Відповідь: Імена Це ж треба - а я ще зі школи помітила, що всі Юлі знайомі мають височезний зріст)))ну вище середнього усі точно))
Відповідь: Імена ха... в мене одні знайомі назвали свого сина Хризантом... спочатку тєжко було навіть вимовляти не то шо згадати як його звати... а його бабця ще довгий час називала Нарцисом......
Відповідь: Імена Ок.Незнаю чи буде тут щось кумедне,але мені назвали Надією на честь моєї бабусі(мушу сказати шо за характером ми з нею як дві краплі води), відповідно моя сестра на честь другої баби мусіла бути - Марія,але коли подзвонили мені і сказали що в мене народилась сестричка,то я одразу запиталась - "Олічка"? Вирішили незмінювати ім'я,тому маю сестру Олю. Чоловіка мого назвали начесть дідуся - Володимиром(також кажуть характери дуже схожі!). А донечці дали ім'я Вікторія начесть мого тата. Він дуже хотів внука і щоб сильно не засмучувався зробили йому такий подарунок - внучку Вікторію(то тішився як мала дитина,вже і внука не треба було!!!) А ще дуже подобається як звучить Субчак Вікторія Володимирівна!
Відповідь: Імена Оце точно про нас (ну, принаймні, про мене). А назвати мене хотіли не то Улянкою, не то МАрійкою, але в брата була подружка в дитячому садочку і звали її Юля, от він уболтав батьків і мене так назвати. І слава Богу!!! Тепер я з понтом Юлія Володимирівна )))
Відповідь: Імена В нас також переважно діти названі в честь когось в родині. Наприклад, Анна Марія - хресна мама чоловіка і рідна мама. Юліана Софія - рідна мама чоловіка і моя бабця. Андріана Михайлина - сам чоловік і мій тато. Данило Андрій - ну тут трошки дав мені волю :D А мені вчора Кізонька-Нінуся, пригадала що мені на мому життєвому шляху зустрічались дуже гарні, ну просто красені хлопці з ім*ям Олександр. Власне, що не Саша а Олько. Наприклад, товаришки тато - дуже пристійний мужчина, сусід - просто красень (Ніна підтвердить), хлопчик з табору з яким ми сезонно любились також був гарний, і вже в зрілі роки Олександр також. Я малом від чоловіка не втікла через того Олександра
Відповідь: Імена В мене мама коли була вагітна мною, то всі казали, що буде хлопчик. Навіть на УЗІ це підтверили ( я між ножками мала зажатий кулаток...Певне тому тепер обожнюю голубий колір. Так от, готувалась мама до Лесика. Всі вже до хлопчика готувались. А тут раз, і я всім плани наламала Тоді звичано сімейних пологів не було...та й не впускали зразу після родів чоловіків....То тато, як дізнався, що в нього доня -- відіслав мамі квіти і записку : "Була надія на сина, лишилась лише Надія"...от так я і лишилась Надею...хоча самій не надто подобалось моя ім"я, хотіла були Настею. А от коли почали по-батькові додавати --змінила думку --Надія Олександрівна...гарно звучить А от з братом майже аналогічна історія вийшла ...Чекали дівчинку. Думали назвати Софійкою...) а вродився козак. То прабабця сказала :" Надію маємо, з Віри і Софії хлопця не зробимо, то нехай буде Любомир..." Так і зробили, всім сподобалось. Він ще зрещений Миколою, як другим іменем, б народився 22 травня, на літнього Миколая. Брат просто балдіє від свого імені , бо його інакше, як Любчиком і Любаськом ніхто не кличе Єдине, нервувався, коли його бабуся малим Любцею кликала
Відповідь: Імена моя мама дуже хотіла доньку Маргаритою назвати, але батько категорично заперечував: "краще вже Електрофікацією" Так вийшо три сестри Наталка, Тетяна та Людмила. а у нас обох дітей називав чоловік. Маргарита і Тугар. що пишуть про фм'я Маргарита - про мою доню. а ось про Тугара нічого ніде не знайшла, але саме ім'я навіює силу та спокій.
