Моя бабця казала, що у всіх Наталій, яких вона знала, була нещаслива доля. А у Люб - важке життя. З власного досвіду можу сказати, що Лілії і Катерини - сильні особистості, Андрії - вічні діти, Олесі - спокійні і врівноважені, знають собі ціну. З латини Галіна - курка!
Безпосередньо не казала нічого, але була переконана, що дітей не можна називати іменами мучеників, бо доля буде важкою. Але й слов"янськими іменами теж вважала, що називати не варто, бо вони несуть велике енергетичне навантаження: Ростислав, Володимир, Яромир... Усіх Ярчиків і Ярочок трактувала як поганські імена, дивувалася, що священики погоджуються так дітей хрестити. Я в тих забобонах уже і не знала, як дати собі ради, коли підберала імена для своїх доньок!
Чего все что ли? Вам просто плохие Андреи встречались Я тоже таких немало знаю Кстати, а что такое "ґдири"?
а я чула навпаки - що мученики будуть охороняти того, хто носить їх імя. Наприклад особливі імя - Марія, Анна(мати Діви Марії), які носять особливе смислове значення..
Да нет, просто я заметила, что на ЛФ много людей с редкими именами: Устина, Ульяна, Юлиан, Зоряна, Адам. В Киеве так не называют (по крайней мере, я не встречала). Часто людям с редкими именами трудно в жизни.
Ще й як називають то просто у вас не те коло знайомих Серед моїх знайомих є Мілада, Мілена, Даніель, Мікаела (доречі, ця дівчинка народилася позавчора, майже на самого Миколая тому ім"я дуже доречне обрали батьки), Мелісса... Як ще згадаю, я вам скажу
Как понять не то? Между прочим, у нас в группе две Эвелины. Я не говорю, что не называют, просто реже, чем на ЗУ.
Я теж у Львові таких імен не зустрічала (лише Тереза - дівчинка з напівпольської сім'ї). А ось Евеліна - це польське ім'я, значить Ви таки зустрічали польські імена
Роксолан у Львові дуже багато, це українське ім'я. Рибко, ви дійсно вірите що воно турецьке? Мабуть вже навіть той, що не прочитав в житті жодної книжки, то хоч чув про Роксолану або бачив фільм Завдання для Рибки: взнати, прочитати... про Роксолану
Роксолану звали Настя. А в Турции её стали называть Хюррем (смеющаяся) или Роксолана (не знаю, как переводится ).