ці вимоги є у вигаданому євреями усному законі але не записані в Біблії. Євреї використовували імя Боага у власних назвах. іменах. привітаннях.
1. Гріх. І про це говорить 1а і 2а заповіді. Говорить і Писання Що Богу одному можна поклонятися і нікому крім Нього. Якщо я помиляюся то наведіть цитату з Біблії яка б говорила протилежне, а саме, що: - треба поклонятися святим і молитися до них - треба поклонятися діві Марії і молитися до неї. 2. Я спокійний як удав. Перед ідолами я не припадаю і їм не служу. 3. Переклад має бути авторитетним для вас, оскільки здійснений архімандритом. І в ньому відновлене Боже Ім'я. 4. Це було жертвоприношення, а бован був храмом їхнього бога. 5. Буде не поверхневішим вашого. 6. До посуду молилися і перед ним поклонялися? ---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ---------- ви жорстоко помиляєтесь...
якщо би євреї повсякденно використовували Боже Імя, яко то роблять СЄ(хоча я вважаю, що вони його виговорюють неправильно), то сьогодні не було б проблеми як правильно звучить Імя Бога.
згодом вони вєвреї перестали вживати це імя . але вони в цьомц питанні користувались Мішнобю а не Торою
Ні не гріх. Доведи, чому це гріх? Ми тільки Богу і поклоняємось. Все, що не заборонне - дозволене. В Біблії не сказано наприклад, чи можна їздити на автобусі. То що це гріх? Християни теж. Але ви вірите в бога, який не є Богом, тому ви язичники! Шановний ви такикий невіглас в багатьох питання, ще й постійно цим світите. Макарій для нас не авторитет, поскільки був єритиком і суспензований православною церквою. Його переклад не визнається за канонічний. Авторитетом він є тільки для вас, бо для вас кожен єритик який виступає проти церкви - авторитет! Зараз ви якнайкраще показуєте характер свідків, бо говорите про щось другорядне, а головного не побачили. Ви не побачили, що цар вважав ідола ЖИВИМ! Доведіть, що вони вважали бичка Єговою? За викорстання церковного посуду у бенкеті, цар Валтасар був звинувачений у святотатстві і покараний Богом. Згадайте як зявилась Божа рука і що вона написала на стіні. Жорстоко помиляєтесь ви. Бо якщо ми не праві, то ми лише перестанемо існувати, а якщо неправі ви, то будете вічно страждати в пеклі! Покайтесь поки не пізно!
Ви знаєте, хто такі святі? Чи стараєтесь не порушувати "заповіді" з Брукліна? До вашого відома, бути зачисленим до святих не така проста справа. В православних, є спрощеною у разі якогось чуда. А у чому ви вбачаєте суть гріха, якщо я наприклад, помолюся до ап.Павла і буду просити його про допомогу, щоб вставився своїми молитвами до Бога, він хоча і залишив тіло, але живе в Божому Царстві, і на відміну від мене перебуває в досконалішому стані, невже його Бог не слухає. Я людина грішна, він вже святий праведник, а Бог праведних слухає... Абдурахман, Ваших коментарів не потребую. Дякую! ---------- Додано в 01:00 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ---------- Мабуть знали 10 заповідей, особливо ту: не взивай на марне імені Бога твого.
Вихід 20:3 [Перша Заповідь Божа]: Хай не буде тобі інших богів передо Мною! Вихід 20:4-5 [Друга Заповідь Божа]: 4 Не роби собі різьби і всякої подоби з того, що на небі вгорі, і що на землі долі, і що в воді під землею. 5 Не вклоняйся їм і не служи їм, бо Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає за провину батьків на синах, на третіх і на четвертих поколіннях тих, хто ненавидить Мене, 6 і що чинить милість тисячам поколінь тих, хто любить Мене, і хто держиться Моїх заповідей. ---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ---------- ви поклоняєтесь кому завгодно, але не Богові
та? Вин же ж святий от: http://ru.m.wikipedia.org/wiki/Макарий_(Глухарёв)?wasRedirected=true а образа святого то великий грих
Багато святих проходили через єресі, Оріген наприклад. У посиланні, яке ви привели, сказано, що він був покараний епітімією, саме за його переклад. Як відомо церква не прийняла його переклад як канонічний. Після покаяння він був прощений. Але чому вам подобаються саме його єритичні думки? Крім того як ви ставитесь до того, що він називає Ісуса Єговою? Думаю тут він переклав правильно.
А щодо невігластва про яке ви пишете, то в ньому замічені саме ви: Отже розтавлю всі крапки над 'і': 1. Макарій Нового Заповіту НЕ перекладав. 2. Духовного сану його НЕ позбавляли. 3. Покараний? Чим? Місяцем молитви у храмі? Це не покарання. А швидше навпаки. 4. Ну й саме головне: де ви прочитали що цей переклад був відкинутий православною церквою як неканонічний. Хіба він був заборонений? Те що він не набув масовості не означає що він невизнаний церквою. 5. Сім років публікувався цей переклад в православному журналі. Отже причин сумніватися православній громаді у святості Макарія і правильності його перекладу Старого 3авіту з ДАВНЬОєврейської мови немає... Переклад правильний і логічний. Він святий і не гоже порочити його добре ймення. Доречі зі СЄ він немає нічого спільного. Істинний правовірний.
