- так это если не брехать. Тогда и есть, что нажать. Впрочем, я удивлюсь, если нац.шизлирик вообще знает, что такое ПП За то, чем товарищ занимается по совету "старейшин" и корифеев лайнолития: - причем, без малейшего повода с моей стороны, http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=916337&postcount=2458 получил от меня минус в карму с вопросом "дурак, что ли?" - и пережить не может, истерит вторые сутки. Опубликовал бы и успокоился В игнор не ставлю, т.к. промеж трындежа о поносе с абрикосов этот стихолюб реально нацистские идеи пытается толкать в политветках - это нужно оценить.
ещё бы, двое суток истерики из-за минуса - это непревзойдённый рекорд Чувствую, что даже здесь оффтоп (но если говорить с этим человеком в любой форме приватности, его ж "инфаркт микарда" (с) хватит) добавил Вам пару минусов без комментария (которые видны всем, а не только Вам, как Вы и мечтали), - за те же сообщения, конечно (я минусую за то, что негативно оценил, а не ради процесса) теперь хоть насчёт "анонимности" переживать не будете
Мою тему "Ігнор" перейменували в "Ігнор і пісочниця» після того, як пан Свято написав, що Левандівка у нього в ігнорі ... Ха, под столом...
Чию-чию? за що і не люблю фейсбуки/одноклєточні/фкакнтакти: створюють ілюзію існування "своїх" сторінок. На форумах теж усі теми є форумними.
Не сприймайте, як особисту образу, але чомусь воплєм одноклєточніков став цей форум. Створює ілюзію спілкування. Замість.
У чомусь Ви праві. Тільки форум сам по собі не створює нічого. Форум творять юзери, кожен з певною метою. І якщо теми створюються для того, щоб поговорити про себе, то це таки ілюзія. А сприйняти сторонню думку не всі вміють адекватно.
Не обговорюючи дії модераторів, я звинувачую вас, модераторів, в примітивізації форуму. І не кажіть, будь ласка, що кожен сам винен, що юзери не створюють нових цікавих тем, а обговорення ведеться в основному в затролених темах. Будь-яка нова (цікава, актуальна) тема засирається тролями з першого ж повідомлення. Тролі недоторкані. Апріорі. Зате їм вдалося організувати срач між нормальними учасниками. Возрадуємось разом з тролями. Порахуємо хіти, хости, центи, переведемо в кількість пляшок "старого міста". Алілуйя.
Я б не стала так говорити хоча б тому, що тролями ЗАВЖДИ себе обзивають обидві сторони. І "срачем" називають думки опозиції. А дуже часто срачем є ціла тема, від стартового допису.
Та ну зайдіть хоча б на перші сторінки теми про події в Норвегії, хто кинув першу провокацію? Це не думки, це провокації та тролізм, з року в рік, з теми в тему.
А "доброзичливі балачки"? ---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ---------- В ПП надішлете класифікатор?
А там що? Гадаю тему створили модери з оффтопів, та й срач там незким влаштовувати, так вколоти раз другий . Дякую, потішили, чипляє москалів, може згинуть наразі всі.
Є бородатий анекдот: -Сёма, как доехал? -Ой, не спґ'ашивай. Я єхал в купЄ, спіной. Міня всю доґ'оґу тожніло. Я так ґ'вал -Сєня! Ти поц! Ти старий чєловєк. нє мог попґ'осіть сосєда і помєняцца? -Сам ти - поц! В купЄ больше нікого нє било Не мучтеся!
Если под рукой нет соды, то просто соберите пепел от сигареты. Не на долго, но изжогу снимет. Бу-га-га!!!!!