Відповідь: Імена Тезка:radist: Між іншим Юлія та Юліанна - 2 різних імені. Також не дуже люблю чоловічі імена = типу Романа, Віталіна, вони якісь штучні для мене, а от Олександра, Євгенія - дуже подобаються.
Відповідь: Імена Боюсь цього імені. Асоціативно чисто ніколи б не назвала дочку так, бо..єдина знайома мені дівчинка з двору, яка в дорослому віці вже загриміла у в"язницю була саме Олександра.. Ось словничок давніх укр.імен http://abetka.ukrlife.org/schur_dict.htm
Відповідь: Імена Ого, просто у вас такі асоціації склалися.:ninja: У мене чоловік Олександр, тому Олександрою доцю точно не назву, та й Євгенією теж, просто імена подобаються
Відповідь: Імена В мене подібна ситуація. Усі імена асоціюються з людьми в мене . Погана людина чи не подобається мені - зразу проводжу паралелі: ловлю себе на думці, що таке ім'я дитні не дала б, бо то такий-то/така-то так називається! ))))))) Моя мама завжди "пророчить" мені донечку Соломійку, а я не переварюю того імені. Була в мене знайома одна Соломійка, шо аж тіпає...... Одногрупниця "на своей волне", також Соломія, яку ніхто не любить, що аж алергія на неї виробилась.
Відповідь: Імена Моя мама також дуже не любить цього імені. Каже Соля-Фасоля. А моя товаришка назвала дитину трьома іменами Соломія-Марія-Софія... це аби догодити всім бабцям. Додано через 4 хвилини Неправда. Коли ви подивитесь в церковний календар то Священомучениця Юліанія, а Юлія це вже скорочення. http://www.uaorthodox.org/print.php?pid=478
Відповідь: Імена Коли я була зовсім маленькою, старші сусідські хлопці називали мене Наталькою, що просто до сліз доводило! В інституті Наталька сприймалась якось легше Мама хотіла Лілю, але тато вперся, бо десь у них там була знайома дівчина неважкої поведінки з таким ім"ям... Почали шукати у церковному календарі - не знайшли на той день нічого, тому назвали Наталею. І взагалі, я щаслива, що їм до рук не потрапив інший календар, де того дня іменини МАРТИ!!!! Ой, щось мені вже тих Март шкода стало... А дитина моя - Настя. Народилась майже на Михайла, то ж не Михайліною було її хрестити! Спочатку сама себе називала "Аця", тепер - Нашшшштя! А коли читаю дописи Марусі-мами, так і бачу перед собою свою улюблену троюрідну сестру, яка тепер живе у Канаді. Аж душу гріє! Братову кличуть Марічкою, то вже зовсім інша людина... Серйозна - далі нікуди! Мені у її присутності якось аж не по собі... Аж страшно, щоби часом яку-небудь дурницю не ляпнути... :shutup:
Відповідь: Імена Так, я теж балдію від цього імені - в мене синочок Любомир. Ми його називаєсо Любчиком, Любомирчиком, Любасиком, Любенчиком, Любаською!!!!!!!
Відповідь: Імена Ім"я Наталя. Ніколи не міг знайти з дівчатами з таким ім"ям спільної мови надовго, хоча більшість моїх дівчат були Наталями. В мене таке враження, що вони самі не знають, чого хочуть, постійно змінюють свої погляди на речі і люблять щось приховувати... Хоча з іншої сторони - вони в більшості своїй гарні, здатні на сильні почуття, і на мою думку стають хорошими матерями... Можливо я суб"єктивний, але отак вже є...
