Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Я зараз сижу дома, планую зайнятись набором текстів, можна навіть писати! От тільки треба попробувати, чи зможу все встигати, маленька дитина всетаки!
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Як захочеш - зможеш. Ми зараз шукаємо хату - дзвоню, домовляюся, їздимо дивитися, в"яжу, ходжу здавати свої речі в центр, а живу на Привокзальній, ще роблю всю хатню роботу:перу, прасую прибираю, готую, висаджую мальоту над ванною, ходжу з ним гуляти...Все це я роблю з 4,5-місячним Назаром Заробляю не багато, але це вже ЩОСЬ! І все-таки краще, ніж нічого!
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу нічого я не встигла за місяць :shy: чим більша дитинка, тим менше часу, я а думала навпаки буде наразі не навпаки, тому тільки збираю інформацію і складаю все докупи стільки всього цікавого колись обов'язково напишу, тільки не буду вже обіцяти коли точно
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Підкажіть, будь ласка як можна підробляти набором текстів. Маю на увазі кому потрібні такі послуги?
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Часто - студентам, тому можна спробувати розвісити оголошення біля навчальних закладів.
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Можна підробляти набором змістовних текстів власного авторства на задану тематику - тобто, курсові, дипломні, реферати тощо. Це 100% користується попитом у студентів - сама колись так заробляла. І то дуже непогано. Стосовно простого набору - сумніваюсь, що ви на цьому багато заробите, так як сьогодні моло не кожен першокласник має вдома комп"ютер. Якби років 10 тому - можливо. А на сьогоднішній день раджу вам пошукати більш актуальне джерело додаткових заробітків.
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу : ))))) та де ж... ви про яку країну пишете? до того ж щороку Львів наповнюється купою студентів які не мають компів або навіть не вміють ними користуватися
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу А особливо урожайний час для набору текстів - сесія у заочників.
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу А де можна розмістити оголошення ?Можу займатися репетиторством (французька),бажано для дітей шкільного віку,бо для абітурієнтів потрібно знати програму вступу у ВНЗ,А в мене нема часу піднімати всі звязки і вчити ту програму;набором текстів на багатьох мовах (французька,англійська,українська,російська),написанням курсових,рефератів,правда на філологічну тематику і іноземні мови...
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Для початку можна у Ваш магазин, тільки не забувайте постійно поновлювати...
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Та ніби про нашу . Ну принаймі, 5-6 років тому зі студентів одиниці не мали власного комп"ютера, а доступ до академічних, за потребою, був у всіх без винятку. Орієнтуючись по своїх знайомих (люди середнього достатку), на сьогоднішній день таких, що немають власного комп"ютера ще менше. А більшість приїжжих студентів взагалі в плані статків і можливості придбати ПК і кожного другого львівського студента могли заткнути за пояс. А про вміння користування Word-ом я взагалі мовчу - то рівень дитячого садка... Але попробувати якщо є бажання заробити, безперечно можна .
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Теоретично то воно так, але на практиці таким студентам настільки лінь що-небудь робити, що вони готові викидати гроші навіть за банальний набір тексту. Хоча, на мою думку, ви трошки переоцінюєте рівень їх обізнаності з офісними програмами. От ігри - інша справа! Купують комп"ютери, бо в сусіда є, а що з ними потім робити - не знають. Пам"ятаю, як колись мені довелося набирати диплом на тему "технологія виробництва печива" - сторінок 100. Чесно кажучи, до десятої сторінки почало нудити, а пряники не можу їсти досі. Не кожному студенту захочеться самому з таким бавитися, та й не кожен вміє швидко набирати текст, а нерідко буває так, що час підпирає. Чи ви думаєте, що школярі чи студенти поголовно практикуються в наборі текстів ще до того, як припре? Мене приперло на роботі - противний начальник заставляв набирати цілі томи текстів, просто так, аби не сиділа (одного разу навіть заставив малювати у ворді лампочку!). На перших порах плакала - після годин роботи на допотопному ПК вилазили очі, від тексту боліла голова, таблиці в екселі ніяк не сходилися. Зараз мені, звичайно, ніякі тексти з таблицями не страшні, але до того йшлося десять років, і навіть зараз постійно відкриваю для себе щось нове.
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Набір текстів можна здійснювати для видавництва, кого цікавить - звертайтесь, я ще поговорю з директором чи є зараз робота, але знаю, що недавно була
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Оголошення про надання платних послуг платні, тобто треба до них їхати ... Колись так було ....
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Студенти набирати текст не люблять/вміють, але їм напевне вигідніше купити той реферат чи курсову, ніж платити за набір тексту. Тому треба шукати чесних студентів, але ті як правило не потребують тих наборів ...
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Стосовно набору текстів - точно знаю, що в медичному універі є БАГАТО таких, які не знають як включити комп. Тільки от важко писати курсові на медичну тематику.
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Можна спробувати заробляти своїми рукодільними талантами, але часто це справа невдячна. Я за час декрету багато вишивала, але в основному все розходилося на подарунки родичам та подругам, які їх цінували, бо знали, яка це праця. Десь тут в оголошеннях була тема про весільні запрошення ручної роботи, я там давала лінки на скани журналів з уроками з виготовлення шикарних листівок. Думаю, якщо мати час і натхнення, можна спробувати зробити щось подібне - виглядають вони не гірше за професійні. Ще можна підключити фантазію і придумати щось своє, наприклад припасувати туди фізіономії наречених, які-небудь квіточки-бантики-мереживо, тоді запрошення вже точно будуть ексклюзивними! Наскільки я знаю, вони досить дорогі, і якщо знайти місце збуту, можна би було трошки підзаробити. П.С. Здаю "рибне" місце - дуже гарний вибір паперу і різних потрібних для цієї справи прибамбасів у магазинчику "Світ картону" на початку Левицького.
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу Якщо більш-менш орієнтуєтесь в темі, то можете писати контрольні-курсові. Не так вже важко, як є доступ до нету. В мене чоловік студент запізнілий. Все я йому робила (за певним вийнятком), то в його групі попит непоганий. Я не мала часу на ще додаткові контрольні, бо працювала, а зараз можна буде попробувати взимку (як погода нельотна буде). Тарифи залежать від "бурси". В універах по 50 грн за нормальну роботу можна брати легко, за щось елементарне хоч по 20 буде точно.
Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу щодо набору: подивіться що робиться під час сесій в копі-центрах там великі черги на набір тексту, вони не встигають виконувати всі замовлення а набір складних текстів зі схемами і табличками навіть не завжди брати хочуть принаймі я таке бачила в кількох