Інформація від Вуйка Стефка

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Вуйко Стефко, 28 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kertis

kertis миється в бані

Просто найдите к ним подход. Или вам лень? :)

2. Norman

Norman Guest

Телефон 03 - звоніть усі!)))

3. Luna

Luna Guest

А Ви кількість гостей бачите в списку? І...вибачте, але це дійсно - Інтернет-простір...Якщо правда те, що Ви кажете, то нічого дивного. Ми пишемо публічно, читає хто завгодно.

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Нет... Вот только с администрированием тут - совсем что-то тихо...На ЛФ - за два года у меня никого в игноре, а тут - уже 2 хама...

5. Norman

Norman Guest

Перенесите тему в юмор))

6. Weiss

Weiss Well-Known Member

А как Вы определили, что с этого? Спрашиваю без всякой иронии.

7. kertis

kertis миється в бані

Да, Степаныч что то совсем не справляется... Хотя тут политического народу гораздо больше. Да и дискуссии погорячее. Может из за этого?
    Если вам хамят - давите красную кнопку. Админ достаточно быстро реагирует. Проверено.

8. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Шановна пані.Як-то Ви хочете все так скоро,як російськомовний украінець з Москви...Дєнгі на бочку.Імєна,адреса.тєлєфони...Я то шо знаю? Я знаю як захищати свою Честь і Честь своєї Cімї,Pодини,Hації...Не все зразу.
    А процес для чого?
    А Процеси для чого?
    Так фігушки якийсь процес i відбувся б, в тому числі і Нюрнбергський,не мовлячи про якийсь-там вилами писаний Лємбергський!
    Але,люба Пані...Господь не фраєр і ще ніхто з нього лоха не зробив і не зробить!
    То я Вам як вірyючий християнин мовлю!
    А Ви вже перекладіть це тим іншим тут (не всім,не всім...).
    Ви то хоча розумієте в чім фікус-пікус?
    Слідкуйте за подіями і навколо найбільших злочинів на Украіні,як-то вбивства,отравлення,коррупція...І не спішіть,не спішіть...Спішка потрібна тим,хто видзвонює!

9. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Ламає мене робити не свою роботу...і виясняти хто-то був під іменем погрожуючого Чорнобильця на "Восток-Запад форумі",а хто просто дурень лоханутий...
    Мене ж вирахувати,як 2-а пальці обпісяти в туалеті...але це ще нічого не значить.
    Суть-то не лише ві Мні одному!

10. Luna

Luna Guest

Як дзвонили - то дурні, що дзвонили. А на честь по телефону не посягають... А як посягають - то на свою. А я таки хочу скоро, бо ...та що ж взяти - жінка)) Російськомовна. Українка. З Одеси. Пане Стефко, я можу зрозуміти Ваш справедливий гнв, але чи не варто його спрямувати конкретно телефонувальникам, скрутивши їм дулю хоч би й тут? Чого це маємо ми вислуховувати. які тут падлюки зібрались, як ми ані сном, ані духом?
    Амінь...
    Не можу, пане...Перекладачем не буду. Хот як розуміє - той так і життя будує, а Ви справедливо кажете - всі під Богом ходимо. Слідкую...
    От тут Ви трохи таки неправду кажете. Не ламає Вас, бо в житті б не понаписували всього, що тут читаємо, якби байдуже було ... Погрожував Чорнобилець? Не знаю, хто він такий - але як на мене, Норман краще робить, пише тут - та й годі. Чому ж лохануті? Здивовані реакцією...

11. Forpost

Forpost Стоїк

та гей до біди Вуйко Стефко ,лишитьсі того ровера,шо будем ту без Вас робити?

12. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Там всі на "ви" зверталися?:))

13. Forpost

Forpost Стоїк

ага ,особливо канадійці...

14. alex21

alex21 Well-Known Member

Ну вы вот сами поняли, по теме от начала, что закончили как, герой одного фильма - сама сама, быстрей быстрей, хотя ....

15. pan_Wit

pan_Wit Well-Known Member

отравлення тобто отруєння?

ретельніше треба ...

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:) дивно....
    а хіба елеф, який ви згадали -- збіговисько хамла?... :) ;)

17. Дальневосточник

Меня удивляет, что Вас это удивляет...Что люди могут уважительно обращаться к собеседнику, что за неуважение к оппоненту отправляют "подумать" не глядя на былые заслуги - а при упростве (я никогда никому нигде не говорю Вы) - отлучают навсегда.
    Пан Пупер - не делайте вид, что не поняли. Как раз ЛФ - пример, как избежать превращения форума в базар - с соответсвующими базарному методам общения... К хорошему - конечно привыкаешь. А здесь приходится просить оппонентов - не давать оценок лично мне...Особо развязных - пришлось просто отправить в игнор - и вся недолга.:)

18. Forpost

Forpost Стоїк

не тре робити рекламу Лф....

19. Дальневосточник

Я - ненавмисно...;)

20. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

Друзья, не обижайте этого человека. Он не вполне здоров. Это не оскорбление и не провокация, а констатация факта. Текст содержит весьма характерные признаки как минимум сильного нервного стресса, а может быть и начала более серьезного
    Ув-мый Вуйко Стефко, я прошу вас не обижаться на меня. Но возможно вам действительно стоит какое-то время воздержаться от политических баталий. Проводите больше времени с семьей, слушайте легкую музыку, гуляйте, читайте что-то незамысловатое - детективы какие-то... Иначе в будущем действительно можете заиметь серьезные проблемы со здоровьем.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)