Інформація від Вуйка Стефка

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Вуйко Стефко, 28 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Serena

Serena May Flower

что здесь происходит??

2. Weiss

Weiss Well-Known Member

Позволю себе дополнить Вас коллега. ИМХО имеет место, развившийся на фоне невроза, симптом положительного двойника так называемый бред Фреголи. Симптоматикой данного заболевания является убеждённость больного в том, что окружающие его люди, на самом деле являются одним и тем же знакомым ему человеком, который меняет внешность и гримируется. Часто бред носит параноидальный характер: больной считает, что этот человек его преследует.

3. А.К. Трубицын

А.К. Трубицын Well-Known Member

Вы постоянно удивляете меня уровнем эрудиции. Ваши посты всегда интересно читать, независимо от согласия или несогласия с ними.
    Респект.

4. pan_Wit

pan_Wit Well-Known Member

Или имитирует все это...

Украиноязычный галичанин использует слово "отравлення" (отравление) вместо слова "отруєння" ...

Для украиноязычных характерны обратные ошибки, применение украинизмов в русской речи... а не русизмов в украинской...
    Украиноязычный галичанини путает слово "травлення" (пищеварение) со словом "отрута" (отрава)?
    :scratch_one-s_head:

5. А.К. Трубицын

А.К. Трубицын Well-Known Member

"— В слове «понос» слышится слово «нос»? — спрашивал я его мирно.

— Да, слышится, — отвечал Юра, честно подумав.

— А насморк связан с носом? — спрашивал я его, воздействуя на него через логику первичных понятий.

— Связан, — отвечал Юра неуверенно, потому что не знал, куда я клоню.

— Так вот, — говорил я ему, — как только ты произносишь «понос», ты сразу же вспоминай, что и нос и насморк к нему никакого отношения не имеют".

:)

6. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Дякую панове "лікарі" недовчено-перемудрі фільозофи кукурудзяні...
    Особливо отой Weiss,i "князь трубецкой",якo господін Прєображенскій?
    А вам шановний Тугрику також пораджу,не гніватись...на своїх колєг недовчених і премудрих,мєчтатєлєй сраних "вєлікой расії-ссср на Україні-Неньці".
    Грають варята,повірте старому хлопу галичанину.Завтра вони стріляти будуть з Придністровя...А може і не будуть? Може не дадуть їм такої собачої радості.Шо нема таких на світі,котрі не дадуть...?
    Та є-е-е...Господь є, і Правда є, хоча також і "Правда" також ще є.
    Фільозофи срані...І куди тільки служби дивляться нині...?
    Але якось то буде...

Ви тут мені рекомендували відпочити.Дякую,прислухаюсь...
    А я вам галицький кавалок за рекомендації...
    Галицький вуйко так мовить до внука:
    -Шось-то ти,Івасю, та такий сумний якийсь-такий? Може-си хочеш запалити файного дзигара,га-а?
    -Та ні вуйцю,не хоч-о-очу дзигара.
    -А може,Івасю,ти хочеш трохи горілцуні та випити-си?
    -Йой та нє,вуйку,нє.
    -А шо-о-о хочеш,та повіч ми,внучку?
    -Та-а... ді-і-і-вки хочу!
    P.S.Ой...забув вибачитись,що гадостєй разних наговорив мєчтатєлям путінським.Він їм знову мабуть Батькой-Прєзідєнтам будєть!
    Шутка...:))

7. admin_old

admin_old админ в отпуске

Закрыть тему может? :scratch_one-s_head:)))

8. Luna

Luna Guest

Зачем? Недопонимание от этого не уйдёт.
    Честно говорю - ну сложно поверить, что - да, своеобразный, но вполне адекватный человек вдруг - бац, и начинает стрелять гадостью издалека...

9. Forpost

Forpost Стоїк

а что нестандарно ,никто кажется не обижается....

10. Вуйко Стефко

Сторінку цю ви можете закрити,це не проблема...Попробуйте закрити справu про вбивство,отруєння (справді,що не отравлення) отак,як Bи думаєте...Це раз.А два це...закритись Одесі від галицького розуміння демократії Це навряд чи поможе,так як і від молдавських кордонів з проблемами Придністровя.Це все не варто накопичувати закрившись - бо по-хлопськи так мовлю...взірветься Ce Bce в свідомості Нової Генерації Української Сучасної Ментальності.
    Але як собі знаєте,то так і робіть!
    Галичина не вчить,а показує приклад!
    А страусина політика - не вихід!

11. admin_old

admin_old админ в отпуске

Ок. Самовыражайтесь. Но будь ласка без хамства.

12. Luna

Luna Guest

Мені важко судити про галицьке розуміння демократії, тут Вам звичайно видно краще...але в Одесі є чому повчитись - тут у страусиній політиці не було сенсу, місто настільки багатонаціональне і дійсно по-особливому єдине...здається, якби держава була макси-копією Одеси - проблему національних ворожнеч та суперечок можна було б закрити.

13. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Да ладно. Я себя во Львове очень комфортно чувствую. Хотя я говорю по-украински... Но понимают, но не могут понять, звідки до них приїхав цей чоловік.

14. Luna

Luna Guest

:) О-о...:scratch_one-s_head: Или я недопонимаю, или высказались неясно...Я себя во Львове очень комфортно чувствую. Хотя я говорю по-украински... Но понимают - это слегка запутанно:)

15. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

А чего там запутанного? Либо отвечаю в теме диалога, либо нет. Мне как-то все в теме отвечали.

Есть такое понятие: говорит на ломанном языке. Это про меня, говорю по-украински не на суржике, а как иностранец. Но, достаточно хорошо, чтобы во Львове поняли мой украинский.

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

зато здесь никто никому рот не затьікает....
    и только в случае прецедента -- бан... ;)
    ви пан стефку, файний хлоп...
    але є два "але"...
    — ви почали привселюдно скандал, не назвавши нікого, таким чином натякаючи на кожного з форумлян...
    — інтернет дуже тісний, і ваші відгуки про острів-форум доступні читачам, і знову ж таки в цих відгуках ви не надто файно відгукнулися не про конкретних людей, а про форум вцілому...

тому не варто робити з себе ображеного...

17. Вуйко Стефко

О.К. Важко канєшна,без гумора...відповідати дохторам з Москви пробуючих лікувати і ліпити на Україні залишки СССР.Я не зможу...А визначення хамcтвa,то це та обіда ,як виникає в голівці пост-совка,який Не Розуміє...ну не розуміє,що нинішній Українець бачить його наскрізь,і всі його фокуси лікарські,і триндєж пустий,і якісь фікс-плани для дyрачків(чи-шо?)в Європі про South Stream,North -Stream...Ди-ди-ди...
    Mене турбує більш Те,що робиться поперек Загальноприйнятих в Світі Прав і Свобод Людини! На Україні,на форумах,в віртуальному просторі України...і абсолютно Не лізу,не прусь,не суну,не пхаюсь до вирішення цих проблем в Росії.До речі...смертна кара в Росії скасована таки,а чи ще трактуєтся як спосіб тиску і державної мощі...Але це лише для інтересу.А так,то ні...Як в жарті:
    -Стефцю,а ти помідори любиш?
    -Їсти люблю,а так,то ні!
    От так коротко і моє О.К.
    Для Такого розуміння і використовую правила і статус Amnesty International.
    Пхатися в бурні одеські дисусії на форумі,які можуть закінчуватись у вас і поножовщиною - абсолютно не намірений,а також рекомендую заїзджим,тим докторам психологам-псіхам стримувати свої фобські замашки.
    Я ж скоріше не яко доктор,а яко санітар.
    Тaкий собі галицький Вуйко Стефко-санітар.
    Надоїсть...я сам піду з своєї сторінки.
    Шануймося! Ради України шануймося,а не заради якогось там надзвичайного "Ого-го з Росії".
    Пузирі...то єсь Бульки (по-українськи),нафіг-кому нині потрібні тут Нам на Нашій Вітчизні - Україна!
    Що пафосно Вуйко галицький виражається!
    Ото-то...Бо ми,галичани, такі!

P.S.Пупер,я ті не пізнаю...Але то таке!

18. kertis

kertis миється в бані

Йде собі порядний вуйко Львовом, гуляє. Проходить повз бордель, раптом чує якийсь ґвалт згори. Підіймає голову - там на даху борделя коти злягаються. Котяри зрештою так захопились, що зісковзнули з даху и гепнулись просто перед вуйком, так їх разом і заціпило...
    Вуйко пригладив вуса, підняв котячу парочку обережно, і ввічливо стукає у двері борделю.
    Відкриває така добряча пишна бандерша, рази у півтора більша за вуйка, і дивиться на нього.
    Вуйко простягає їй котів і чемно каже:
    Вибачте, пані шльондро, у вас тут реклямка звалилася.

19. Вуйко Стефко

Файно...До речі в задекларованих в світі Правах і Свободах Людини займатися приватним сексуальним бізнасом,під аматорською вивіскою,то можна .То не забороняється,бо то не шкодить.
    Навіть за Австрії-бабці,то за войском цілий бордель їзадив...Совєти всі закони поставили з ніг на голову...Контроль зробили під Брєжнєва з Джуною...і таке-всяке.

20. Weiss

Weiss Well-Known Member

Т.е. это из-за них в СССР секса не было! Я так и знал!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)