- правильно, берегите чистоту своего менталитета! И главное тут - уверенность в том, что он другой! Если не разговаривать с носителями того, от которого он "другой", ни за что не закрадётся сомнение, сильно ли он другой!
Вирішив зробити собі подарунок. Відправив Чорнобильця в ІГНОР. І так давно читаю його дописи по діагоналі. Навіщо дарма витрачати час?
Та нє, пане Свято, це Ви погарячкували... Пан Чорнобилець пише іноді цікаві речі (у всякому випадку я його читаю не по-діагоналі, на відміну від, наприклад, дописів пана Foura). Та й аватарчик у нього зараз симпатичний. Як можна відправити в ігнор людину з таким симпатичним аватарчиком?
Гадаєте? Якщо почую про його дописи дуже цікаві відгуки - то можу і обдумати. А так... Най буде там Ще так багато цікавих і приємних людей, яким можна приділити частинку власного життя (часу)
Ну от, а мені Ви не довіряєте... А хто інший Вам скаже? Всі потенційні адвокати пана Чорнобильця Генерал-майор і компанія у Вас вже давно в ігнорі.
Я теж можу підтвердити, що пан Чорнобилець хороша людина, я зверталась до нього в ПП з питаннями про навчання у вузі за кордоном для сина - відповів із досить слушними порадами і зауваженнями... Його дописи на теми ностальгії за союзом - не читаю, інші читаю
А никто поперек не пиликнет, наверно. Соберись за столом Невермайнд, Тестаня, Дальневосточник, Невстранец, люди, которых превичаю и ценю Свято, Бамбук, Локе, Левандивка, да и Киджика Не сменит идиотскую аву, уууу! , меня можно пригласить, - лучших друзей не было бы. Хорэ утками кидаться. Которые в больнице. Короче проверим.
Почитайте - перестанете читати інші. ---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ---------- Я пас. Є зайва (для спільного столу і "стула") людина.
За один стол с Дальневосточником в жизни не сяду! Он мою тему про Мазепу в балаган превратил! Не прощу! :babruysk: Это точно. Каждый раз смотрю на его аватар и жутко расстраиваюсь. Такая была когда-то славная розовая лапочка. :girl_tender: И еще пан Карабин поменял аватар. :girl_mad: А мне так нравилась та Чебурашка! :girl_cray:
Тю... балувані ви тут. На ДП всі знають, що теми - ФОРУМНІ, а не персональні. ---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ---------- Я не лікар йому. А як інквізитор, давно б спалив, і попіл по вітру пустив, якби не індульгенції...
Якраз вам, я довіряю значно більше ніж комусь. Але я не бачив захоплюючих відгуків про дописи Чорнобильця, якщо не брати до уваги його "перевтілення" із ребрендингом (відпустка на 2 дні ), під час якого ви самі визнали його зміну на краще, а потім самі ж засумнівалися... То де правда? (брат) Дуже на це сподіваюся. Йому буде важче вийти звідти ---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ---------- Слухайте! Не давайте так швидко хорошої додаткової інформації про нього. Дайте йому там посидіти. ---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ---------- Такіда! (з одеського гумору.)
Ми-ми-ми! Никому не расскажу страшную тайну пана Киджика! Он реально рожева лапочка. Отвалились от него! Руки прочь! И вообще, мне,спать. На подводные лодки добровольно не полезу, пан Левандивка!
Вирішувати Вам, чиї дописи читати Я послухалась Nevermind, випустила з ігнору Форея, так тепер дивуюсь людській самовпевненості...
Він і сам старається. регулярно. ---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ---------- А, якщо партія прікажет?
Пани Невермайнд в ауте? Я - тоже? ---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ---------- Послушаем доклад очевидцев....
Ви - дуже розумна людина, пане Свято. Так й треба. О так! Ребрендинг! І знаєте, спроба репозиціонування йому таки вдалася! Прошу прощения, пан NorthWind, но уровень моих ментальных способностей почему-то резко снизился, и я ваааще не поняла, про шо это Вы написали. ---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ---------- Не, я пока еще вроде бы трезвая.