Вчора подивився плакав і сміявся завантажити можна туть http://kino.predkov.net/download-idiocracy.shtml?PHPSESSID=7969f5808b3c396963321026e38eae57 О фильме: Рядового Джо Бауэрса Пентагон выбирает для участия в сверхсекретной программе по гибернации людей. Проведя в спячке тысячу лет, он пробуждается и попадает в цивилизацию, где интеллектуальный уровень людей намного ниже того, которым обладает он. В итоге Джо оказывается самым умным человеком на планете...
Відповідь: Ідіотократія Угу, суперовий фільм. Мені теж сподобавася =) Суть така: поки розумні "трудоголіки" заробляли на достойне життя - один з них умирав. А в той час пересічні ідіоти без освіти і роботи - розмножувалися, розмножувалися... і ось результат.
Відповідь: Ідіотократія ще руки не дійшли..... ніяк ЛОСТ додивитися не можу.... переглянув кадрами — оригінально....
Відповідь: Ідіотократія В кожному приколі є частинка правди. Кіно дивилася. Смішно то смішно, але уявити це в реальності...Spoooooooky!!! Та з іншої сторони - Хай ті америкоси собі тупіють , лиш би нас не чіпали і на схід не лізли.
Відповідь: Ідіотократія Посмотрел, поржал, поплакал.... Фильм вроде тех, что евреи про Гитлера снимают....
Відповідь: Ідіотократія про гітлера багато хто знімає..... мені про нього цікавіше читати, ніж дивитися.... хтось там книжку обіцяв....
Відповідь: Ідіотократія Книгу я пока сам еще не прочитал, и она не про Гитлера, а про солдат вермахта и СС... У тебя гонский аватар... Не уверен.... :D
Відповідь: Ідіотократія а где твой аватар?.... хочешь: нарисую?.... пс. про сс..... сейчас увидят это буквосочерание — можешь “получить”.....