Не можу повірити.. Це так несправедливо! Сиджу реву.. Він був таким унікальним, таким позитивним, таким молодим.. Я його так любила......... Нехай Бог дасть сили родині Ігоря пережити цю трагедію.. Вічна пам'ять..
Я як почула, то довгий час не могла відійти... Спочатку навіть не повірила, а потім ще раз показали новини. Вічна Тобі, Ігоре, пам'ять...
так прикро. зайшла на форум по позитив, а тут така новина. Аж всередині шось стиснулося. Співчуваю його близьким. Чому так сталося? Він ж був таким молодим, позитивним, радісним і сім*янином, батьком трьох діточок... Плакати хочеться
Ольга Бура дуже часто перевищували швидкість, що сама, що з водієм , їх постійно декілька разів на день зупиняли за перевищення, вона дуже любила швидку їзду, а тут людина за кермом була винна, її досі не знайшли . 2 людей убив і втік.... Друга загибла, темнокожа молода дівчина теж ведуча каналу М1, але ще її опізнають, бо при ній не було документів а у Пелиха були документи з собою. Тіло було дуже спотворене що лише за документами опознали. Третя людина в реанімації. Завтра в в 9-30 Паніхіда на ICTV 11-30 Паніхіда на Акольдовій могилі. Позитивна людина була. Шкода дуже. Царство небесне. Не встиг свою мрію сплав по Амазонці здійснити.
Да він був дуже обережний і ввічливий водій. Мене неоднаразов на переході пропускав на Паньківський де він мешкав з дружиною та діточками... Постійно його дружина в Ботанічному саду ім Фоміна з дитинками гуляла... А коли він на своємо Салатовому бітлі (у нього був Бітл та Санта Фе) їхав йому всі руками махали - вітали, і він посміхався иа рукою махав у відповідь.........
Ага, а ще був наш гуморист (з "гусака"), такий повненький (забув прізвище), також в ДТП пішов і також в Києві. Як казав один старий шофер "В сучасних "крутих" машинах їдеться дуже комфортно і не відчувається швидкості, але це не значить, що ти невразливий і на швидкості поза 200!"
Доводилося працювати з Ігорком на івент заходах в нашому місті, його дійсно нема з ким порівняти. Звичайна приємна людина без "звізди ва лбу". Він ніколи з нами не поводив себе як зірка, завжди був одним з нас!!! Я був вшоці коли дізнався.......