Відповідь: Імена Знаю, що тугарами називали племя кочевників. В перекладі це ім"я означає "тугий лук" Додано через 1 хвилину Якщо знайду щось більш докладніше, то виложу вам
Відповідь: Імена В мене батько військовий, то як мама була вагітна старшим братом, його мали відправляти в Афган Не знати, чим то могло все закінчитись, тож мама, ще будучи вагітною, вже знала, що сина назве Олександром, а дочку Олександрою на честь чоловіка Як вже мене народила, то сумнівв з іменем не було Я народилась білесенька, як сніг + в батька була любима сестра Світлана + в мами сестра Світлана, яка для неї багато зробила в житті + напередодні мого дня народження космонавтка Світлана Савіцька полетіла в космос :D Отак я стала Світланою Донечці ім"я я обрала, коли мені ще було років 14 От сподобалося мені звучання імені Валерія так, що ніякого іншого імені мені не хотілося (ну хіба що Олександра, але їх в нашій родині так багато - жах просто :8: ) Чоловік спочатку намагався протестувати, але майже зоазу погодився Та й Валерія Андріївна дуже гарно звучить
Відповідь: Імена А ми доньку назвали Зоряною. Вагалися недовго. Були два варіанти - Ліля,або Зоряна. Зоряною назвали через тещу. Вона людина...м’ягко кажучи ... Коротше,не вміє вона казати на Любу - Люба,а ЛюбКа.А на Галю - ГальКа.А на Валю - ВальКа.От... І ми не хотіли,щоб була ЛільКа.
Відповідь: Імена Мені дуже щастить на подруг Ірин. Коли мамі розказую якісь свої "пригоди", то вона постійно перепитує "А яка Іра?" - 4 одногрупниці, співжителька по кімнаті, співробітниця, подруга дитинства... Загалом всі різні. А одній моїй подрузі (до речі, Ірі) ну просто як рок якийсь - щастить на хлопців з ім"ям Андрій. То вже іноді доходило до комічного - знайомиться з кимось і відразу питає - ти певно Андрій. Таки да.. Люблю, коли близькі люди називають мене ЮльКа, по-доброму. Не люблю Юлічка, хіба коли мама так називає чи тато. Дуже подобаються чоловічі імена Владислав і Станіслав - знала хороших, вольових, добрих людей з такими іменами. Вікторії (вибачте,не хочу нікого образити),яких я знаю, непостійні і вітряні особи. Хоча ім"я мені дуже подобається. А Лілі попадались нещирі і зависні...
Відповідь: Імена Сама запропонувала,то ж про свїх близьких і почну.Старша сестра у мене Руслана.Так її назвала мамина сестра,якій на той час було 17 років і вона вважала,що розуміється,яке імя "модне".Кажуть ,що,якщо дати дівчині імя з чоловічим коренем,то й характер в неї буде чоловічий:cowboy: .Що стосується моєї сестри,то це зовсім не так:no: . Мене звати Галина.Імя своє не дуже люблю .Щодо того,чому мене так назвали є три версії:1-так захотіла старша сестра(і те що їй було на той час лише 4 роки і в неї в садочку були всі Галі ніхто не враховував0;2-коли я народилась,то мала дуже чорне волосся(Галка),зараз я русява;3-невідома мені . Чоловік у мене Олексій.Його назвали з поваги до лікаря,який приймав пологи у свекрухи.Чоловік при народженні був нівроку(5 кг:eek: ),на ті часи(а було це більше 30 років назад ,коли кисаревий розтин не був такий відомий,як зараз),це було серйозною небезпекою,як для породіллі,так і для дитя. Донечка у нас Юстинка.Це імя я "позичила" у далеких знайомих,у яких так звали доцю і дуже вже воно мені сподобалось.Чоловікові одразу не подобалось ,а зараз не натішиться,як дитям,так і іменем:radist: . Синочок Мартин.Це імя ми вибрали,ще коли я була вагітна.Просто якось відразу сподобалось і мені і чоловікові .Родичі -ще не можуть звикнути:no: А нам подобається.І це я думаю головне .
Відповідь: Імена аА я мала бути Ольга, але моя бабця (її так звали) заперечила - скільки можна,кругом одні Ольги. В ті часи на ТБ була передача про здоров"я і її вела ведуча Юлія Василівна, дуже приємна і мила жінка (то зі слів тата,вона йому подобалась ) Тому він вирішив, що я теж буду Юлія. Ім"я своє люблю, бо воно мені дуже підходить - і кучерява,і пухнаста :D
Відповідь: Імена А я як народилася(чи може МИ народилися?)з днів 10 була безіменна.Батьки вирішили ,що кожен назве так як він хоче Так тато зразу Наталку назвав. а мама вагалась ще, бо хотіла Даринкою або Іринкою...