Крєатіфного? Настінко, є купа цікавих розповідників. А потім бац!... Вкрали! (душу, чи гаманець. залежить від об'єкту "полювання") Пильнуйте.
Дарма перепитали. Бо спробував глянути, чиї "пісні переспівуєте", і, звісно, напоровся на наступне: а Космос - не Льоня, але теж цікава людина: ЗІ: коли космонавти різного штибу в двері дзвонять - випроваджую з під'їзду і замикаю двері, щоб сусідів хоч не турбували.
Коли по темі нема що сказати, то переходять на особистості. Я завжди на форумі цитував Миколу Левашова і ніколи цього не скривав. Особисто я переконався в чесності і правдивості його слів і дій. А Ваше діло сліпо "вірити" іншим. Але не будемо офтопити...
Де? про "шістки"? ТАК то жарт. Строго по темі, у відповідь на: Гуугля показала: А я процитую класичний комент на МЛ:
Я так зрозумів, що Ви хочете подискутувати: по автору "Одкровення" чи по книзі? Це звичайно, не по темі , але чому би ні...
Автор цієї думки - Роган-Лєвашова, - контактерка з духами померлих. Вона вирішила, що якщо католикам можна черпати знання від тих духів, то чому б і їй цим не побавитись. Наука і приклад католиків - в дії. Їхні "аргументи" тут якраз знадобляться для таких як Лєвашова. А тепер по темі: Вік зображеної на іконі матері Ісуса пояснюється іншими причинами. Православні пояснюють це так: "Богоматерь на православной русской иконе — не блондинка, не брюнетка, не молодая и не старая. Она — вечная. Западные Мадонны писались с живых людей — жен и подруг, — одна эта мысль для иконописца кощунственна." http://www.hrono.ru/religia/bogomater.html Я так думаю, що приблизно так напевно і у католиків. Тут роль відіграє вочевидь естетичне сприйняття молодості як еталону краси.
Правильніше сказати з душами померлих... "Одкровення" - це автобіографія (її дитинство). "..Вона вирішила, що якщо католикам можна черпати знання від тих духів, то чому б і їй цим не побавитись...- це зовсім недоречно (Ви про це там же прочитали?) Користуйтеся словом "напевно". "...Вік зображеної на іконі матері Ісуса пояснюється іншими причинами..." Звичайно. Я був тоді дитиною, і питання були дитячі...
"...— Але ж вони абсолютно інакші! — щиро дивуючись, вигукнула я. — Зовсім не такі, якими їх малюють! Хіба вони не юдеї?! — Вони ніколи ними й не були, — знизив плечима Сівер. — Люди, яким потрібна була влада, дуже «розумно» вирішили стати «дітьми вбитого Бога», тим самим роблячи «ВИБРАНИМ» найнебезпечніший на Землі народ. "Одкровення"
Значить, темою був вік. ("Я не дура, я не дура! Радуєцця, як сумашедша") Про яку відповідь йде мова? Направду, мене саме питання зацікавило, бо відповідь могла б бути цікава. Але я її не знайшла у описаному способі вбивства Марії-Магдалини.
Відповідь - Марія-Магдалина, а не Марія. А з книги видно, що Ісус і Магдалина були ровесниками або майже ровесниками.