ІГОР ПЕЛИХ

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Toyvo, 8 тра 2009.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

ось його сторінка в однокласниках, де він активно дописував...

• Подобається Подобається x 1
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

3. Яка Існує

Яка Існує New Member

Шкода..бо один із веселих і патріотично налаштованих ведучих...:sad:

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не можу повірити.. :cry: Це так несправедливо! :cry: Сиджу реву.. Він був таким унікальним, таким позитивним, таким молодим.. :cry: Я його так любила.........
    Нехай Бог дасть сили родині Ігоря пережити цю трагедію..
    Вічна пам'ять..
    :cry:

5. Ірена

Ірена Well-Known Member

дуже шкода таку молоду людину.
    на жаль, так рано Бог кличе обраних ..

6. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Я як почула, то довгий час не могла відійти... Спочатку навіть не повірила, а потім ще раз показали новини. Вічна Тобі, Ігоре, пам'ять... :cry:

7. syavych

syavych копач

капець. нема слів.
    телевізью особливо ніколи й не любив, тільки в неділю на галопом вмикав :sad:

8. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

так прикро.
    зайшла на форум по позитив, а тут така новина. Аж всередині шось стиснулося. Співчуваю його близьким.
    Чому так сталося? Він ж був таким молодим, позитивним, радісним і сім*янином, батьком трьох діточок...
    Плакати хочеться

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

10. Полковник

Полковник миється в бані

ВСЕМ!!!!!
    Соблюдайте ПДД, какой бы ЗВЕЗДОЙ Вы бы ни стали!!!!!

11. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Він якраз обережний був за кермом, а вчора він був пасажиром...

12. NIK

NIK Well-Known Member

Ольга Бура дуже часто перевищували швидкість, що сама, що з водієм , їх постійно декілька разів на день зупиняли за перевищення, вона дуже любила швидку їзду, а тут людина за кермом була винна, її досі не знайшли .
    2 людей убив і втік.... Друга загибла, темнокожа молода дівчина теж ведуча каналу М1, але ще її опізнають, бо при ній не було документів а у Пелиха були документи з собою. Тіло було дуже спотворене що лише за документами опознали. Третя людина в реанімації.
    Завтра в в 9-30 Паніхіда на ICTV 11-30 Паніхіда на Акольдовій могилі.
    Позитивна людина була. Шкода дуже. Царство небесне. Не встиг свою мрію сплав по Амазонці здійснити.:cry:

13. NIK

NIK Well-Known Member

Да він був дуже обережний і ввічливий водій. Мене неоднаразов на переході пропускав на Паньківський де він мешкав з дружиною та діточками... Постійно його дружина в Ботанічному саду ім Фоміна з дитинками гуляла...
    А коли він на своємо Салатовому бітлі (у нього був Бітл та Санта Фе) їхав йому всі руками махали - вітали, і він посміхався иа рукою махав у відповідь.........:cry:

14. Summer

Summer Well-Known Member

жаль :cry:, вічна пам'ять.......

15. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ага, а ще був наш гуморист (з "гусака"), такий повненький (забув прізвище), також в ДТП пішов і також в Києві.
    Як казав один старий шофер "В сучасних "крутих" машинах їдеться дуже комфортно і не відчувається швидкості, але це не значить, що ти невразливий і на швидкості поза 200!"

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Анатолій Дяченко

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Дяченко...

18. NIK

NIK Well-Known Member

19. NASHI-SUSHI

NASHI-SUSHI Active Member

Доводилося працювати з Ігорком на івент заходах в нашому місті, його дійсно нема з ким порівняти. Звичайна приємна людина без "звізди ва лбу". Він ніколи з нами не поводив себе як зірка, завжди був одним з нас!!! Я був вшоці коли дізнався.......

20. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Чесно кажучи мені досі не віриться:sad:
    Згадуються слова пісні Queen :
    Сумно...

а де твій аватар? :)