Відповідь: Ікони маю знайомого. Кави не п"є. Чому? Бо цей продукт не характерний для наших регіонів - так мотивує. Мудрість, вона приходить з роками.
Відповідь: Ікони Цікаво, а хто-небудь чув про глибокий зміст ікон? У мене подруги дві (євангелістки) були свято переконані, що в традиційній церкві ідолопоклонники. Я їх запросила на "сесію про Ікони" від єзуїтів. Складалася сесія з двох частин: перша - суто про науковий підхід до ікони; друга - вже духовна. Дівчата були дуже насторожені й упереджені. Але потім виявилося, що все випливає з примітивного незнання. Дівчата розумні були, багато почерпнули, усвідомили, що помилково склали враження про церкву. Дуже дякували, що змогли зрозуміти сенс ікон. Їм також сподобалася Літургія та Вечірня. Так що, від правди не втечеш. Знання - сила! А незнання - підпис пана миха.
Відповідь: Ікони не саме незнання є шкідливим - шкодить пропаганда, побудована на використанні чийогось незнання до речі - широко застосовується і в релігіях також Дівчата ж не самі собі придумали "ідолопоклонництво"?
Відповідь: Ікони у гітлерівців був дуже своєрідний "академічний" гумор... саме воно - Suum cuigue. http://ru.wikipedia.org/wiki/Jedem_das_Seine
Відповідь: Ікони не виключено, що вислів "кожному своє" взятий навіть з Біблії, але в кожного своя інтерпретація, нє?
Відповідь: Ікони ні - походження вислову цілком ідентифіковане спеціально дав лінк -- і не варто корені всього зла шукати в біблії хоча - як показало 2 тисячоліття - від тлумачення біблії зла було предостатньо більшість воєн починалося з благословення та відповідних цитат з відповідного святого письма
Відповідь: Ікони А з ними можна просто дружити? :eek: Свідки ж одержимі. Вони ж проповідують усюди, навіть на місцях праці. Хто з такою людиною дружитиме? Лише такий самий божевільний. До речі, пупере. Свідки - НЕ християни.
Відповідь: Ікони ні - ось тут ви помиляєтеся. Проповідують лише новонавернені - неофіти. Так само як тут на форумі два свіжообрізаних мусульманина геци видають... А ті, що зі стажем6 ті, що вже не мають необхідності доводити свою лояльність і корисність організації - вони не чіпляються, і нікому нічого не доводять. Цілком адекватні люди, в роботі зокрема, і просто на виробничих пиятиках п'ють воду замість горілки. І їх якраз розговорити на релігійну тему - не вдастся, доки вони не відчують, що ти дійсно хочеш. Тоді - так, вийде спілкування, причому дійсно цікаве, без того набридливого надмірного цитування біблії та з'їзджання зі слизьких тем...
Відповідь: Ікони Та у нас у школі дві вчительки замість уроки проводити - проповідували. Діти їх терпіти не могли. А таких нормальних свідків я ще ні разу не зустрічала. Помітила одне, що коли кажу, що читаю Святе Письмо, то вони дуже дивуються. Коли кажу, що чоловік священик, то дискусія припиняється і людина йде геть.
Відповідь: Ікони Відкинення ікони - це роблення гірше самому собі. Будучи слабкими, ми відмовляємося від будь-яких середників.
Відповідь: Ікони а ви не пробували розглядати ікони з іншого боку? тобто я маю на увазі не зворотню сторону ікони - а сам той факт, що тривалий час можливість створювати будь-які витвори мистецтва була обмежена? І ікона - це був єдиний спосіб творити (в ті жахливі часи, коли були відсутні фотошоп та цифрові фотоапарати)
Відповідь: Ікони я теж не християнин, я вірю в Бога, який послав на землю Свого Сина, який нас має врятувати... тобто я молюся (і тд) саме до Нього, а не до Його Сина, не до матері Його Сина, не до "заступників"... мабуть, я не християнин...
Відповідь: Ікони я теж не християнин, я вірю в Бога, який послав на землю Свого Сина, який нас має врятувати... тобто я молюся (і тд) саме до Нього, а не до Його Сина, не до матері Його Сина, не до "заступників"... мабуть, я не християнин... Але НІХТО не прийде до Отця, як не через Сина.
Відповідь: Ікони хіба я сперечаюся?.. Спасителем я кого називаю?.. пс. а навіщо ви виділяєте мої слова жовтим колором?..