Інцидент в центрі Львова

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем takbylo, 5 лют 2012.

1. takbylo

takbylo New Member

5.02.2012 бiля Вернiсажу близько 16 год почув як якась жiнка кричить допоможiть дитину душать". Дивлюсь стоiть мужик пiд колонною театру Заньковецькоi i лiвою рукою давить хлопця 8-10 рокiв за шию а правою витягуе телефон з кишенi. я i ще чоловiк десять побiгли туди. Але вiдразу звiдкись взялась машина. мужик дитину непритомну туди запхав .там тонiроване скло. Люди не пускали оточили машину Звiдкись в секунди вибiг мунiципал i пiшов з водiем машини молодим пацаном рокiв 20 в браму . ми вiдкрили заднi дверi. мужик з виду наркоман далi тримав хлопця за шию i кричав що вiн батько. малий був напiвпритомний. Буквально за хвилину виходить з брами мунiципал показуе на водiя з яким ходив в браму (молодого пацана) i каже що то вiн батько дитини, бо вiн бачив паспорт. Ми всi трохи зависли машина вiдразу поiхала. Аж потiм до всiх дiйшло як можна за хвилю по паспорту визначити шо то його дитина, та й водiй кажу був дуже молодий. Мунiципал нам каже дякую шо ви такi активнi, але по документах то його дитина. То ясно був *** короче прошляпили ми малого. може хто зазняв все на мобiлку? Батьки бережiть своiх дiтей.

Останнє редагування модератором: 6 лют 2012
  2. Yarym

Yarym New Member

Шановний takbylo!!!
    По-перше, "дуже дякую" Вам за те, що Ви як сумлінний громадянин та мешканець міста Львова написали про цей випадок на форумі, та й ще так, що аж мурашки по всьому тілу пробігають...
    Мене звати Юра, мені 27 років, не 20 і вже не "молодий пацан", я- водій цієї машини, в яку "мужик дитину непритомну запхав". Цей мужик, як ви написали "з виду наркоман", - мій батько і батько мого братика, якому 12 рочків. В нього вроджена хвороба, яка називається дитяча мігрень. Якщо ви не знаєте, що це таке, можете почитати десь в інтернеті, щоб надалі ви знали , що в таких випадках треба робити! Батько з братиком гуляли в центрі і раптом йому стало погано, батько відразу передзвонив мені, щоб я їх забрав від театру ім.Заньковецької. Приїжджаю я на місце і бачу таку картину: навколо них стоїть "стадо" людей і серед цього стада одна "дуже розумна" жінка в окулярах кричить несамовитим голосом ,що душать дитину. Коли я їй сказав, що в хлопчика приступ, а цей чоловік його батько, вона ні секунди не думаючи почала кричати, що хлопчика крадуть! І тут почалось... Позбігались люди, почали шарпати за куртки мене, мого батька , а головне, мого брата, якому було і так погано,не давали посадити його в машину,кликали міліцію і т.д При таких приступах потрібна цілковита тиша і спокій, щоб якнайменше було негативного впливу на нервову систему. Коли Ви, шановний, разом з муніципалом відкрили двері, то хлопчик весь в сльозах кричав вам, "стаду", що це його батько... В муніципала є всі мої дані записані, номер паспорта,місце проживання, номери автомобіля...
    Ви хотіли зробити, як краще, вийшло все навпаки. Тому що Ви - "стадо", і послухали одну навіжену,яка, передивившись телевізор, кричала там, що крадуть дитину.

П.С. Дуже дякую дівчинці, що підібрала ключі і віддала мені їх, в той момент коли "стадо" не давало посадити брата в машину... Хоч одна людина знайшлась, яка в цей момент думала своїм розумом, а не тим чим думало "стадо"!

Батьки ,бережіть своїх дітей від таких "добрих помічників",як автор попереднього коментаря і його "стадо"!