Відповідь: Імена Люба, люба - друга група... Тартак чогось згадався. Ми однокласника називаємо Любко, Любаха, Люба
Відповідь: Імена А моя народилась 27 липня, а 28 - Володимира, то всі казали назвати - Володимирою. А в мене істерика, як її скорочено кликати?! Мало того шо вона по-батькові Володимирівна, то ше і ім'я такеж. Потім почали мене змушувати назвати доцьку - Ольгою(іменини 24 липня). Ну тут категоричне - НІ! (Маю вреднючу сестру Олю)
Відповідь: Імена А Валерія народилася в свій День ангела :radist: Так що вийшло, що вона сама обрала собі ім"я
Відповідь: Імена В одному календарі бачила, що 29 - Юлії, правда потім в інших це не підтвердилось. Але я все одно всім кажу, що 29 Юлії
Відповідь: Імена Нам на роботі роздали настільні календарі дніпропетровського виробництва, то там таких іменин наліпили! Зо п"ять Арсеніїв, чотири Анастасії, мало не кожного місяця Віктора, Олександра, Юрія. Ще й два Володимира, і по п"ять-шість Іванів з Василями щомісячно! А частина іменин взагалі діроколом пробита! :D :D :D То як треба було обкуритись, щоб такий календар скласти?
Відповідь: Імена Знала я двох Русланів... Обидва якісь "в собі"... З одним у дитинстві дефіцитного німецького пупсика в піску поховали. Досі відкопати не можу
Відповідь: Імена Происхождение: Имя заимствовано из тюркских языков, происходит от слова «арслан». Значение: «Лев». Характер: Маленький Руслан эмоционален, непостоянен в желаниях, капризен и несколько хитер. Любит, чтобы его хвалили, и подолгу дуется, если не замечают его хороших дел. Нередко это самовлюбленный человек. Популярность любым путем - один из способов самоутверждения Руслана. Настойчивый труд, за которым когда-то, в будущем, может последовать хорошее вознаграждение, - это не для Руслана. Ему требуется все сейчас, ему нужна быстрая известность - чтобы его узнавали на улицах, писали о нем в газетах. Возможно, поэтому он тяготеет к артистической и политической деятельности. Стремление выделиться, не быть таким, как все, проявляется в готовности Руслана выступать по радио, давать интервью, сделать в конечном итоге свое имя популярным. Для Руслана и жена - одна из возможностей самоутвердиться. Она непременно должна быть красивой, стройной, обладать такими внешними данными, чтобы ее появление в любой кампании прекращало разговоры и вызывало всеобщее восхищение. Вместе с тем Руслан ревнив. Если внимание мужчин к его жене становится, на его взгляд, чрезмерным, он может вспылить и, не считаясь с правилами приличия, основательно испортить вечер. В браке бывают дважды (исключения весьма редки). Любит детей и родителей. Любовь эта, правда, лишена самоотречения, Руслан, скорее, удовлетворяет не потребность ребенка в отцовском внимании, а свою потребность в проявлении отцовских чувств. Немного ленив, брезглив. Любит выпить. Риск стать алкоголиком оценивается как невысокий. Очень пунктуален. Фоносемантика: Слово Руслан производит впечатление чего-то величественного, грубого, мужественного, сильного, холодного, громкого, храброго, могучего, большого, активного. Фоносемантика - оценка восприятия звуков на уровне подсознания. Фоносемантический анализ имени проводится по методике доктора филологических наук Журавлёва А.П. - чем звуки глуше, тем отрицательнее воспринимается слово. Талисман: Лев Цвет: Золотистый Камень: Авантюрин Знак зодиака: Имя подходит Тельцам, Ракам, Стрельцам, Козерогам и Рыбам Гармония с: Агния, Гелла, Елена, Ирина, Майя, Руслана, Маргарита, Наталья, Оксана, Ольга, Раиса, Жанна, Тамара Несовместимость с: Ада, Валерия, Доминика, Клара, Любовь, Марина, Марта, Римма, Роза, Софья, Элла, Яна Знаю одного Руслана.Дуже розумний, не боїться ніякої роботи, самодостатній, трохи скритний, ревнивий, неврівноважений...а загалом дуже класний товариш, не схильний до зради.