Рибко, пам!ятаєш, ти говорила, що галичани будуть підкалувати, приколюватись але так і не скажуть ...так от це якраз той случай
Сижу і сперечаюсь з чоловіком, він каже, що ім'я Георгій і Юрій - це теж саме. Розсудіть, будь-ласка!
Одно латинское, другое - греческое. Но оба означают "Победитель". Моего покойного дедушку звали Георгий, а дома - Юра.
[QUOTE='Бойцовая Рыбка]Одно латинское, другое - греческое. Но оба означают "Победитель". Моего покойного дедушку звали Георгий, а дома - Юра.[/QUOTE] Зовсім подібне... Жорік і Юрасько...
Попідколювати то ми, звичайно, любим. Але є такий собі у Львові Северин Наливайко, невисокий хлопець з довгим світлим хвилястим волоссям (приаймні коли я останній раз його бачила), на журналістиці, здається, вчився. Недавно, здається, десьт по телевіору бачила, промєлькав (якщо не помилилась)
О...та....Северин Наливайко -- то є дуже файний фацет Пам"ятаю, навіть паспорт приносив, що довести що то не є жарт До речі, я тут собі начиталась і подумала, може, то ляльчика не Ярославом, а Яромиром назвати??? буде і Ярчик і Мирко бо Славік мені щось менше до душі
О, Данилками зараз часто називають. В нашій групі в садочку є два Данилка. Я маю похресника Маркіяна, ще в одної знайомої є синочок Марко
І моя сусідка назвала синочка Матвій,а знайома малого-Дем"ян.Ще у малої в класі є Росана,Алекс,Антон.
Тепер не дивуюсь, чому що разу кажучи що назвали доньку Іриною всі говорять, "Боже, назвали по людськи" А колись дивувались Тракторинам, Аврорам, мексиканські серіали nt; добре нам вуха промусолили