Останнім часом зустрічаю багато маленьких дівчаток з іменем Юліанна. Причому наголошують, що не Юля, а саме Юліанна.
Колись зі мною вчилась дівчина Юліанна, то скороченого імені в неї так і не було, а на Юля вона навіть не відкликалась. А ще була Евеліна, Арета
А мене дратує, коли називають Юліанною, наголошую, що я Юлія і усьо. Часом наголошую, що Юлія Володимирівна
Є на радіо, якому не пам"ятаю, ведучий Борис Ракоїд, я дуже довго не могла зрозуміти яке в нього прізвище, бо при звучанні зливається А букву Р люблю, і в видно традиція родинна у мене, мами, тата, сестри і донечки, є 3 букви Р в прізвищі, імені і побатькові, до Ліліного, Дарка трохи не дотягуєм Я впринципі не люблю коротких імен, завжди не любила імені Іван, Ігор, ну і во вийшла заміж, а чолвіка Ігор, Іван величати. А його тата друге ім"я Ярема, і мені дуже подобається, я би так свого сина назвала...
Полковнику, чого пристали?:girl_cool: Чого всюди до мене доскіпуєтеся? Як Вам Оля с Сєварной Амєрікі на мозоль наступила? Ім"я моє не спанравілось?:girl_spruce_up: Та ж воно ж нічим не особливе. Ім"я, як ім"я. В Масквє таких повно. Хоча подобається мені, як мене коханий Оляночкою називає, Ляночкою. Видно, що хороше ім"я, якщо можна такі гарні похідні від нього утворити. Так що краще зав"язуйте!:cowboy: Ідіть он Кетріса діставайте. Він твердошкіріший, ніж я.:girl_bye2:
Звісно, ні. Просто перше ім"я було Богдан. Дивно, що Ви не запитали, чи бува у мене не другий чоловік
Так тут власне ТАКА співзвучність, що краще її оминати. Я мала на увазі в повному: ПІБ. Мене теж дратує, коли на Ліліану перейменовують. Ой, є такий. Я теж пам'ятаю те, як смішно нам завжди було і як моя мама все казала, чим його батьки думали.
Декілька років тому ми з подругою відпочивали на морі, так от підійшов до мене знайомитись хлопець, якого звали...Гамлет. Я спочатку не повірила і розсміялась, потім було дуже не зручно
У штатах у батьків, котрі назвали своїх дітей "Адольф Гітлер", а одну з доньок - "Арійська Нація", відібрали батьківські права. http://www.liveinternet.ru/users/ritz/post94071988/
таке інколи враження, що коли деякі батьки дають дитині імя, вигадують таке імя, що ніби хочуть самі себе здивувати.