О, так це ж я! Ну-ну, і спробуйте мене спровокувати. Я тут за майже рік перебування на форумі вже навіть навчилася в ігнорі нікого не тримати...
Дєкувати Богу, що я метр двайці з обцасами, курдупіль, брюнетка з карими очима, характер амбівертний, посмішка дуже ніжна... і в душі не бландзінка.
Напевне правильно. Є гарна китайська приказка: "мелкий тиран - находка для воина". :cowboy: Але якщо хочеться не тренуватися в якості воїна, а власне поспілкуватися з певними людьми (а тут тобі муха постійно на обличчя сідає) - то можна і протимоскітну сітку на вікно натягти, нема чого терпіти незручності.
Вичитав нині в порадах діда Андрія від Мирослава Дочинця. Читати треба не багато, читати треба добірне. Ви ж полову не їсте, не п'єте з болота... Сказано просто в тему.
А тепер я змінила свою точку зору, і в мене в ігнорі знову вже 5 осіб. Просто не хочеться витрачати час на читання маячних постів або на перегляд всяких гидот в кармі.
Як на мене це досить песимістично, так вважати...думаю люди змінюють з певною періодичністю, десь так 1 на пів року, тому що трапляються різні аксцеси, що заставляються задуматися і змінити курс напрямку ---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ---------- причина, якщо не секрет...?
В мене в ігнорі: LANA MAXHOBE Rozenkranz Skodnik серега-очкарик Сережа - за власним бажанням, решта - через те, що писали якусь дурницю, і хтось з них - з Волгограда.
Ото ж бо й воно! - Хорошие люди! Им бы ещё ЧЮ мальца - цены б не было! Поясняю: всего два сообщения форумчанки на форуме, оба в ветке "игнор" это уже забавно, а когда второе такое: - забавно вдвойне. Даже если пани на самом деле читала сообщения Розенкранца и имела в виду их содержание - всё равно смешно выглядит. И конечно, я сейчас, объясняя, что и где выглядит смешно, веду себя как идиот. Вот сейчас кто-нибудь скажет "почему как" и хорошим людям станет немного веселее
Та не из-за того, что из Волгограда. Я просто написала, что кто-то из них - из Волгограда, кто не помню. Просто тот, кто из Волгограда, писал несусветную бессмыслицу, пришлось определить его в игнор, чтобы не читать... Понятно... Волгоград для Вас - это далекое Замкадье