Не судіть..і не судимі будете.... То з Нагорної проповіді Ісуса Христа. Я вірю в Бога...і надіюсь лише на нього... а це...сприймаю,як твори мистецтва..от зачепило і все... А оця висить над моїм робочим місцем... Ви впевнені,що я молюсь ідолам?
1. Слушно говорите. 2. Я писав про тих хто їм служить, а не просто милується їх зовнішнім виглядом. 3. Ні в якому разі, ніхто не може сказати зі 100% впевненістю, що сам істинно і правильно служить Богові й виконує Його волю. Ну й тим більше не може це говорити про кого іншого. Але в Писанні чорним по білому написано, щоб люди не робили подоб Господа і не припадали перед ними бо він Абсолют і ніщо з Ним зрівнятися не може.
Я не православний, тому стосовно особи Макарія міг і помилитись, але все таки покарання в нього було. Наскільки я знаю, цей переклад і досі не визнаний православною церквою. Навіть якщо і логічний, то свідки самі його перекрутили, ось почитайте тут: http://otvet.mail.ru/question/38146616/ Ви серйозно в це вірите, що він святий? Тоді у вас прогрес. Ви часом не молитесь до нього? ---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ---------- Що таке по вашому Абсолют?
Марія-Магдалина. Хто вона? Марія чи Марія-Магдалина? Хто зображений на фото? Зліва – це Ісус Христос, а справа Богородиця – Діва Марія. Це, звичайно, знають майже всі. В 70-80 роки такі образи (ікони) продавали «глухонімі»… Ще змалку, дивлячись на образи, задавав собі питання: Чому мати Ісуса виглядає молодша за сина? І тільки тепер, знайшов відповідь. А ключ до розгадки у книзі Світлани де Роган-Лєвашової «Одкровення». Літом відпочивав на селі. Глянув на образи і… на символи, які зображені на образах! На одному з них, де змальований Ісус Христос, на грудях зображений символ у вигляді серця. Терновий вінок, як символ мученицької смерті, рана від спису в правому боці… Загадок нема. На іншому зображений кинджал, який пронизує тіло... Тобто виходить, що мати Ісуса померла насильницькою смертю? Ні, каже Вікіпедія. «…Считается, что она умерла в Иерусалиме или Эфесе спустя 12 лет после вознесения Христа. Согласно Святому Преданию, Мария покинула этот мир в 48 году…» Насправді - то Марія-Магдалина. Саме її вбили таким способом… «…Холодно посміхаючись, чоловік на ім'я Рамон несподівано схопив Магдалину ззаду за волосся і блискавично встромив в її відкриту шию вузький довгий кинджал... Прозвучав хрускіт. Навіть не встигнувши зрозуміти, що відбувається, Магдалина повисла у нього на руці, не подаючи жодних ознак життя. По її сніжно-білій одежі струмком текла яскраво-червона кров... Донька пронизливо закричала, намагаючись вирватися з рук другого недолюдка, що схопив її за тендітні плечі. Але її крик обірвали — просто, ніби кроликові, зламали тоненьку шию. Дівчинка впала поряд з тілом нещасної матері, в серце якої божевільний чоловік все ще встромляв свій закривавлений кинджал... Здавалося, він втратив розум і не годен зупинитися... Чи такою сильною була його ненависть, що скеровувала його злочинну руку?.. Нарешті все завершилося. Навіть не озирнувшись на скоєне, двоє безсердечних убивць безслідно розчинилися в печері…» Світлана де Роган-Лєвашова «Одкровення».
25 І ото був в Єрусалимі один чоловік, йому ймення Семен, людина праведна та благочестива, що потіхи чекав для Ізраїля. І Святий Дух був на ньому. 26 І від Духа Святого йому було звіщено смерти не бачити, перше ніж побачить Христа Господнього. 27 І Дух у храм припровадив його. І як внесли Дитину Ісуса батьки, щоб за Нього вчинити звичаєм законним, 28 тоді взяв він на руки Його, хвалу Богу віддав та й промовив: 29 Нині відпускаєш раба Свого, Владико, за словом Твоїм із миром, 30 бо побачили очі мої Спасіння Твоє, 31 яке Ти приготував перед всіма народами, 32 Світло на просвіту поганам і на славу народу Твого Ізраїля! 33 І дивувалися батько Його й мати тим, що про Нього було розповіджене. 34 А Семен їх поблагословив та й прорік до Марії, Його матері: Ось призначений Цей багатьом на падіння й уставання в Ізраїлі, і на знак сперечання, 35 і меч душу прошиє самій же тобі, щоб відкрились думки сердець багатьох! Луки, 2
ого. я навіть про таке ніколи не думала..щодо сердець... але чому тоді вона поряд з Ісусом??? я щось нічого не тямлю вже..