Відповідь: Ікони цікаві висновки... Ви не передбачаєте покликання людини? бажання служити саме в той спосіб (опіка над безпритульними, неосвіченими дітьми і загалом над молоддю)? стримаюся від -1...
Відповідь: Ікони Гм... а у нас цекрва не вміщає всіх бажаючих навіть у звичайні неділі (при тому, що відправляється 5 Літургій!) здалося би більшу то шо - ми як совки думаємо?
Відповідь: Ікони Це в стилі певних релігійних течій - висміювати відданість Богу. Самі ж бо нічого не можуть.
Відповідь: Ікони Богу потрібне наше поклоніння і наша любов... "нічого не треба"?... дивно... дуже дивно...
Відповідь: Ікони ви не стримуйтеся... що важливіше: служіння Богу, чи людям?.. дайте відповідь — далі продовжимо... передмова: якась дивна закономірність... плюси ставлять в один голос мих та ліля... ви не пробували церкви будувати так як свідки: щоб могли поміститися усі бажаючі, щоб усі можли вільно почуватися, щоб усі під час промов слухали й думали, а не переминалися з ноги на ногу... наприклад, кілька поверхів з багатьма залами... самі ж парафіяни говорять, читають промову... потім її обговорюють?..
Відповідь: Ікони скажу так: чи Бог матиме більшу славу від того, що ми Його прославлятимемо? навряд чи... з цього погляду йому наша прослава не потрібна... а з іншого боку: Бог створив людину на свій образ і подобу, створив для любові: через свою любов до людини як до дитини, і відповідної любові до Бога зі сторони людей - як до Батька (Отця, Творця...).
Відповідь: Ікони 1.Люби Господа Бога твого цілим твоїм серцем, цілою твоєю душею, цілою твоєю силою і всіми твоїми думками. 2. Люби ближнього твого, як самого себе. на цих заповідях Любові стоїть весь Закон і 10 заповідей. Служіння - для мене один з виявів любові: як до Бога, так і до ближнього! важливішого нема. Однак, як служити Богові? найлегше - через служіння і діла для ближніх!
Відповідь: Ікони не пробували. Хоч я і інженер, церков не будую! :D щодо слухання і уваги - може деколи мені бракує говорю тільки за себе, бо ж хто я такий, щоб за інших розписуватися? може їм так зручніше і комфортніше слухати і думати, коли з ного на ногу переминаються....
Відповідь: Ікони ось.... а уявіть: приходите до храму, молитеся, почуваєте себе комфортно... думки не відволікають малюнки....
Відповідь: Ікони Закрий вочі. Одним кубіта попереду заважає в храмі молитися, іншим ікони. Пропоную вирішення проблеми: видавати фацетам при вході до церкви нічні окуляри - ніщо не заважатиме. Хіба думки. Ну, але на то хіба молоток або сокира поможе. :D