Відповідь: Імена опис - абсолютна протилежність мого чоловіка... От і вір у значення імені хоча й так не вірю...
Відповідь: Імена Усьо про мою маму, слово в слово! От якби то раніше знати, що за Мойсея тре було виходити:D то було б зовсім ідеально, як про мамусю мою. Додано через 26 хвилин Мій чоловік дуже хотів назвати нашу старшу донечку Варварою, але так і залишився "не пойнятим", потім молодшу Єлизаветою, але і тут фіаско:rolleyes: . Тому ми назвали дітей більш звичними для нашої родини іменами - Тереза і Анна.
Відповідь: Імена Знаю, на даний час, трьох Русланів. Тут дівчата точно сказали,якісь вони "в собі" трохи. З двома з них мали не то щоб спільний бізнес,а скажем фінансові інтереси,так от коли не нагадати Русланам,що з отриманого прибутку тобі належить частка,можуть зробити вигляд що так і мало бути.Коли нагадаєш,спокійно віддають належне,навіть не коментуючи чому не віддали без нагадувань.Ворожими стосунки з Русланами не назвав би,але дружні стосунки з ними також якось не складалися.Позитив їх мабуть в тому,що якщо Руслану зле,він то напевне не покаже оточуючим,не буде нити то точно,хоча зі сторони помітно що з ним щось не так.
Відповідь: Імена Мар"яни переважно усміхнені і приємні,але ранимі і їх легко образити. Довго відходять від образ (то тільки з мого досвіду)
Відповідь: Імена Всі намагаються мені вмовити, що я або Вікторія або Віталіна. Ну ніяк до людей не дойде, що тато у мене людина з фантазією і назвав мене Віта, що і зафіксовано у всіх документах. Я раніше не дуже прискіпливо до цього ставилась, але мій чоловік якось мене привчив (і всіх довкола), що я Віта, а не Віка і "папрашу нє путаць!" Є тільки три людини, які називають мене Вікторія - завжди (їм можна гг)- це мої друзі і соратники по ліцею. Один з них тепер Лілю певно часом "Лількою" називає, якщо вона допізна на форумі стирчить
Відповідь: Імена а мені подобається моє -- пупер.... щоправда, фоносимантично воно звучить "не дуже", але тут вже ніц не зробиш....
Відповідь: Імена мого сина звати Остап. ми як хрестили його, то священик довго намагався переконати, що він не матиме Дня Ангела... а що я зроблю, як він мені Остап і все
Відповідь: Імена А чому? В році є декілька разів іменини Остапа, але я свого похресника вітаю 3-го жовтня.
Відповідь: Імена а як тоді Бульба? Євстафій? Додано через 1 хвилину хоч я також колись щось таке досліджувала, але мені не сподобалося. Остап - ліпше
Відповідь: Імена гарні імена і головне не такі поширені а ми назвали Максимчиком, як татка от підросте, на вулиці буде бавитися з дітьми, а я як покличу "Максимчику", то десять дітей прибіжить - дуже популярне ім’я виявляється стало :D :D :D
Відповідь: Імена я думала, що в мене Остап один. якось гуляємо на Театральному майдані, чую кричить хтось "Остап!", оглядаюся, а там карапуз такий, перевалюється - також Остап а для Львова то певно зовсім не рідкість...
Відповідь: Імена Це різні варіанти одного імені. Як Георгій - Єгор - Юрій. Тож шукайте у святцях Євстафія. Якось я познайомився з компанією мадярів з Ужгорода, вони представлялися так: Бийло, перекладається по релігії як Адальберт.