Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? Проблематика таких оцінок важлива протягом цілого життя.А як би ми могли скажу як у нас говорять. закрити собі писок(як батьки)( на таке висловлювання маю право, бо маю двоє дітей).Чи було би то неправильне...
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? Які там кумири, дзеркало є найкращий засіб для комунікації з розумною людиною... попробуйте.
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? Оце так індивідуальний підхід ! P.S. Пане Док, чи не думаєте Ви, що себе деколи можна не любити?
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? по-моєму ніхто відповідати правдиво не хоче... звичайно, що у всіх нас є кумири.... хтось кумиром вважає співака, хтось кіноактора, хтось батьків, хтось Бога... все.
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? А для Вас хто, Пупере? І невже Бог може бути кумиром? То для мене звучить майже як богохульство.
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? Так-то так, але не завжди вдається виконувати всі настанови. Людська природа така (моя особливо), складно підкорятися .
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? Просто Док., бо пан доречно коли мова іде про Т. Г. Шевченка. ОК? Себе не любити гріх. І Мих те саме скаже...
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? ой, ніби ви вчора на світ народилися.... а гроші, а секс, а влада, а бізнес, пов’язаний з релігією... так і Богом можна назвати не тільки Бога Єгову...
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? видно я дегенерат ...в мене ніколи не було кумира
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? куме, респект!!... що ви кажете: який дегенерат?....
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? А я себе вважаю досить самодостатньою людиною і ніяких кумирів мені не потрібно.Стараюсь жити по-совісті, бути порядною людиною, а кумири, ідоли...ні.."мухи отдельно, котлеты отдельно"
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? 1) досить самодостатнім не можна бути. або ти ним є, або ні. 2) ви себе з народження такою вважаєте? невже навіть в дитинстві ви не хотіли бути схожою на когось?
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? Кумир - смішне слово.Навіває асоціації з натовпами фанів,які ганяються за поп-зірками(мріючи відірвати хоч кусочок від трусів "звєзди") А приклад, гідний наслідування- зовсім інша справа.
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? асоціації часто небезпечні - бо побудовані не на знаннях, а на інших асоціаціях/навіюваннях про фанів, як бачите - ні слова.... При приїзді папи до Львова - натовп був - куди там естрадним звіздам! То що - папа був кумир?
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? Забув добавити -ІМХО. А ще є така цитата :"Не сотвори собі кумира..."
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? цитата з Біблії, побудована на первинному значенні слова - "предмет языческого культа. Представляет собой фигуру вырезанную из дерева или сделанную из золота или серебра."
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? Оце точно. І говорячи “не маю кумира” не є відвертими. Бо всі ми прагнемо бути на когось схожими.
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? Я не вважаю себе такою з народження, я просто працювала над собою і якою я хотіла стати, такою і стала. Схожою на когось...ммм....можливо...на свою двоюрідну сестру.Вірніше, не схожою, а деякі риси характеру мені хотілося мати як у неї.
Відповідь: Ідол, кумир чи приклад, гідний наслідування? до чого тут трактування? 10 заповідей, - вони дуже просто трактуються в самому біблійному тексті: