Ім'я Для домашнього улюбленця

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Бійцівська Рибка, 10 гру 2008.

?

Як ви б назвали домашню тварину?

1. Простим людським ім'ям

8,3%
  2. "Тваринним" ім'ям

12,5%
  3. Екзотичним ім'ям

0 голосів
    0,0%
  4. Залежить від тварини

79,2%
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Недалеко від нас живе одна жінка, має ціле стадо кіз. І всі мають імена з мексиканських серіалів: Хуани-Карлоси, Маріанни, Роза, Ігнасіо і т.д.

• Подобається Подобається x 6
  2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

мою епршу собаку звали Фаїною - бо вона справжня єврейка була за характером:) ми її на вулиці підібрали. другу собаку я назвала Варя. канарки у мене дві: Цой і Кузьма.
    хом"як - Пепа - смішний персонаж Андруховича з "12 обручів", монгольська піщанка - Соня( бо мій друг, в якого я забрала Соню, має нік - SONJAboy):)

одне із найкумедніших призвіськ для тваринки,які я знаю - дав мій один знайомий своїй собаці - Бублик :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Одногрупниця моєї сестри назвала свою собаку Ментом:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  4. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

У мене був кіт звався Жельком (він просто у нас зявивися якраз коли пройшло Евробачення і ми ого так під шумок і назвали). А до того була біла щуриха звалася Фроська.
    в знайомого є пес (німецька вівчарка, навть якась родовита з документами) зветься Касяк.
    а у ще одного знайомого кіт заеться Лінуксом.

• Подобається Подобається x 5
  5. Alias

Згадала про кота знайомої якого звали Джойстіком

6. Мартин Боруля

Колись у сусідки були два пікінеси Кнопка і Моптік, а у сестри щур Бафік (винищувач кукурудзи і соняшникового насіння).

7. Мартин Боруля

Зараз дуже часто можна зустріти ситуації коли домашнім улюбленцям дають клички з компютерною тематикою. Колись чув від знайомого що його сусід назвав кота Асусом.

8. ksenechka

ksenechka Active Member

А я згадала, що у моїх знайомих є дуже старенька такса, називається Лорд...Скільки не знаю цього собаку, він завжди тримається як справжній лорд, завжди із високо піднятою головою і поважною ходою!!! Правда одного разу мені штани погриз:)

• Подобається Подобається x 7
  9. Alias

Точно таке чудо живе у нашому під"їзді.Теж такса і теж Лорд...ну прямо з нашого портрет написано:)

• Подобається Подобається x 3
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я розповідав про таксу (точніше, про таксА) мого приятеля, який знаходив закопані банки самогону в горОді.

Цуценя жило спочатку без імені. Цуцик та й цуцик.

Потім син господаря закричав "Тату, цуцик на**ав у твої нові кросівки" (тато - тренер з тенісу і кросівок мав "із запасом").
    - У які ?
    - У "Найк"!

Цуцик зреагував. Так і став Найком.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мого чоловіка так кличуть :)))
    А в нашого знайомого є собака породи лессі з кличкою Аміга на честь тих старих комп'ютерів :)

12. Мартин Боруля

Щойно балакав про цю тему із своїм знайомим, і він мені сказав що його одногрупник свого пса назвав СПЕКТРУМ.

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я задумалась як би назвала наших кицьок (плануємо 2 кицьок зразу взяти.. колись). То одну б назвала Дрібка, це наше родинне слово. Колись чоловік почув це слово, але не знав, що означає. І сказав на мене Дрібка, думав це щось як "Мацьопка". Ну і думаю киці би це ім'я підійшло :))
    А другу буде чоловік називати.. Ще не знає як.

14. У наших знакомых был спаниель Бакс. А у других - пудель Чупа-чупс.

15. Alias

А хіба ні?:))Справжнісінька Дрібка-Мацьопка:))

16. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

киця мого знайомого - Флешка :dntknw:

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

У мене кіт був колись - Кнопік. :) У сестри кіт - Стопік. Був він ще маленький і не мав імені, прийшов в гості друг, те котеня походжає собі по кімнаті, тут друг каже до нього: А ну стоп! Він і зупинився. Так і назвали Стопіком. :)
    А я влітку мала цілу пригоду. Приблудилась до нас якась бездомна кітка, в нас коло будинку така прибудова маленька є, заходимо туди зранку, а там кітка і п'ятеро котенят маленьких. Мала моя раділа. :) Всіх їх поназивала сама: Швидкунчик (бо він від неї втікав, не могла його наздогнати), Джоконда, Плямка, Пушко... упс, забула ще одного. Одного собі ми лишили, як вони підросли, а з рештою не знали, що робити. Пішли на Краківський, там де продають, хотіли запропонувати комусь, щоб продали чи віддали в добрі руки, так ніхто не хоче - всі хочуть тільки породистих. :dntknw: Врешті одна жіночка погодилась взяти, щоправда довелось їй доплатити за кожне котеня по 25 грн.

18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

В нас були такi iмена:
    Папуги:
    два хвилястих папужок на iм'я "Кєша" ... навiть не знаю чому, може з того мультфiльму...
    Потiм був бiленький великий папужка з червоними щiчками - Рiкi (Рiкардо) на честь якогось красунчика з латиноамериканської мильної опери, потiм був таки й же Рiкi.
    Коти:
    Мурчик
    Кiрiл
    Кама (вона)
    Собаки:
    Айка (вона) (з книжки "Оцеола вождь Симєнолов")
    Рем (вiн) (з Римської мiфологiї)
    i Чапа (вона) ... з уяви нашої невiстки.
    Черепаха:
    Черепашка... на бiльше я була не спроможна.

А ще одного разу була малесенька домашня нутрiя яку ми називали Маруська. :)

Можу перечислити поiменно бабиних свиней якщо комусь цiкаво. :D

Рибок ми нiколи не називали, але маю спiвробiтника який назвав трьох рибок:
    Снiжинка,
    Тим,
    i навiть на мою честь одну назвав (горжусь)

Ще у мене були їжачки в дитинствi, але вони були просто "їжачки", просто i зрозумiло :)

А! Ще був дикий новонароджений зайчик то вiн був "бейбi банi" (baby bunny).
    Здається все :)

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"- самое лучшее имя для котенка это Мурзик или Пушок!
    - А мне нравится Гав..." (С)

20. Ірена

Ірена Well-Known Member

моя кицька - "Маруська".
    я її було назвала Матільдою, але приїхав чоловік, подивися і каже: "та вона справжнісінька "Маруська"! так і прижилося:pardon:

а де твій аватар? :)