Відповідь: Ікони Чув дзвін та не знав де він.... Богородицю Марію ,як Ви кажете,не зображають ,бо такого поняття у свідків нема,не доказують неможливість зображення, а стверджують, що не гоже ідолу різьбленому поклонятись,а також іконам,тобто намальованому.Вони не визнають як Ви кажете"визнають Біблію іконою Бога,"а словом Єгови,і шанують слово ,а не папір.А то що Ви вважаєте ,не змінить і не очорнить чистого поклоння Свідків Єгови.
Відповідь: Ікони Вони якраз, не шануючи Богородицю - не шанують Божого слова, Його справ. Чому вони не шанують Ту, що Бог її вибрав?
Відповідь: Ікони а суть?... почитання ікони?... почитання зображення чи ви мали на увазі почитання того, що зображено?...
Відповідь: Ікони я це як приклад... чого ви?... справа у тому, що під час свят "традиційної церкви", коли приходять до церкви — цілують мощі... чи ні?.. отже, ці можі є предметом, який вважається ... чим?
Відповідь: Ікони Ви задаєте питання, на які я не можу відповісти трьома рядками. Почитання мощей, Пупере, почитання. Чули с те, про те, що мощі святих мироточуть і бувають нетлінними..
Відповідь: Ікони я про Богородицю, як про справу Господню, якій свідки не придають ніякого значення - зневажають.
Відповідь: Ікони так, так... а що з марією не так?... народила Спасителя... ну?... будемо переливати з пустого в порожнє?.. про це я вже писав, щодо шанування предків Ісуса Христа, включно з авраамом...
Відповідь: Ікони а цілувати нащо?.. може сподівання на диво?.. простіше модитися до Того, хто це диво може дати... до чого тут мощі та ікони?..
Відповідь: Ікони відданя шани Божій силі. ми любимо не тільки Бога, але і любимо Його справи і прояви. Бо хіба можна любити Бога, зневажаючи Його ділА?
Відповідь: Ікони як вам сказати... все можна довести до абсурду, особливо, якщо якусь хорошу ідею повторити кілька разів... я просто не розумію чому повинен шанувати, чи поклонятися ще комусь окрім Бога... для мене це виглядає так: є Бог, який усе створив, є Спаситель, якого Бог послав до нас, щоб він простив наші гріхи... все а все решта: шанування ангелів, архангелів, "святих", "заступників" (нам потрібні заступники перед Богом?), родичі — це все було створено людьми по аналогії з тільцем, про якого вже ми згадували на форумі...