Им безразлична судьба украинской демократии, ущемление свободы слова, российский флот

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 25 вер 2011.

1. Фауст

Фауст Well-Known Member

Еще раз повторяю о поддержке афганцев, граждан Украины которые не нужны своей Родине.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вам, гавнюки, треба свої писки прикрити...
    Мій брат солдатом загинув в Афганістані...
    Підерасти...

3. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]щас исправимся :rose:[/OFFTOP]

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Так це куратор йому звонив, вимагав репорт по написаних постах, він його оперативним псевдонімом кличе. :rolleyes:

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Та й х..й з ним. :))

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Поц, це ти про кремлівських, які убили твого брата ради свого вєлічія? Скоро й тебе пошлем за ним на третю чеченську.

7. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

так не можна. Навіть з VasMT...

8. Фауст

Фауст Well-Known Member

Простите, я не совсем понял, что Вы сказали?
    Вы поддерживаете VasMT или нет?

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

На ЛФі коли йшлося про мільони закатованих українців в Голодомор та в кацапських катівнях цей паскудник стрибав вище неба та хіба що калінку -малінку не співав. А тут он його як чипонуло. Завив наче смердючий пес на помийці у якого кістку хтось забирає.
    А скільки твій загиблий брат (в існуванні якого я сумніваюсь) укакошив афганців, разом зі стариками, дітьми та жінками? Виконав інтернаціональний долг? Розплата. Він отримав те на що заслужив.

10. ostrov_stranger

Якщо так ставити питання, то навіщо взагалі тоді всі оці безглузді розиови? Поїдьте в Стрий і задавіть його! Чи свого друга катренщика пошліть, йому ближче. Набридла вже ця бескінечна битва тролів. Скільки форумів уже загадили!

11. FourA

FourA Дуже важлива персона

Словно смердящие псы на помойке здесь воют наследнички фашистов и их пособнков...
    Сколько твои герои, которых ты прославляешь, убили людей на Украине и в соседних странах?
    Тебе афганцев жаль?
    Так поезжай сейчас туда, прими ислам, обрезание сделай, если есть там что обрезать, в чём я сомневаюсь, потому что ты ведешь себя не по-мужски, против американцев повоюй во имя Аллаха великого и единого!
    Или выйди на майдан в Киеве к афганцам, и скажи им, что они укокошивали стариков и детей в Афгане - а теперь требуют повышенную пенсию - ведь струхнёшь выйти к настоящим мужчинам, трус и форумное трепло!
    Кому-кому, но не провокатору и трусу судить тех, кто воевал. И не тебе упрекать господина VaSMT-а, который имеет смелость нацюкам, подлецам и трусам говорить в лицо всё, что он о них думает! И что они заслужили!
    Потому что у него есть честь. Мужская честь, честь воина.
    У подлецов и трусов её никогда нет и не будет!
    Можешь только в его отсутствие его облаивать!
    И пачкать его погибшего брата...
    Все вы свидомые - такие!
    Трусы и подлецы способны лишь минусики ставить оппоненту!

12. ГРАНД

Це надто просто та не відповідає моїм переконанням. До того ж я не приємлю кримінала, навіть в суперечці з непримиренним ворогом. вбити щоб не мучався? Ні. Нехай мучається, як мучались закатовані в тюрмах невинні українці.

Не скигліть, бо кацапи ці скиглення (багато в чому обгрунтовані та справедливі як ена погляд цивілізованої людини, але не для кацапів) сприйматимуть як власний здобуток і свято в це віритимуть. а вони повинні постійно знати, що вони не зовсім люди і місце їхнє на смітнику цивілізації та людства. І як що для цього потрібно тролити по всих форумах - це варото робити.

13. ostrov_stranger

З якого дива я б його підтримував? Просто я вважаю, що в дискусії повинен бути певний рівень культури. Та тут і дискусії, власне, немає. Так, кидання какашками. Мені нецікаво таке читати.

14. ostrov_stranger

Гранде, з ворогами не ведуть дискусію, їх знищують. Або, на крайній випадок, знешкоджують. Тому, якщо він ворог, то рішення може бути тільки одне. І чому Ви вирішили, що він мучиться? Ви теж мучитесь?
    Я не сповідую ксенофобських теорій. Знаю багатьох адекватних росіян. І знаю, що в своїй масі, російський народ нам не ворог. А ті, кого Ви маєте на увазі, насправді і не кацапи зовсім. Переважна їх більшість - наші, доморощені манкурти.

15. Фауст

Фауст Well-Known Member

Браво!
    Только не тратьте на этих выродков свое время.
    Они тут за деньги работают и их заработок зависит от количества ответов на их гнусные и подлые пасквили:ireful:

16. ГРАНД

Це вже нікого навіть не смішить кацапище.

Скільки?

Так, жаль.

Так он брат того покидька із Стрия з"їздив за Вашою рекомендацієй. А його вбили. І Ви паскудо кацапська не заспокоїтесь поки все людство між собою не пересварите. От і варто людству помножити вас кацапів на нуль, щоб жити спокійно.

Я вже не одноразово повідомляв на форумі, і не тільки, що я їм в очі це казав, кажу і казатиму. і не на форумах. І вони це знають. Спочатку намагались з кулаками кидатись, а потім заспокоїлись і багато хто погодився зі мною.

Саме мені і казати і судити. Хоча б тому, що я особисто від того Афганістану врятував чимало молодих та здорових хлопців, і не тільки з України. І вони до речі це теж пам"ятають.
    А думаєте протистояти Вашій кацапській орді легко? Казати правду у ваші засцяні та пропиті очі, те про що знає все людство , що ВИ кацапи звірі та огидні потвори а не любди? І я це роблю.

Його та Ваша честь варті коров"ячого кізяка. Або ратиці телячої зі скотобійні. Ви звірі і нелюди.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ги,ги,ги! А хто ж цікаво платить? Ці болотні думають, що весь світ живе по їх "понятиям". Тому видно й "світову революцію" затівали.
    Заскиглив, як будто хто йому на хвіст наступив.

18. ГРАНД

Хто Вам таке сказав?о_О Мабуть кіно про Джугашвілі надивились.;)
    Ворог повнине бути задавлений та розтрощений морально, а поім в ідеалі полоненим та працювати на переможця. А вмерти повинен власною смертю зі словами вдячності, за те, що дали йому дожимти до природньої смерті.

Яке?

По реакції.

вже відмучився.

Я теж.
    Я теж. але не так вже їх і багато. Особливо коли на перший погляд адекватний кацап гильне гранчак, куди та адекватність і дівається.

Не просто ворог, а лютий ворог. І дай йому , тому народові волю, він не замислюючись за ради свого хімерного величча незамислюючись пустить під ніж не тільки інші народи, але і самих себе. Цей нарід ворог всьому людству.

Яничари. Або манкурти. Це ще огидніші люди ніж кацапи.

Згоден.

19. FourA

FourA Дуже важлива персона

Возвращаю назад эти слова фашисту и ксенофобу..
    Дерьмом бросаться не приучен и не собираюсь...
    По интернету такие, как вы, очень смелые...
    Меня инвективы подобных людей не задевают.
    С фашистами не дискутируют...

20. ГРАНД

Ви мавпа, тому по мавпячи все вертаєте. А воно не вертається. Бо слово наче пташка, - випустиш і не піймаєш.

п.с. Коливання Ваших ментальних настроїв свідчить про те, що в п"янці Ви буйний. А з похмілля лагідни, ба навіть жалюгідне цапеня.

а де твій аватар? :)