• Подобається Подобається x 10
  3. takbylo

takbylo New Member

Для Yrum

Ти можеш вiшати лапшу кому завгодно, але не менi бо я бачив на власнi очi як так званий "батько" вирубив вашого "братика" тримаючи його за горло чим викликав гiпоксiю. Ти хочеш заспокоiти людей, тобi б це вдалось якби ти не назвав iх три рази стадом. Стадо - це бики якi нiчого не бачуть далi свого носа, а тут все було навпаки.

4. Yarym

Yarym New Member

Напиши свій номер моб. хочу з тобою поговорити!

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

Впізнав?
    Фото з осені. Я з братом.

• Подобається Подобається x 8
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Хлопаки, не сваріться. Добре, що все закінчилося щасливо. Ну вийшло непорозуміння, не страшно. Зате,
    Yarym, подумайте, чи хотіли б ви аби ваш брат опинився саме серед таких людей, якби його реально, не дай Боже, хтось збирався викрасти? Мабуть, що так :)

Знаєте, у розвідників є така приповідка: "Лучше перебдеть, чем недобдеть". От це саме той випадок :)

• Подобається Подобається x 10
  6. Yarym

Yarym New Member

Адмін, можливо це і той випадок, але зачіпає за живе. Чому takbylo, якшо він в нас такий герой, не може просто визнати, що не правий в цій ситуації? Для нього це зайвий привід поговорити, а для рідних цієї дитини це сіль на відкриту рану.
    На мою думку, йому просто соромно, що він повівся в цій ситуації, як "стадо", а не як людина!

7. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Yarym, не як стадо. Він повівся абсолютно правильно. Бо випадків, коли дітей викрадають, дитина кричить, а "стадо" не реагує, - маса. А тут людині не байдуже, і це дуже добре.

Я, чесно кажучи, на Вашому місці, навпаки би подякувала цій людині за небайдужість, а не наїжджала.

• Подобається Подобається x 4
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

• Подобається Подобається x 2
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Вообще-то в этой истории у меня не всё складывается.
    Имею в виду данную историю и форум.
    Свидетель регистрируется на форуме вчера и пишет страсти-мордасти.
    Через несколько часов регистрируется участник событий и пишет отповедь.
    Я понимаю, что ЛФ во Львове популярен.
    Неужели до такой степени?

• Подобається Подобається x 12
  10. MARTINI

До такой чи не до такой, але популярнішого нема :)

Взагалі-то мені теж це схоже на фейк. Але ж прикольно вийшло, нє? :)

• Подобається Подобається x 7
  11. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  12. MARTINI

Було б круто, якби зараз сюди прийшла ще божевільна тьотка в окулярах, яка здійняла весь рейвах, муніципал, який взяв хабар у викрадача і дозволив поцупити дитину, дівчинка, що знайшла ключі і тривожно так прошепотіла водієві "тікааай, я їх затримаю", а ще сам хлопчик та інші учасники тої сценки. Тоді точно можна було б переправляти тему в "піонертабір" як нову форумну гру :) ...

Але тоді хто ці двоє на фотографії? :)

• Подобається Подобається x 7
  13. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Степанича в студію!

• Подобається Подобається x 1
  15. takbylo

takbylo New Member

Це не фейк хочете вiрте хочете нi

Я бачив як мужик вмiло i швидко вирубив малого пацана . Лiвою рукою захопив шию ззаду, правою пару секунд затиснув кадик, малий трохи сповз , мужик продовжував його тримати лiвою, правою опустив руку в кишеню, витяг телефон сказав пару слiв. За 20-30 сек пiдiхала тачка. Малого як курку за шию затягли в машину. Баби дiйсно верещали, але як прийшов мунiцiпал всi трохи притихли.
    Чому за пару годин пiсля цього випадку водiй авто почав пошук на форумi львiв кримiнал викрадення- я не заю. Я тут щоб розповiсти про випадок. I не треба мене залякувати, там телефон давай,стрелки призначай i тд все бiльше писати не буду . Просто будьте уважнi на вулицях коли бачите пiдозрiле поводження дорослого i дитини.

16. Жменька

Жменька Well-Known Member

І все ж випадки в житті бувають різні, а часом зовсім неймовірні.
    takbylo, а ви на виставленій фотографії впізнали когось?

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)