За бажанням інших? Ніяк. Бути собою. І все. Якщо є бажання самовдосконалитися - то прошу дуже. Але багато я би не чекав...
Теж логічно. Натиснув кнопку і відправив в ігнор П.С. Людина є така, яка є. п.1 Хоче - буде хороша, а пофіг - то веде себе як завжди. п.2 Коли людина попадає в складніші умови - тоді і розкривається сутність самої людини. п.3 Людина може стати іншою (кращою), якщо сама того побажає, тоді переходимо до п.1...
А мені здається, що всі люди хороші, тільки іноді вони можуть ставати поганими через якихось причин: якщо щось болить, якщо якісь неприємності з їх близькими, або якщо робота така.
Як для своїх - то може так, але якщо по відношенню абсолютно до всіх - тоді питання: - Чи насправді така людина файна? Яка "не своїх" готова з болотом змішати... П.С. Я колись теж давав людям шанси (всяко буває, як ви кажете поганий настрій). Але досвід підказав - знайди іншу людину і буде тобі щастя. (Тоді сам не "плошай", щоб її не втратити )
Ваша правда. Когда гнус в нос и глаза лезет. Я его в игнор, а он зараза ко мне с любовью. Настроение на грани критического, но приходится считаться, все мы твари божие и каждому отпущено то что должно.
Нема поганих людей... Є тільки нещасні люди, яким щогось не вистачає... І свою злість вони зганяють на інших людях... Але не варто їх вважати поганими, треба їх просто пожаліти й зрозуміти, а - по можливості - й спробувати допомогти їм з їхньою бідою... Щаслива людина завжди добра до всіх.
Среди этих людей каждый интересен, но по-своему. Все вместе потеряются. С кем из этого списка точно не стал бы встречаться и пить - так это с Вами, Дальневосточником и Locke (НО! Из лучших побуждений: есть у меня теория, что после форумивок люди совсем перестают спорить, а с вами это бывает занимательно) Ну и конечно, заставлять пани Тестаню терпеть общество неоднодумца в реале (когда от настроения ещё и пищеварительный процесс зависит) я бы не стал
Іноді я погоджуюсь і з Вашими словами http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=897152&postcount=2178 В компанію не напрошуюсь
Прикольно, у каждого есть свой определенный список лиц, с которыми он/она совершенно не хочет собираться. Если совместить все эти списки, то сколько же людей тогда действительно могли бы теоретически собраться?
Заходжу сьогодні на форум в поганому настрої. :girl_devil: Побачила, що Вільний слухач мені поставив мінус. Коли я зла, я мінуси мені просто так не терплю. Знайшла якийсь пост Вільного слухача про футбол, мстиво заліпила туди мінус. Дивлюся, а Далекосхідник цьому посту за футбол поставив мінус ще раніше. Подумала, зайде якийсь любитель футболу, побачить, що пости Вільного слухача негативно оцінюються, і це мене так розвеселило. :pull-pigtails: Настрій відразу став хорошим. :wacky-girl: Сиджу, ржу... Потім подумала - якось це занадто по-дитячому. Не буду ж я щоразу Вільному слухачеві ставити мінуси, коли він мені мінуси ставить? Краще відразу відправити його в ігнор. Вільний слухач, нічого особистого!