Відповідь: Імена Нiнка как картiнка с фраером гребьот, тай мне Сеня фiнку, я пойду вперьод .... :D:D:D:D:D
Відповідь: Імена теж погоджуюся... двох близьких Надійок маю, то такі щирі і добрі, що муху не образять!
Відповідь: Імена У мене нема асоціяцій характеру по відношенню до імені. Є одні і ті ж імена, але люди різні. От не подобається, коли на Україні дають хлопові імя Льоха.... Не розумію я того і всьо.....
Відповідь: Імена І в мене Бабця, як всі бабці - смачно готує, живе для внуків і правнуків, турбується, переживає..
Відповідь: Імена То, видно, залежить, як називали. Мені самі придумали. Притому однодумно: тато, мама і бабуся. А от є в мене теска, яку назвали Лілею, бо я дуже її батькам сподобалася, а вона цілковита протилежність. Її батьки не могли надивуватися, досі згадують, якою я була малою бойовою. Зрештою, про це досі свідчать шрами на кожнім коліні. Добре, що на лиці нема. :D:D:D
Відповідь: Імена Хосе-Падло Додано через 3 хвилини Нінка, якась Асірійка... :D:D Додано через 7 хвилин Надежда! Мой компас земной... Все правда, ось лише донька її дуже не стримана в витраті грошей, що бідну мамусю дуже денервує
Відповідь: Імена А хто що про Тарасів може сказати? У мене є кілька друзів з цим іменем. Завжди тільки позитиви. Моєю першою дитячою любов"ю колись був Тарас (Лулу має пам"ятати). Надзвичайно життєрадісна особа.
Відповідь: Імена Я так і зрозуміла, що це Тараси відізвалися. А я з дитинства люблю англійську форму цього імени. Просто обожнюю.
Відповідь: Імена Вопросов нет! Родителям счастья, здоровья и долгие лета! Я тоже знаю ОДНОГО ТАРАСА! Прекрасный, превосходный человек!
Відповідь: Імена Я також знаю кількох Тарасів. Першим моїм другом-коханням в 49-тій школі був Тарас. Он і Андрії між собою всі дуже подібні. Від них не знаєш чого чекати... Оце точно про мого мужа, і треба було того мені???
Відповідь: Імена Эх, дали бы мне волю, я бы всех ЭТИХ Андрийчиков, как КОТЯТ утопил бы!:ninja: Блин, зла не хватает!!!!:cowboy:
Відповідь: Імена Ой Миху, срам та й годі:D . Приїхав якось до нас родич з Росії. Алєксєй. Ну, ми до нього зверталися Льоха, і реготали постійно як коні. Він вдуплитися не міг, чого смішного в його імені. А потім хтось "добрий" йому розказав....З моєю двоюрідною сестрою получили добрих пеньків....:D :D :D
Відповідь: Імена І в мене кум Андрій. Але от з Андріями досвід різний якраз. Однозначно би не могла говорити. (Один зі мною досі не вітається.)