Оптимист??????? Вы ещё надеетесь, что хоть на ЛФ работают? Хорошо что ЧО не знает, а то бы заставил платить налоги. Я никому не скажу... -чеснслово.
Я не впевнена, що у терпінні справа. Я просто всі ці розмови не сприймаю серйозно. Зате чомусь переконана, що з більшістю опонентів було б про що поговорити окрім політики, десь на пиві. )
Бачу в цій темі тролі бояться з'являтися, як чорт ладану. Але перші з'явилися... Намагаються заговорити "тему"?
А оце Ви мали на увазі Серьожу? Але в нього зараз вже один нік, а не два. Він вибачився, уже виправився та більш не буде тролити... Правда, Сережа?
У меня никого в игноре нет. Зачем? Мне даже интересно иногда побеседовать с Грандом или Ганнером. Люди все интересны. Пресен был бы мир, будь он одного цвета.
Цілком з вами погоджуюсь, хоча б тому шо думка кожного з нас має право на існування,а погоджуватись з нею чи ні-особиста справа кожного.
Я не вилучав усі кольори. Я вилучив тільки ті, що мазаються... ---------- Додано в 08:23 ---------- Попередній допис був написаний в 08:22 ---------- Особливо, коли вона повторюється 20 раз без жодного аргументу...