Імперському непотребу місце на смітнику

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ТУ Борг, 17 кві 2012.

1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Що, вже винайшли еліксир бесмертя???
    Це ж яке здоров'я і жагу до життя треба мати, щоб дожити до моменту, коли пільги ветеранам 2-гої світової платили своїми податками ще й наші діти!
    Хто дійсно воював, тих мало залишилось... Хто „виробив” собі ветеранські документи - тих, я особисто, не хочу утримувати...

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Мало, але є. А діти в декого досить дорослі:)
    Нехай живуть 100 років, але я не проти пільг і дітям війни. І не забувайте, що учасники бойових дій є не лише ветеранами ІІ світової.

3. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

вот именно об этом и речь

4. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Сколько среди них реальных, вот в чем вопрос. Я уже как-то приводил цифры, они ужасны.

5. Luna

Об чем? Об афганцах и иже с ними?
    Ещё раз повторяю, я ЗА. И детей воспитываю в том же духе.

6. Luna

Согласна. Но этот вопрос не реальным задавать...другим людям+// службам. Строжайший контроль государства необходим, вне всякого сомнения.

7. White Snake

воспитывай, раз ты за, давай ты и будешь платить, а те кто против, платить не будет.
    потому что непонятно платить "за что"
    есть наверное еще югославия, возможно африка, думаю не только афган.

8. Luna

Давай. Я не против, давай.
    Объяснять з а что я не буду, это не мое дело. На мой взгляд, мне есть за что. Тебе не за что - добивайся права этого не делать и не платить.

9. White Snake

к сожалению я этого не делаю впрямую, поэтому добиться тут ничего не возможно.

10. Luna

А это вкривую не делается. Другими словами - ты за это и не платишь?

11. White Snake

плачу, т.к. коммунальные услуги к примеру рассчитываются на всех, но платят их не все, или не в полном объеме.

12. Luna

Не готова обсуждать, не в курсе схемы расчета ком. платежей.

13. White Snake

не готова обсуждать, но сказать буду ))))

14. Luna

Буду. Ибо льготы оплачиваются из тех налогов, которые платятся впрямую. А вкривую ты в этом процессе учаЙствуешь весьма сомнительно.
    Но насчет квартплаты спорить не буду, ибо не в курсе. Поспрошаю сначала.

15. White Snake

впрямую из моего кармана в карман льготника?
    вот это впрямую.
    а все остальное - система распределения.

16. Luna

Терминологию я не буду оспаривать (с))) Скажем проще - я плачу налоги и к этой системе распределения имею непосредственное отношение. Ты денюШки не вносишь, но против их распределения?;)

17. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Моя родина ніколи і ніякими пільгами не користувалася і не користується. Виявляється - вижити можна.
    Я вважаю що пільги це такий „гачок” на лояльність до влади чи держустрою, бо ніщо задурно не буває, а є банальний переросподіл -за рахунок одних, робити „подачки” іншим і щоб в будь який момент невдоволених позбавити тих благ...
    Тепер стосовно теми - досі держави(маю на увазі і Україну і Росію) не забезпечили гідного життя своїм захисникам, то тепер відкуповуються нібито увагою. Простіше начепити стрічечку, вдати турботу, ніж призначити таку пенсію, щоб жодні пільги не були потрібні!

18. White Snake

что значит "не вношу", куда "не вношу"?
    я плачу налоги, я плачу всякую хрень в виде комплатежей, в одном из этих двух платежей (или в обоих) и сидят льготы, в т.ч. и те о которых мы говорим.

19. Luna

Звичайно, можна. Але до чого тут персонально Ваша родина? Родини є різні, пільги теж різні. І лояльність влади тут ні до чого, навпаки. Ми 10 років не отримували жодної виплати до 9 травня, навіть не знали, що таке є...Аж поки моя свекруха не дізналась, що за нас ці гроші отримують. З тої пори чоловік їх забирає, нам є де віддати. І кому.
    А стрічечки теж не державна справа, а персональна, на мою думку. Я їх не визнаю і не ношу. Чоловік носить - я поважаю його вибір, він мій. Вважаю це правильним.

20. Luna

Если платишь налоги - поднимай вопрос на всех уровнях о снятии с тебя повинности оплачивать чьи-то льготы. Лично я тебя поддержу. Твое право не платить.

а де твій аватар? :)