Інавгурацію Януковича з центру Львова транслюватимуть цілий день

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем falkor12, 23 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Spika

Spika Well-Known Member

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цікаво...
    Якого милого чуваку з Києва (falkor12), свербить львівська трансляція?
    Щось забагато в Києві провокаторів розвелось...

• Подобається Подобається x 5
  4. Spika

Spika Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Хто б казав про провокаторів. Уважно читайте першій допис. Опубліковано в газеті "Високий Замок".
    Про це “ВЗ” розповів голова ЛОМГО “Союз молоді регіонів України” Юрій Березовський.

6. RJK

RJK Well-Known Member

7. syavych

syavych копач

8. VasMT

Те, що київські чуваки читають ВЗ - це похвально. А те, що цю суперновину вивішує на ЛЬВІВСЬКОМУ форумі та ще й з натяком про
    - стовідсоткова ПРОВОКАЦІЯ!!! Можна подумати, що цей чувачок приїде в Львів на телетрансляцію... Ха! Цей falkor12 першим на коронацію побіжть задницю Вождю лизати...

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Так. А ще нудно дивитися як ви з друзями б'єтеся головою ап стєнку, аби покарати мене, лише за те що я сам сміюся і людей несподівано трішки розвеселив. Адже взагалі ця коронація для нас дуже сумна подія. Не так заможно та захищено ще живемо, щоб на було начхати, хто на Банковій всяде.

11. VasMT

Ось тому і начхати, бо не так заможно та захищено... Людей більше турбують простіші речі - як прожити, а декого - вижити...

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вы неправы. Политизация общества - процесс нездоровый. В благополучном обществе о политике вспоминают гораздо реже. Порой и фамилии ключевых фигур не знают. А у нас в дет.саду все знают, кто такие Ю, Т, Я.

• Подобається Подобається x 2
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Комсюки? Готуються тіпа до тіньових схем та іншого "на подхватє"?

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тіко не кажіть, що ПР роздаючи гроші, по 150 грн. біля ЦВК, когось врятувала від голоду та холоду. Доречі був мороз. Але їм казали стояти і дивитися на великий екран, тримати прапорці. Не здивуюсь коли у Львові, встановлять екран і так само нагонять "біомасу". Маю лише надію, що знайдуться по справжньому відважні люди, володарі міста з відерцем лайна.

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Авжеж........

15. VasMT

Моя племінниця, киянка, двох дітей годує виключно виборами-перевиборами... Одночасно в трьох місцях "підтримує" політичні сили... А на рахунок політизації суспільства... Так. У нас з дитинства знають Янів і Юнів... Але дальше цього, повірте, люди не лізуть. Люди "знають" все про судимості одного і вкрадені мільярди другої. А спитайте їх про партійний склад міської (районної, обласної) ради - не знають, їм це не цікаво...

16. Boris_Kiev

А може... взяти ноут і поїхати кудись у Броди чи Миколаїв (Льв. обл.). Запуляти звідти на Львів по всіх стволах ролик про "наколоті апельсини"? Це ж елементарно!

17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А какое мне дело до того, что кто-то проплатил трансляцию на большом экране во Львове, если я её дома, в Киеве по телевизору не собираюсь смотреть?
    Да и кроме того, рискуют во Львове. Большим экраном.
    Вдруг какому-то "деятелю" под руку попадётся яйцо из морозильника?
    А если нет, то сколько "фейри" необходимо для того, чтоб его потом отмыть?

18. RJK

RJK Well-Known Member

19. Boris_Kiev

Для цього ще мізки треба мати "ловцям". А з цим - проблема. :)
    Не знаю жодної провайдерської фірми в Києві, хто би підтримував ригі-анальчиків.
    Для всіх інших ентузіастів - рівень "Windows для чайників" тут не проконає.
    "Україна - не Росія" (Л.Д.Кучма).

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну вот началось с "потеснения журналистов" на инаугурации:
    А эта жеманница просто умиляет (вчера еще собирался приехать):

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)