Відповідь: Ікони Шанування діл Божих - це також є поклоніння Богові. Запитайте традиційного християнина, чи вірить він в Єдиного Бога і отримаєте ствердну відповідь. Будь-який святий каже, що все, що він робить є не від нього, а від Бога. Були святі, які молитвою оздоровлювали людей, вміли це робити, але вони ніколи не приписували собі цей феномен, ніколи.
Відповідь: Ікони Миху, і наша церква знає і вважає, що Марія була найблагодатнішою серед жінок, тому була обрана матір"ю Ісуса. А Ваша церква і їй приписала непорочне зачаття, а поляки ще до більшого додумалися. Ще кажуть, що вона була так само взята до неба "з душов і цялом", як мені одна полька доказувала. Можете про ці два факти мені довести зі Святого Письма? Може і я увірую? :confused:
Відповідь: Ікони це само собою зрозуміло, що вони не приписували цього собі... інакше вони б не були "святими", а були би спалені на вогнищі... прецеденти траплялися...
Відповідь: Ікони у цьому й то і помилка... Бог любить нас, на відміну від нечистого... заступником може бути тільки Бог від нечистого... що означає "не помішає"?... давай братву зберемо?.. чи як?..
Відповідь: Ікони І зараз є такі! Але вони не святі. Просто люди, що мають такий дар, що через них Бог діє. Нащо їх святими робити? Не розумію! Прочитайте ще раз про дари в церкві і зрозумійте, що це повинно бути!
Відповідь: Ікони Миху, як приймальня якогось начальника відкрита вільно для доступу до нього, то Вам не видається, принаймі, дивним, що люди будуть для чогось шукати його знайомих, чи родичів, щоб таки до нього потрапити? Господь ж ясно сказав, що "ніхто не приходитиме до мене інакше, як через Ісуса". Ну чому Ви не хочете побачити, що всі інші заступники і ходатаї, то лише людьми для чогось придумано?
Відповідь: Ікони Бачите, Олю. Тут, на форумі, є різні люди і з точки зору різних течій і з точки зору різного духовного пізнання. І це є проблема. Я читав одного тібецького монаха, він писав, що кожна людина має свій певний рівень духовності і якщо людина має певний досвід духовний, то вона може видати таку фразу, що іншій простій людині ця фраза буде ну повною нісенітницею. Наприклад. Уявімо собі людину, яка денно і ночно молиться і постить, у неї є видіння, вона може чути навіть голосИ тих, хто вже не в цьому світі і ось та людина приходить на форум і каже: послухайте, я бачила Ангела Гавриїла. Як Ви думаєте, яка буде реакція форумчан?
Відповідь: Ікони Попробую. Ісус народився від Святого Духа. Нема питань. З Старого Завіту знаємо, що Адам і Єва згрішили. "В грісі народжуватимеш", - пригадую словА. Тобто з того часу кожна дитина, народжувалась вже в грісі. Всі після смерті потрапляли в ад. Тобто не могла народитися дитини без гріха. Ісус же народився безгрішним, бо зачаття було непорочним. Тому Він, Ісус міг встояти напевно проти гріха, бо Він з "гріхом не мав нічого спільного". Виправте, якщо я не правий.
Відповідь: Ікони означає, що є Божі Закони, які ми постійно порушуємо, а за кожен гріх тре відповісти. Ох і важко було б нам людям, щоб все це винести, тому ми користуємося Божою милосердістю, яка стирає наші гріхи, а значить наші терпіння і муки. Погодьтеся, якщо монах, який проводить довший час у молитві (у розмові з Богом), напевно і більше вислуханий Богом і коли цей монах, священник, чи просто людина згадає мене у молитві, то гірше не зробить нам, нє?
Відповідь: Ікони психіатр - не дивно, людина світська і в духовних справах може не доганяти. Тут треба спеціаліста.
Відповідь: Ікони не погоджуюся... перед Богом ми усі рівні... так само, як маємо бути рівні і перед законом... тільки закон людський як дишло, а Божий — ні... пс. чи не ви наводити цитату, що Богу більш важливий грішник, що навернувся, а не праведник?...
Відповідь: Ікони Не знаю, яка буде реакція форумлян, я не знаю, якого хто є духовного рівня, але знаю, що моя прабабця мала колись часто видіння і були вони дуже достовірні.
Відповідь: Ікони нема заперечень. перед Законом і перед Богом всі рівні, але мова тут йде не про це. от людина порушила закон, все - кара. але людина покаялася, що тоді? А тоді, після покаяння є Боже милосердя, яке ніби відміняє кару, а значить і закон. знову таки, людина, яка є праведнішою, має кращий контакт з Богом (і навпаки, коли грішить - віддаляється від Бога) і коли ця людина молиться за когось, то цій людині це точно не зашкодить. Це випливає з "полюби ближнього свого....". Це і є справжня любов ближнього.