ідеї для "домашнього" бізнесу

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Гелена, 29 кві 2008.

1. bigbossmama

bigbossmama New Member

Всім привіт. Зараз знаходжусь дома у декреті, дитинці вже 1.7, чоловік один працює. В принципі не скаржусь на недостачу грошей але дуже хочу заробляти сидячи дома, щоб по закінченю декрету не прийшлось йти на роботу а можна було самій корегувати свій графік, і постійно доглялати за дитинкою, і навіть коли напланується друга дитина не переставати займатись улюбленою справою і заробляти гроші! Я так розумію що треба для заробітку найти собі хобі, якого в мене в принципі крім колекціонування дамських сумочок немає..
    Раніше дивилась передачу, не памятаю яку там вчились робити прикраси на мобільний телефон з кераміки, так от надумала вчитись, тільки не знаю де, в неті тільки находжу як робити глечики і тарілки... а от прикраси сайтів 0, а може я не там шукала, хто щось знає може навчити або допомогти??? Пишіть!:good:

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

І до речі якщо комусь потрібен бізнес партнер рада буду допомогти, якщо захотіти то вмію усе, пишіть в ПП, роботи не цураюсь ніякої.... крім звичайно інтиму з незнайомцями))))о_О

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А зі знайомцями?

• Подобається Подобається x 1
  3. yasam

yasam Well-Known Member

bigbossmama,
    Ось нарив - home-sweet.ru/tag/keramika
    і взагалі цілий сайт про рукоділля і класні речі.

4. yasam

yasam Well-Known Member

Класно, за допис не по темі тут дають позитивну карму, а по темі негативну )))

• Подобається Подобається x 2
  5. Owner

Owner New Member

Якщо тобі подобається рукоділля, то можеш наприклад вишивати картини бісером... заняття не потребує попередньої професійної підготовки... будь-хто може цим займатись... + вигідно (вартість картини в два рази перекриває її собівартість)
    І ще такий варіант, вже більш економічний, якщо маєш певну суму грошей, то зроби так щоб вони на тебе працювали, а сама бався з дитинкою їй зараз потрібна твоя увага! От наприклад, можеш інвестувати гроші...

Останнє редагування модератором: 20 бер 2012
  6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я знаю класний домашній бізнес -- після роботи в офісі йти вагони розвантажувати ))))

• Подобається Подобається x 4
  7. yasam

yasam Well-Known Member

це не бізнес а наймана праця пане

8. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

вагони наймати не потрібно :)

9. yasam

yasam Well-Known Member

потрібно найматись на вагони, ги

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

між підробітком і бізносем велика різниця

10. katerinkavg

katerinkavg Member

Європейська фінансова компанія набирає фінансових консультантів (привітних, комунікабельних,активних, цілеспрямованих). Графік вільний. Підходить для мамочок, які мають 1-2год вільного часу в день. Можу дати тел.

11. yasam

yasam Well-Known Member

А для таточок, дідочок і бабочок?

12. katerinkavg

katerinkavg Member

yasam, якщо бабушки і дідочки активні, цілеспрямовані і комунікабельні, то їм це теж підійте. А таточкам тим більше!

13. yasam

yasam Well-Known Member

katerinkavg, в чому суть роботи? В продажі товару чи послуги? Оплата за час чи за людей?

14. katerinkavg

katerinkavg Member

yasam, консультанти компанії інформують людей про фінансовий ринок: які банки, страхові, інвестиційні фонди і ін. компанії є надійними. Для кожної людини проводять фінансовий аналіз її доходів і витрат, визначають, чого людина очікує в майбутньому і складають фінансовий план. І вже потім радять, за допомогою якої компанії чи банку це можна реалізувати, і який продукт краще вибрати. Детальніше в ПП.

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

:mocking:
    Этого даже не все в руководстве этих компаний могут знать с уверенностью в 100%, а вы про консультантов которые будут другим про них рассказывать. Очередной вид скрытой рекламы.

16. yasam

yasam Well-Known Member

+1
    розказувати треба буде про конкретні банки і компанії, які проплатили рекламу. Цікавить леше за що оплата буде: просто за консультації, чи за кількість людей, які будуть приводитись

17. katerinkavg

katerinkavg Member

Це не реклама банків і страхових, хоч на те похоже. До таких банків і страхових ставляться дуже високі вимоги: більше 60 років стабільної роботи на європейському ринку, рівень акредитації має бути А+. Українських компаній з таким рівнем нема. Рівень акредитації визначається міжнародними аудиторами. То чому б не радити такі компанії?

18. yasam

yasam Well-Known Member

ну звичайно радити!!!
    Але скажіть нарешті: за що платять, за час, чи за приведених людей? І скільки?
    Я вже схарився питати!!! Можна нарешті не виляти а конкретно відповісти!!!

19. katerinkavg

katerinkavg Member

Як так схарило, то треба було спитати в ПП! Як вже настільки нетерпець, то відповім. Ф.К. пропонують людям послуги; від імені страхових і банків укладають договори, залежно від суми договору нараховуються бали, а вже потім - гроші. На рахунок приведених людей: якщо вони виконують план, то ф.к. має надбавку до з/п.

20. yasam

yasam Well-Known Member

це ви тут роботу пропонуєте, тому відверто і чесно скажіть ВСІМ що, скільки і як, а не щось інше кожному в ПП. Чи ви Васі бали по одній системі нараховуєте, а Пєті по іншій.

а де твій аватар? :)