Я зрозуміла, Ви просто намагаєтеся порозумітися з паном VasMT... Це дуже добре, значить, ще не все втрачено. Ви випустили пана VasMT з ігнору в одній з тем, ви побачите, що він - хороша людина, і знайдете порозуміння. Знаєте, пане Свято, люди повертаються до нас тією стороною, яку ми хочемо бачити в них.
вибачєйте, пане Svjato, але мушу повісти Ви сі носите з тотим ігнором *як дурень з цвьочком* (с) ніби розумна людина, освічена, не є а кажете так, ніби від тотого Вашого ігнору тим зігнорованим по меншій мірі буде доступ на форум закритий, а по більшій - взагалі розстріляють нагадалосі *зроби назло кондуктору, візьми білет і піди пішки*
Хм... Є мешти до танців, мешти до парляменту, мешти до городу і чоботи для війська, а є просто носки, які не існують але пахнуть (із студентського анекдоту). Питання відкрите: Навіщо мені когось пускати до власного мозку топтатися ось тими брудними ногами? Бо є форумчани від нема що робити, є від інтересу, є бо треба бути а є - просто по пі...посидіти. Як кажуть франківські - не давайтесь, щоб вам "забили цвяха в голову" (для не знаючих - не дозволяйте, щоб ваші мізки навантавжували лишніми проблемами...) П.С. Іноді краще пройтися а ніж згодом зривати Стоп-кран http://www.youtube.com/watch?v=MxurOZT7gOw Кондуктор, нажми на тормоза...
Послухала Вашої поради, випустила з ігнору одного дописувача, який туди потрапив за систематичну брехню. Недовго був без ігнору. Сьогодні знову спіймала на відверній брехні.
Е... то однак не для мене. На них шкода ресурсу мишки (клікання клавішами) витрачати Навіщо ентропію піднімати?
Ви мене все таки не зрозуміли. Добре, повім по-людськи Та ставте в ігнор, не ставте, то є Ваша справа, але не треба про то кричати в кожній темі і робити з того шось аж таке. Тим паче багатьом на то насмаркати)) (хоча багато хто навіть "кармою" переймається, то може і "ігнором" теж? сумніваюсь) не тратьте на то свої сили *з гімна теж можна кулю зробити, але убойна сила буде не та*
Я всетаки вважаю, що ігнор - це для слабонервних людей... щоб мене хтось в інтернеті вивів із себе? та ну... це ж смішно... а коли ото про щось сперечаються то навіть цікаво... от каже один стіна біла.. а інший чорна.. а ще інший що її нема... я подивлюся подумаю і скажу, що то не стіна, а бруківка складена на купу.. і подивлюся як вони гризти ту "кістку" будуть... А тому кого дратують дописи інших пропоную не ігнор а "фітосед" чи якось так))) а хоча... може то я такий на "приколі".. але ну його паритися ігнором.. нервуватися... а як шо сі неподобає то я спровокую і подивлюся на ті нервні конвульсії...
А потриндіти на вільну тему? Кожен пише про що хоче. Якщо комусь по барабану ігнор, то він в цю тему навіть не заглядатиме ---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ---------- Немаєте чим сі заняти? ---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ---------- Вони вам не скажуть. Бо не чули вашого запитання...
То краще займіться спортом хай він Вас втомлює.. навіть корисно)))) От подумую може вибрати жертву тут))))))))))))))))) Я б на Вас його витратив проте Ви далекувато)))))):dance2:
Чекайте... жертва має мати ріст 180 см., довгі стрункі ноги.. бути брюнеткою... мати красиві зелені або голубі очі... нордичний характер... ніжну посмішку... і головне в душі не "блондзінка" Наживку закинули, чекаємо кльову...:redface: