже треба буде офіційно зарегіструвати в якійсь европейській хартії.Десь в Сибіру,то я думаю не обов'язкове...

2. Weiss

Weiss Well-Known Member

Только совки? Больше никто в Украину не прётся?

3. Good++++

Good++++ куртуазный перфекционист

Шановний пан Вуйко, а посилання на конкретну статтю Загальної декларації прав людини можеш підвести?
    Цікаво спізнати твою опінію... бо я щось невідпилюджую...[​IMG]

4. Вуйко Стефко

Йой...який Ви смішний.Та хто може кому заборонити якимось законом пити,кохатисі і грати варята.Це все Свободи,які дозволяються самим природнім розумінням.Заборонити можуть кохатисі за гроші,або пити задурно в ресторані,а решта все можна...Та як хочете,я можу поритисі в тих кодексаx і напевно таки шось знайду і по-поводу секса.Але сумніваюсь,що там буде шось таке,під яке можна копати...або совкові закони оправдати,якo самі досконалі.
    Світ і в деклараціях деякі речі подає в стилі жарту і двоякого тлумачення,але це напевно лише в сексуальному питанні,а не в політичному...Жарти існують по-різному подані...Ну от,як галицький...

1939-й...
    Совiцькі війська вступили на територію Галичини.Кращі офіцери дістали в нагороду дозвіл на відвідини будинків розпусти...
    Один такий гарнесенько побавив-сі,і задово-о-олений такий вже, збирається і xоче йти...
    Аж чує від кобіти:
    - А п'єньондзи ?
    "Слонь-покойовий" витріщивши очі бере під-козирьок,віддає честь і мовить:
    -П'єньондзи?...Какіє-такіє п'єньондзи? Совєцкій офіцер нікакіє п'єньондзи нє бєрьот !

5. Вуйко Стефко

Добре...Все!
    Задовбали паранойєю своєю науковою Ті (самі бачите котрі!) проектанти-профеССори Гулагів,закритих психлікарень і відкритих та розритих траншей Катині,могил жертв Голодомору...А також любителів сексуальних свобод і керованих прав совєтського чєловєка.
    Краще слідкуватиму за поетапним строітєльством Нового Союзу з восхождянієм її вождя Путіна В.В.на трон нового прєзідєнта Нового СССР,і т.п...Мене просто інтересує вже більше реакція Німеччини (!) на завтрішні події,чи буде хоча би якийсь блеф з ГДР і з його відродженням,яко члена ЄС,НАТО...та всякі-такi "шлангові фокуси" i всякі-такi комедії.:)) Цирк на дроті...

Перерва до 17 нуль-нуль 11 травня... в звязку з наступаючими свєтами совітів.
    А там побачимо!

6. Good++++

Які свєта? Нічого не впетраю!:scratch_one-s_head:

7. Вуйко Стефко

Ну та як,та в Них,в Совєтів свєта Майські з червоними фамами зачинають-сі...Пєрвомай,Дєнь Пабєди...Вони на той свій шабаш ,ще настругають подій.І шо помішаєте Їм? Ди-ди-ди...:bad:

8. Luna

Luna Guest

1 травня якось в мене не відгукується в серці, а 9 буду святкувати разом з Совєтами поки жива. Шабаш...

9. Weiss

Weiss Well-Known Member

Не задавайте ему вопросов. Прочтите его посты и всё поймёте. Точнее смысла постов не поймёте, но почему не стоит задавать вопросов - станет совершенно ясно.

10. Вуйко Стефко

:))
    "Доктор",а ну киш в стойло...то-бишь на шабаш до Корнілова,матяжі дєлать.Свєта-а ж починаються...:bad:
    Ну і вірно...як вчителі Ваші так і Bи,як начальство,так і Ви,як Путін,комуністи,шовіністи...ну то й Ви так.А до церкви,то..то-таке.Вона була є і буде.А Свєто Пабєди,то нє навсєгда!:yahoo:
    І кіко того життя!

11. Weiss

Weiss Well-Known Member

Ну вот! Всех поздравляю. Завёлся нормальный такой себе форумный сумасшедший. :sad:
    Остаётся надеяться, что рецидив не распространится за пределы данной ветки. Будем считать, что тут изолятор.

От всей души желаю Вам здоровья Вуйко Стефко.

12. Luna

Luna Guest

Мы все сумасшедшие. Мы - для кого-то, кто-то - для нас.

13. Good++++

:)) "Америка заметает следы! Берегите Медведева! Берегите Путина!"
    "сумасшедший" - не красиво. Краще - БОЖЕВІЛЬНИЙ.

14. Weiss

Weiss Well-Known Member

Согласен. Но я при всём своём недуге, тем не менее стараюсь отвечать на вопросы и вести осмысленный диалог, а не нести поток своего сознания сумбурными отрывками фраз. Если у господина есть желание побеседовать с собой... Ну что ж. Он имеет на это право. Не буду мешать.

