Недалеко від нас живе одна жінка, має ціле стадо кіз. І всі мають імена з мексиканських серіалів: Хуани-Карлоси, Маріанни, Роза, Ігнасіо і т.д.
мою епршу собаку звали Фаїною - бо вона справжня єврейка була за характером ми її на вулиці підібрали. другу собаку я назвала Варя. канарки у мене дві: Цой і Кузьма. хом"як - Пепа - смішний персонаж Андруховича з "12 обручів", монгольська піщанка - Соня( бо мій друг, в якого я забрала Соню, має нік - SONJAboy) одне із найкумедніших призвіськ для тваринки,які я знаю - дав мій один знайомий своїй собаці - Бублик
У мене був кіт звався Жельком (він просто у нас зявивися якраз коли пройшло Евробачення і ми ого так під шумок і назвали). А до того була біла щуриха звалася Фроська. в знайомого є пес (німецька вівчарка, навть якась родовита з документами) зветься Касяк. а у ще одного знайомого кіт заеться Лінуксом.
Колись у сусідки були два пікінеси Кнопка і Моптік, а у сестри щур Бафік (винищувач кукурудзи і соняшникового насіння).
Зараз дуже часто можна зустріти ситуації коли домашнім улюбленцям дають клички з компютерною тематикою. Колись чув від знайомого що його сусід назвав кота Асусом.
А я згадала, що у моїх знайомих є дуже старенька такса, називається Лорд...Скільки не знаю цього собаку, він завжди тримається як справжній лорд, завжди із високо піднятою головою і поважною ходою!!! Правда одного разу мені штани погриз
Я розповідав про таксу (точніше, про таксА) мого приятеля, який знаходив закопані банки самогону в горОді. Цуценя жило спочатку без імені. Цуцик та й цуцик. Потім син господаря закричав "Тату, цуцик на**ав у твої нові кросівки" (тато - тренер з тенісу і кросівок мав "із запасом"). - У які ? - У "Найк"! Цуцик зреагував. Так і став Найком.
Мого чоловіка так кличуть А в нашого знайомого є собака породи лессі з кличкою Аміга на честь тих старих комп'ютерів
Щойно балакав про цю тему із своїм знайомим, і він мені сказав що його одногрупник свого пса назвав СПЕКТРУМ.
А я задумалась як би назвала наших кицьок (плануємо 2 кицьок зразу взяти.. колись). То одну б назвала Дрібка, це наше родинне слово. Колись чоловік почув це слово, але не знав, що означає. І сказав на мене Дрібка, думав це щось як "Мацьопка". Ну і думаю киці би це ім'я підійшло ) А другу буде чоловік називати.. Ще не знає як.
У мене кіт був колись - Кнопік. У сестри кіт - Стопік. Був він ще маленький і не мав імені, прийшов в гості друг, те котеня походжає собі по кімнаті, тут друг каже до нього: А ну стоп! Він і зупинився. Так і назвали Стопіком. А я влітку мала цілу пригоду. Приблудилась до нас якась бездомна кітка, в нас коло будинку така прибудова маленька є, заходимо туди зранку, а там кітка і п'ятеро котенят маленьких. Мала моя раділа. Всіх їх поназивала сама: Швидкунчик (бо він від неї втікав, не могла його наздогнати), Джоконда, Плямка, Пушко... упс, забула ще одного. Одного собі ми лишили, як вони підросли, а з рештою не знали, що робити. Пішли на Краківський, там де продають, хотіли запропонувати комусь, щоб продали чи віддали в добрі руки, так ніхто не хоче - всі хочуть тільки породистих. Врешті одна жіночка погодилась взяти, щоправда довелось їй доплатити за кожне котеня по 25 грн.
В нас були такi iмена: Папуги: два хвилястих папужок на iм'я "Кєша" ... навiть не знаю чому, може з того мультфiльму... Потiм був бiленький великий папужка з червоними щiчками - Рiкi (Рiкардо) на честь якогось красунчика з латиноамериканської мильної опери, потiм був таки й же Рiкi. Коти: Мурчик Кiрiл Кама (вона) Собаки: Айка (вона) (з книжки "Оцеола вождь Симєнолов") Рем (вiн) (з Римської мiфологiї) i Чапа (вона) ... з уяви нашої невiстки. Черепаха: Черепашка... на бiльше я була не спроможна. А ще одного разу була малесенька домашня нутрiя яку ми називали Маруська. Можу перечислити поiменно бабиних свиней якщо комусь цiкаво. :D Рибок ми нiколи не називали, але маю спiвробiтника який назвав трьох рибок: Снiжинка, Тим, i навiть на мою честь одну назвав (горжусь) Ще у мене були їжачки в дитинствi, але вони були просто "їжачки", просто i зрозумiло А! Ще був дикий новонароджений зайчик то вiн був "бейбi банi" (baby bunny). Здається все
моя кицька - "Маруська". я її було назвала Матільдою, але приїхав чоловік, подивися і каже: "та вона справжнісінька "Маруська"! так і прижилося