та я твою бабушку не знаюПросто кожне ім"я асоціюється з конкретною людиною і не завжди та людина хороша
Шукала в неті. Не знайшла. З цікавості знайшла в списку іменин польських імен на Вікіпедії. Але там дивно якось. В загальному списку пише, що Лілії 27 липня. А якщо клікнути на імя "Lilia", то відкриється сторінка про ім'я з датами іменин - 30 квітня і 11 серпня.
Инка, в Киеве и Львове популярны разные имена. Я лично у нас никогда не встречала имени Зеник, вот и удивилась.
Здивуватись - це одне, а от щоб цим насмішити..Хоча, менше з тим. Колись була з подругою, яку звати Зоряна під Одесою. То там її ім'я всі по декілька разів перепитували.
Косиора! В честь товарища Косиора: КОСІОР СТАНІСЛАВ ВІКЕНТІЙОВИЧ [6(18). 11.1889-26.2.1939]-більшовицький партійний і радянський діяч. Н. у м. Венгруві (тепер Польща). Поляк за національністю. Член комуністичної партії з 1907. У 1907-18 - учасник більшовицького руху в Донбасі і на Дону. В березні-квітні 1918 входив до складу Народного Секретаріату як народний секретар у справах фінансів. К. був одним з організаторів КП(б)У. В 1922-28 займав керівні посади в органах РКП(б). У 1928-38 - генеральний секретар (з 1934 -перший) ЦК КП(б)У.