Відповідь: Ікони критики не бачу..... тільки емоції.... Критиканства не люблю, емоції виявляю рідко. “вартова вежа” — це наука Біблії, якщо вона протилежна “традиційній церкві” — терміново робіть висновки... Висновки зроблено.... Думка не змінилась. мерилін менсон — надзвичайно талановитий.... від кого у нього талант?... Я Вам про праведне, а Ви мені про грішне.[/QUOTE]
Відповідь: Ікони Мих, извините, что вмешиваюсь. Как Вы считаете, что подразумевалось под "огненными гадюками"? Может речь шла об огнемётах? Или о другом каком-то оружии?
Відповідь: Ікони У старозавітні часи за вказівкою Бога був виготовлений ковчег завіту. Його помістили у скинію, в якій відбувалось безперервне богослужіння. Згодом ковчег був перенесений у святая святих дому імені Божого. У християнських церквах особливе вшанування образу Христа, який і бачить, і чує, і відчуває, а також перебуває серед тих, хто збирається в Його ім’я є складовою частиною служби Божої. Чи вважати такі богослужіння ідолопоклонством- особиста справа кожної людини, але перед тим рекомендую почитати визначення ідола в Пс 113:12 (допис 185) Щодо цілування: припускаю, що дух кожної людини вкладає у поцілунок свій зміст. Наприклад, поцілунок за покликом серця може бути проявом любові до Того, Хто перший нас полюбив. Також варто не забувати, що зав’язано в церкві – зав’язано в небі. Під час читання Св.Письма є важливо адекватно його розуміти, не вкладати свого змісту, а прислухатись до Церкви, яка має великий досвід і знання, яка пройшла через неймовірні випробування і встояла. А за те, щоми зараз можемо свобідно ходити до церкви, а не ховаємось у катакомбах, ВЕЛИКА ДЯКА БОГОВІ. Особисто для Melown: почитайте псалом 109 і не дивуйтесь. P.S. люди, навчіть вставляти цитати :shy:
Відповідь: Ікони типу “бла, бла, бла”, щоби хоч щось сказати... а по суті: ніц... у ніколая огньова в одній книжці була така репліка (дай-то Бог точно пригадати): “колличественно єто порождение єпохи, а качественно находится по ту сторону добра и зла” — це про ваш допис....
Відповідь: Ікони Яке бла-бла. Просто ви пупере малотямущий. Я вам коротко і ясно повідомила, що я не люблю критиканства і тепер ви знаєте, що я не люблю критиканства. Ви колись писали, що ви цинік, тепер я знаю , що ви цинік. Наступним своїм дописом я хотіла сказати, що не визнаю науку «вартової вежі» за біблійну. Наука «вартової вежі» така цікава, що навіть біблія не може під неї підлаштуватись. Прийшлося їй прохати «новий світ», щоб її трохи фальсифікували, бо не було іншої ради.
Відповідь: Ікони Офтоп: (на прохання читачів ): біля дописів є кнопки: Цитата виділеного і Цитувати якщо натиснути Цитувати, то весь допис у Вашій відповіді буде виділений, як цитата. починатися ця цитата буде з
Відповідь: Ікони О, я бачу, у Вас вже все получається!!![/QUOTE] Дякую andi. Та воно у мене получається несвідомо, а тепер все буде чотко
Відповідь: Ікони добре.... я “малотямущий”.... вами було зроблено намагання очорнити свідків.... спроба провалилася... аргументи закінчилися — почалися інсинуації...
Відповідь: Ікони так згідий -поцілунок Іуди.....,ну у Вас і каша в голові,де Ви того всього нахапалися?тусуйтесь на Форумі ,може щось уляжеться в голові
Відповідь: Ікони Поясніть, чому ви згідні з поцілунком Юди? А щодо каші в голові, то це питання суперечливе. Те ж саме я можу сказати і про вашу кашу. Тому краще, щоб кожний залишився при своїй каші (тобто думці)