Імена

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Samojlovu4, 13 лют 2008.

1. Зануда

Зануда така зануда

Відповідь: Імена

І мені:ninja:

2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Коли ми вибирали ім*я нашим діткам я запропонувала назвати Ліля, то мій чоловік сказав що він не хоче і взагалі коли взнавав що дівчину звуть Ліля то до неї на кілометр не підходив. Думаю боявся :D:D:D:D:D:D:D

Додано через 7 хвилин
    Моя мама Надя. Ну що можу про неї сказати. Вона дуже розумна жінка, любить вчитись і себе вдосконалювати в духовному і розумовому плані. Дуже чутлива але не тютя, радше дуже вольова якщо сказала ні, то це крапка. Любить чистоту в хаті але до кухні ніколи не заходила аби зварити обід. Лише аби прибрати.

Ще можу сказати про жінок з імене Дарія. Це дуже вольові жінки, часами максималістки. Люблять позкласну роботу - активістки одним словом. Їм всього треба і все має бути правильно. Дуже люблять спілкування з людьми.

• Подобається Подобається x 8
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Значение имени Лилия
    Тайна имени Лилия, Лилиана

Щось в тому є...

• Подобається Подобається x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

правда, так і є...

5. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Дуже часто стикалась з Сергіями, не дуже приємні спомини... Точно кажуть - Шо не рожа, то Серожа... Але може то я така "щаслива"... Безхарактерні, нерешучі, люблять плітки розвозити

• Подобається Подобається x 4
  6. viltis

viltis Well-Known Member

Чесне слово ...таке відчуття, шо Ви мене описали:))) особливо про порядок і кухню:))) Та й вчитись люблю:haha: Обід деколи готую, але рідкоооо...і під настрій:)

• Подобається Подобається x 1
  7. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Хм...А, у мене в житті так склалося, що ношу два імені (одне офіційне, а друге - ні). Варвара і Юлія.
    Перше (офіційне), чомусь ніяк не в"яжеться:
    Девочка Варя - безмятежное, улыбчивое, доброе создание. Это "папина дочка", похожая на отца как внешне, так и повадками. Она скромна, покладиста, трудолюбива, но несколько нерешительна и остается такой же, став взрослой. "Зимние" - неплохие спортсмены, увлекаются лыжным спортом. Рассудительны и замкнуты, свои обиды держат в себе. Неторопливы - начав дело, не будут спешить с ним, пока не обдумают все обстоятельно. "Летние" - обидчивы и требовательны (не столько к окружающим, сколько к себе), они умеют подать себя, со вкусом одеться. Варя - большая домоседка, возможно, поэтому замуж выходит поздно и часто - неудачно.

Зато, те ім"я, яким я нарекла себе, повний (на 90:wacko: портрет мене::D
    Женская форма имени Юлий, происходит от латинского слова "юлиус": кудрявый, пушистый.
    С необузданной фантазией, обидчивая и ранимая девочка. В настроении заметны сильные перепады, когда веселая, резвая и шумная Юленька становится вдруг без особой причины вялой и апатичной. В таком состоянии лучше всего оставить девочку в покое, пройдет время, и она снова станет прежней. Ее трудно переспорить, до конца стоит на своем, неохотно признает свою ошибку. Несколько пуглива, не любит смотреть фильмы ужасов, не переносит вида крови. Взрослая Юлия запаслива, бережлива, хорошо готовит. Чего только нет в ее кладовых! Семье, хозяйству, благополучию родных Юлия уделяет почти все свое время; работа, профессиональный рост ее интересуют мало, поэтому у коллег складывается впечатление о Юле, как о человеке с ленцой. Юлия удачлива в браке, двери ее дома всегда открыты для друзей и родственников. Гости ходят к Юле охотно, она не скупа, любит поболтать с подружками, немного посплетничать, искренне радуется успехам друзей, не завистлива. Мешает Юлии упрямство, которым она отличается с детства. Она не будет следовать чужим советам даже в тех случаях, когда знает, что они вполне разумны. Эта черта характера не дает Юлии найти общий язык с матерью и свекровью, именно поэтому она предпочитает жить с ними врозь. Многие Юлии - страстные книголюбы, чтение - их любимое занятие. Они не позволят скучать мужу, всегда внесут разнообразие в семейную жизнь. Муж обычно любит Юлию и во всем ей подчиняется. Самозабвенно любит своих детей.

