http://www.youtube.com/watch?v=DI1igmzkHv8 ---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ---------- http://droginfo.com.ua/content/view/3556/
духовність зароджується у душі, тому можливо в деякій мірі і душевне ---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ---------- Сергій аспірант,євреї храм Давида хочуть відбудувати, нащо їм та синагога )))
я маю на увазі, що в цих хрестах, капличках, скульптурах наче є душа, вони не порожні, навідміну від нової гіпсової та бетонної штамповки
душа притаманна лише людям, а у речах може бути сутність схожа за формою існування але інша по змісту і призначенню - дух.
Мабуть тому, що вони роками намолені. До таких давніх пам"яток здавна йшли люди, щоб помолитися, відповідно енергетика там зовсім інша. Я за підтримку й відновлення саме таких стародавніх пам"яток. То наша культура, наша духовність.
Але відновлювати потрібно з розумом, не наймати "відновлювачів" які будуть мат через мат ліпити нову штукатурку, харкати і курити біля намоленого місця
Власне. І відновлювати зі смаком, максимально близько до автентичного вигляду, без пластикових квітів, дашків і руберойду на даху старої дерев"яної церковці.
А в баню? Сергію, ви мабуть здогадуєтесь, що я до вас ніжності не відчуваю. Обережно з виразами, це дасть вам можливість перебувати на цьому форумі ще якийсь час.
наскільки відомо сатаністи поклоняються хресту ---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ---------- п ризив відмінили надіюсь назавжди ---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ---------- третій раз проти Бога хочуть виступити?
В старих будинках теж є душа, на відміну від сучасних, правда? Це все закономірно, подобається воно нам чи ні. У всі часи в людей була потреба в культових спорудах і пам'ятниках, і у всі часи люди їх споруджували, відповідно до віянь часу. Колись будували на віки, зараз все швидкоплинне, навіть наметові храми ставлять, зовсім як і помешкання
а до того СЄ не відмовлялись... і вубше дату "кінця світу" свідки не пророкували. ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ---------- навіть коли у нас навязували атеїзм, то ставили Лєніна.