Відповідь: Імена В мене імя Борис асоціюється з серйозною людиною, дуже доброю, але тріхииии егоїстичною... То так? Не обраржайтеся
Відповідь: Імена А моя сестра двойорідна назвала свого сина також Остап, при тім що дитина росте в гАмериці То його міліканці кличуть ОстАп (з наголосом на а) :D:D:D
Відповідь: Імена Знайшла ось таке про себе. О це так правда так правда, як в воду дивились. Про мене від початку до кінця.
Відповідь: Імена Так. Не будеш егоїстом - сядуть на голову А в Криму - це фірма-трейдер нафтопродуктів. Додано через 2 хвилини Я теж помічав, що гамериканські діти, якщо з дитинства сусідують з українцями, вимовляють українські імена абсолютно правильно (буквально так, як батьки кличуть дитину).
Відповідь: Імена Мою Юліану завжди хотіли перехрестити на Джуліану, але ми сказали що вона Юліана і привикли. Так само з Андріаною. Спочатку упускали н а потім привикли. Додано через 2 хвилини Будь ласочка, дуже цікава сторінка доречі: http://taina.aib.ru/chast_ob/oglavl.htm
Все про імена С каждым годом всё более популярными стают экзотические имена. Как вы к этому относитесь?
Ні, не назвала б.Вистачає і своїх українських чудових імен, щоб назвати свою дитину.А чужого нам не треба Доречі, які , наприклад?
ніяк.... дурість батьків... називають свою дитину якимсь екзотичним іменем, і навіть не знають, що це ім’я означає....
Роксолана, Эвелина, Ника, Артур... Потом над ребёнком издеваются сверстники... В конце-концов он меняет имя на более нормальное.
Я назвала сина Дарій. Дуже поширене ім"я? Ні. Але він його обожнює. А є діти, які самі себе називають іншими іменами, бо свого не люблять. Знала я колись одну Оленку, вона своє ім"я терпіти не могла.
Ну я не бачу нічого незвичного чи поганого в цих ось іменах. Ось тут я знаю дівчинку яку батьки назвали - Калина. Не думаю що це щось надзвичайне. Моя дитина називається Юліана але американці її щоразу нарікають Джуліана, ну бо привикли. Але я їх виправляю постійно. А одна мама нам сказала, що скоро люди почнуть називати своїх дітей Юліанами бо як побачать прекрасно-хитрющі круглі очиська моєї дитини не втримаються аби не назвати на її честь. А діти вони в любій країні і середовищі просто жорстокі один до одного. Тому я б не боялась називати свою дитину рідкісним незвичним іменем. +100 Я ім*я Леся також не долюблюю. А мій чоловік страшенно не любить Марта
Я не люблю Марта, але от Леся мені подобається. Мою бабцю по татові так звали. Мені завжди подобалося... І мою двоюрідну сестру так назвали. (Самойловичу, дякую за пошук цієї гілки, мені ліньки було )
Ну, в Америке назвать ребёнка необычным именем можно - там много народов, культур. А в Украине... Представьте себе, назвали ребёнка Буцефал Квазимодович. Неужели над ним не будут смеяться? Сомневаюсь.
Та ми львівські, в принципі. Мої друзі довго до імені звикали. Навіть казали, що йому воно не пасує. У вас широкий політ фантазії, до речі.