ідеї для "домашнього" бізнесу

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Гелена, 29 кві 2008.

1. katerinkavg

katerinkavg Member

А кому я різне казала в ПП?????? По нарахуванню балів є певна система. Залежить від послуги, яку пропонуюте, від суми договору, терміну договору, від вашого кар"єрного росту. Попробую пояснити по накопичувальних рахунках. Наприклад, якщо ви на позиції стажера застрахуєте 1 сім"ю (3-4чол.), отримаєте близько 1000 грн., на наступній позиції за цю ж роботу отримаєте 1700грн. Якщо ваш підлеглий застрахує 1 сім"ю, то ви додатково отримаєте 1100грн. З цих сум ще знімаються податки, так як робота офіційна.

2. yasam

yasam Well-Known Member

пірамідно-реферальна система, все ясно

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Я так бачу, що зараз дуже багато жінок підзаробляють як міні (а деколи і зовсім не міні, наприклад Леля) інтернет-магазини - слінгів, підгузників, дит. одягу, побутової хімії тощо. Є невідомі ще зовсім недавно нам професії - слінгоконсультант, спеціаліст з грудного вигодовування тощо... Наскільки я розумію, багато таких бізнесів почалися просто з власного досвіду: людина шукала для себе і своєї дитини щось комфортніше, цікавіше, здоровіше тощо. Виявилося, що це можна швидко знаходити і замовляти, а значить - і іншим пропонувати.
    А це означає, що в сучасному світі для того, щоб зявилася якась така ідея - потрібно
    а) не боятися вчитися новому
    б) вміти шукати інформацію
    в) почати щось робити

Таке.

4. Zatvarska

Zatvarska New Member

Запрошуємо в групу зкоординованих рефералів

Запрошуємо в групу зкоординованих рефералів для виконання завдань в мережі інтернет. Чим більше нас тим більші гонорари.
    Хороша зарплата, перспективи карєрного росту. Пишіть zatvarska@ukr.net

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дарую ідею...

Робити домашню ковбаску з м'яса, і не на****ти на вазі...Думаю якщо ціна буде не надто захмарною мінімум 70% платоспроможних клієнтів гарантовано.

6. Vedun

Vedun Well-Known Member

Не годиться. В нас звикли - а знижка буде? а Васі Пупкіна на пятнадцять копійок дешевше і ковбаса смачніша і продає він під носом.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

- Тату, досить торгувати... Вже нема чим здачі дати... (с)
    :)))

• Подобається Подобається x 1
  8. luca

luca миється в бані

по моєму найкращий варіант - пекарство. але якщо мати золоті руки, в інакшому випадку - це плачевно...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

недавно побачив бізнес, оснований на Ромковій пригоді.

Появилися підлітки, які збирають гроші на операцію дитини. Все чесно - документи є, але є одне але.
    Той, хто організував збір бере 50% від збору, нє хіло, нє?

• Подобається Подобається x 2
  10. yasam

yasam Well-Known Member

Нічого, рано чи пізно доведеться відповісти, як не тут, то там.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нема найкращих варіантів....Точніше не так, В КОЖНОГО СВІЙ НАЙКРАЩИЙ ВАРІАНТ.

Он щенята якогось американського фокстерєра (чи як його там) чувак по 200 ує. за штуку продає, якщо ти любиш собак, і готовий з ними бавитись і задурно то чим не варіант....З вазонками то саме...

12. luca

luca миється в бані

ну як сказати. можливо і так. ми от вирішили, що пекарство то для нас. вже навіть закупили обладнання ...тримаємо кулаки перед запуском. кому цікаво, зацініть, потім розпишу детальніше.

Останнє редагування модератором: 23 лис 2013
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Напишіть....мені цікаво))

а де твій аватар? :)