Імена

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Samojlovu4, 13 лют 2008.

1. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Ні... я б дитину Ярославою ніколи не обізвала, бо мені не подобається....
    Моя Йоанна стала Йоанною не по моїй волі... поки вона жила в животику я до неї зверталася Єлизавета... а потім моїй мамі хтось пояснив шо то погане ім*я (кляті забобонщики) і виявилося що в Ясиного батька вже є одна донька Єлизавета... того ніяк не пасувало мені мою так назвати.... Народилася вона перед Івана... Оскільки імені Іванка чогось терпіти не можу то вподобалося з всіх запропонованих мені лише Йоанна - і гарно і рідкісно. Кликала я її Йоанкою.... потім Йоасьою... ну а потім скоротила і спростила собі до Ясі, бо так мені подобається. Найсмішніше в тому всьому то шо подумки, навіть коли молюся то чомусь називаю Йоанну Лізонькою. Воть такий дурдом на виїзді :)
    Так що має моя доця два імені Йоанна-Єлизавета :)
    а Йоанні людиска чомусь так дивуються... дивакуваті

• Подобається Подобається x 1
  2. Можна запитати, а як ви свою доньку коротко називаєте? Одним іменем чи одразу обома?

3. я б кликала "Катеня", з невизначеним "а" - ближчим до "о" :)
    ось з чим мені доводилось стикатись: Данко - це скорочено від Богданко (а я думала, що то самостійне ім'я); Соля - Солоімя; а ось коли почула як на Ігора кияни сказали Єгор - ледь не впала додолу

4. І я таке чула.

о_О

5. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Донечку свою ми називаємо одним іменем Катруся! Катя! Катерина, Катерина-Євгенія - коли тереба підвищити голос!

6. А навіщо тоді називали подвійним?

:))

7. Leri

Leri Well-Known Member

хм... тим більше дивно, що Єгор - це насправді від Григорій або Юрій (або Джордж) :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)