8. viltis

viltis Well-Known Member

А мені подобається ім"я Варвара ...правда, як на мене, жінка з таким ім"ям має бути дуже вольовою!!!!

А своїх дітей хотілося б назвати Ксенія і Ярема ( Яремія)...от цікаво, хто що про ці імена скаже?

9. Полковник

Полковник миється в бані

Не знаю, не Знаю.
    НО, все имена женщин, с которыми я имел Честь встречаться и Любить оставили ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО приятные ассоциации!!!
    Нет ПЛОХИХ женских имен!!!
    ИМХО!!!!

• Подобається Подобається x 5
  10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В мене вуйко був Ярема. В дитинстві мама його водила на шнурку бо він всіх дітей довкола бив. Бешкетний був малим, зате дорослим був дуже добрим чоловіком. Дуже помагав людям.

11. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Все про мене, але єдине що їсти люблю варити,не те щоб дуже,але ж люблю!!!

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А вам лячно? ;)

До речі із допису Ромка там майже все сходиться.
    І про маленького тирана в дитинстві, і про скандали між батьками через лашки для Лільки... :D:D:D

• Подобається Подобається x 3
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

То точно... то наша Юліана. Тато на неї не має сили, бо сам холєрик страшний і зривається на дрібниці. Вона повністю мамина дитина, лише мама може з нею говорити і її приборкати.
    Зате за нею золоті гори ростуть. Постійно щось приробить і на місці не сидить, як дзиґа.

• Подобається Подобається x 2
  14. Liliyah Romanova

А ось це цілковито розходиться. Не люблю ім"я Ліліана. І якщо мене хтось так називає, майже ображаюся. Та і розпещеною дитиною я теж не була. Взагалі. У мене брат пещений більше. :)

О, до речі.
    Дуже люблю ім"я Олесь. Серцеїди страшні, але зате які цікаві співрозмовники. Принаймні з мого досвіду.

А от з Мартами лише негативний досвід. І то дуже. Всі, яких знала, були дуже лицемірними особами.

Надійки, Вірусі... Завжди якось знаходили легко спільну мову. І мама в мене Віруся. :)

• Подобається Подобається x 6
  15. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Надiї менi здається дуже добрi.

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А про Маруську мовчат - бо світа :D:D:D:D

• Подобається Подобається x 5
  17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Менi дуже НЕ подобається iм'я Роксана. Виникає асоцiацiя "втарой букви в алфавiтє"

18. Полковник

Полковник миється в бані

Блин!!!
    Не подтвердить, не опровергнуть!:ninja:
    НУ!!!
    Ни одной Марты за всю жизнь!!!
    Катастрофа, блин!:cowboy:

• Подобається Подобається x 7
  19. Liliyah Romanova

Дуже подобається це ім"я. Знаю кількох Ксень. Одні позитиви. :)
    Дуже розумні, дуже обдаровані, красиві, особливо гарні мають очі, глибокі-глибокі...

Додано через 41 секунду
    У мене бабця Марія. :)
    І якщо матиму колись доньку, то дам друге ім"я Марія.

• Подобається Подобається x 2
  20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

про Ліль. знаю їх дві. одна- принципова, впевнена, незалежна, жвава, цілеспрямована.

друга - млява, повільна, губиться при потребі висловитись, але дуже любить поскандалити.

обох об"єднує гострий язичок:)

а взагалі в імена як і в гороскопи не дуже вірю. якось це суб"єктивно дуже.

довгий час мене оточували Євгенії - всі вони були абсолютно різними. але всі були музикантами.

а де твій аватар? :)