15. Luna

Luna Guest

Вот терпеть не могу такого. Что ж жалуемся на лекарей, нам рецепты прописывающих? Не нравиццо, что пишет - ну ответьте. Так нет - сумасшедший.
    "Кто есть дурак? Всякий инакомыслящий!"
    Резкий, тон общения порой - неприятный, задирает - и ведёмся, вредный дед до ужаса (Вибачте, вуйко - маємо шо маємо:), - но сумасшедший-то почему? Есть следы паранои...И у меня есть. Бывает - людей подозреваю...

16. Luna

Luna Guest

:good:

17. Вуйко Стефко

Дякую...І Вам нє хворать доктор!
    Жарт Вам (Вам лічно) на свята!Гадаю по-українськи панімеєтє?
    -Дохтір,я щось-то себе нинька Іваном Грозним чувствую.Що це зі мною?
    -Хе-хе...За-а-а-раз я вам рецепт і справку випишу.Почекайте хвильку..
    -Давай,давай пиши смерд собачий...Пиши,пиши...

Господа шовіністи на Українській землі!
    Пора на барикади.Ваше свято підходить.Вспокійтеся з відповіддями.Всьо вже схвачено!
    Нами!
    Українцями України!
    Не дьоргайтесь задуже!Бережіть вождєй в себе на Великой Родінє.Наводьте там порядок,а не Корніловські порядки в Одесі,в УКРАЇНІ!
    Це я вже серйозно,як і Українська Держава буде робити Серйозні кроки.
    З Вашими святами Вас у вас на Родінє ...і в "Родінє"!
    Не гнівіть Бога,бо Це Те Важливе,що слід сказати скаженому шовіністу наостаток!

18. Forpost

Forpost Стоїк

19. Metalitic

Metalitic Well-Known Member

а чого тут смытись. почитав, зрозумів головний посил постів.
    У людини душа болить, голова гуде. Моторошно. За нашу з вами долю.
    Тоді як в РФ поставили на достатньо велику ногу патріотичне виховання молоді, підтримується діаспора і відкрито готується до війни (згадайте вояків РФ в Грузії, які обіцяли дістатись Києва).
    А що у нас з патріотичним вихованням?
    А ніяк!!! Нема такого.
    Україна вже звойована по своїй суті без жодного пострілу в певні своїй частині, але ця частина все росте і росте, поглинає рідну землю.

Таке казати, як тут написав є ознакою манії і прочих хворіб на форумі, зазвичай.
    Але тут зібралися для того, щоб зрозуміти, що тут.
    І оце була моя інтерпрітація і пояснення до постів Вуйко Стефко.

20. Вуйко Стефко

Нормально розумієте...обережно так висловлюєтесь і Це зрозуміло,бо як нині(!) інакше?
    Свєта комуністичні,а я на форумі знову дописую щось-таке...Як в жарті:
    Повінь в Карпатах.
    Два хлопи сидять на дереві,чекають коли вода спаде.
    Дивляться зверху,а по воді капелюх пливе,то вперед,а потім повертається і пливе назад,а далі знову вперед...
    Один до другого і мовить:
    -Куме,а шо-то за холєра така з тим капелюхом? Туди-сюди пливає собі...
    А той:
    -Йой,куме,та то мій сусід вуйко Стефко поле оре напевно.Він завше мовив:-Свєта,чи не свєта...Повінь,чи не повінь,а орати треба!
    _________
    Так і я деколи...
    Добре.Тут мені мій небіж Юрко НОТОЦО сентенцію інтересну повів.А я Вам...же
    Світ Безумовно Врятує КРАСА і РОЗУМ,але Російську Імперію врятує лише Державна Наглість і Розбій,яким приходиться Весь Час Збільшуватися.
    :)
    і ще...
    Тут мій земляк п.Пупер пише
    (Евреям пора прекратить считать себя богоизбранным народом)
    http://ostrovforum.net/showthread.php?p=75457#post75457
    цитую:
    ...пора бьі украинцам поучится у иудеев отстаивать свои права, ато про убийства иудеев во вторую мировую -- весь мир знает, а стоит украинцам заикнуться об массовьіх убийствах их предков -- сразу вой и затьікание рта...
    Я думаю,що сказано Вірно,але Хто...Хто (Єврей?!) дасть-допоможе Українцеві признати Голодомор в Світі злочином подібно Холокосту? Шо він буде мати з того? Чому при останніх кроках по-признанні Голодомору в ООН на міжнародному рівні Такої підтримки з боку Ізраілю,Америки,сіоністських організацій НЕ БУЛО? А була якась двояка позиція!
    Може-то і справді в світі все поставлене Так,що
    Справа спасіння утопаючих - справа рук самих утопаючих,панове фільозофи ?!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)