ідеї для "домашнього" бізнесу

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Гелена, 29 кві 2008.

1. ТОТО

ТОТО Well-Known Member

Відповідь: ідеї для "домашнього" бізнесу

ми почекаємо[​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я зараз сижу дома, планую зайнятись набором текстів, можна навіть писати! От тільки треба попробувати, чи зможу все встигати, маленька дитина всетаки!

• Подобається Подобається x 5
  3. Галинка

Галинка Well-Known Member

Як захочеш - зможеш. Ми зараз шукаємо хату - дзвоню, домовляюся, їздимо дивитися, в"яжу, ходжу здавати свої речі в центр, а живу на Привокзальній, ще роблю всю хатню роботу:перу, прасую прибираю, готую, висаджую мальоту над ванною, ходжу з ним гуляти...Все це я роблю з 4,5-місячним Назаром:) Заробляю не багато, але це вже ЩОСЬ! І все-таки краще, ніж нічого!:)

• Подобається Подобається x 12
  4. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

нічого я не встигла за місяць :shy:
    чим більша дитинка, тим менше часу, я а думала навпаки буде :)
    наразі не навпаки, тому тільки збираю інформацію і складаю все докупи
    стільки всього цікавого :crazy:
    колись обов'язково напишу, тільки не буду вже обіцяти коли точно :download:

• Подобається Подобається x 8
  5. ok2008

ok2008 Member

Підкажіть, будь ласка як можна підробляти набором текстів.
    Маю на увазі кому потрібні такі послуги?

6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Часто - студентам, тому можна спробувати розвісити оголошення біля навчальних закладів.

• Подобається Подобається x 2
  7. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Можна підробляти набором змістовних текстів власного авторства на задану тематику - тобто, курсові, дипломні, реферати тощо. Це 100% користується попитом у студентів - сама колись так заробляла. І то дуже непогано. Стосовно простого набору - сумніваюсь, що ви на цьому багато заробите, так як сьогодні моло не кожен першокласник має вдома комп"ютер. Якби років 10 тому - можливо. А на сьогоднішній день раджу вам пошукати більш актуальне джерело додаткових заробітків.

8. Гелена

: ))))) та де ж... ви про яку країну пишете?

до того ж щороку Львів наповнюється купою студентів які не мають компів або навіть не вміють ними користуватися

• Подобається Подобається x 1
  9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А особливо урожайний час для набору текстів - сесія у заочників.

10. Натуся

Натуся Well-Known Member

А де можна розмістити оголошення ?Можу займатися репетиторством (французька),бажано для дітей шкільного віку,бо для абітурієнтів потрібно знати програму вступу у ВНЗ,А в мене нема часу піднімати всі звязки і вчити ту програму;набором текстів на багатьох мовах (французька,англійська,українська,російська),написанням курсових,рефератів,правда на філологічну тематику і іноземні мови...

11. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Для початку можна у Ваш магазин, тільки не забувайте постійно поновлювати...

12. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Та ніби про нашу :). Ну принаймі, 5-6 років тому зі студентів одиниці не мали власного комп"ютера, а доступ до академічних, за потребою, був у всіх без винятку. Орієнтуючись по своїх знайомих (люди середнього достатку), на сьогоднішній день таких, що немають власного комп"ютера ще менше. А більшість приїжжих студентів взагалі в плані статків і можливості придбати ПК і кожного другого львівського студента могли заткнути за пояс. А про вміння користування Word-ом я взагалі мовчу - то рівень дитячого садка... Але попробувати якщо є бажання заробити, безперечно можна :).

13. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Теоретично то воно так, але на практиці таким студентам настільки лінь що-небудь робити, що вони готові викидати гроші навіть за банальний набір тексту. Хоча, на мою думку, ви трошки переоцінюєте рівень їх обізнаності з офісними програмами. От ігри - інша справа! :) Купують комп"ютери, бо в сусіда є, а що з ними потім робити - не знають.
    Пам"ятаю, як колись мені довелося набирати диплом на тему "технологія виробництва печива" - сторінок 100. Чесно кажучи, до десятої сторінки почало нудити, а пряники не можу їсти досі. :) Не кожному студенту захочеться самому з таким бавитися, та й не кожен вміє швидко набирати текст, а нерідко буває так, що час підпирає. Чи ви думаєте, що школярі чи студенти поголовно практикуються в наборі текстів ще до того, як припре?
    Мене приперло на роботі - противний начальник заставляв набирати цілі томи текстів, просто так, аби не сиділа (одного разу навіть заставив малювати у ворді лампочку!). На перших порах плакала - після годин роботи на допотопному ПК вилазили очі, від тексту боліла голова, таблиці в екселі ніяк не сходилися. Зараз мені, звичайно, ніякі тексти з таблицями не страшні, але до того йшлося десять років, і навіть зараз постійно відкриваю для себе щось нове.

14. irushka

irushka Well-Known Member

Набір текстів можна здійснювати для видавництва, кого цікавить - звертайтесь, я ще поговорю з директором чи є зараз робота, але знаю, що недавно була

• Подобається Подобається x 3
  15. Varvar

Varvar Well-Known Member

Оголошення про надання платних послуг платні, тобто треба до них їхати ... Колись так було ....

16. Varvar

Varvar Well-Known Member

Студенти набирати текст не люблять/вміють, але їм напевне вигідніше купити той реферат чи курсову, ніж платити за набір тексту.
    Тому треба шукати чесних студентів, але ті як правило не потребують тих наборів ...

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

Стосовно набору текстів - точно знаю, що в медичному універі є БАГАТО таких, які не знають як включити комп. Тільки от важко писати курсові на медичну тематику.

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Можна спробувати заробляти своїми рукодільними талантами, але часто це справа невдячна. Я за час декрету багато вишивала, але в основному все розходилося на подарунки родичам та подругам, які їх цінували, бо знали, яка це праця. :)
    Десь тут в оголошеннях була тема про весільні запрошення ручної роботи, я там давала лінки на скани журналів з уроками з виготовлення шикарних листівок. Думаю, якщо мати час і натхнення, можна спробувати зробити щось подібне - виглядають вони не гірше за професійні. Ще можна підключити фантазію і придумати щось своє, наприклад припасувати туди фізіономії наречених, які-небудь квіточки-бантики-мереживо, тоді запрошення вже точно будуть ексклюзивними! :) Наскільки я знаю, вони досить дорогі, і якщо знайти місце збуту, можна би було трошки підзаробити. :)
    П.С. Здаю "рибне" місце - дуже гарний вибір паперу і різних потрібних для цієї справи прибамбасів у магазинчику "Світ картону" на початку Левицького. :)

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

Якщо більш-менш орієнтуєтесь в темі, то можете писати контрольні-курсові. Не так вже важко, як є доступ до нету.
    В мене чоловік студент запізнілий. Все я йому робила (за певним вийнятком), то в його групі попит непоганий. Я не мала часу на ще додаткові контрольні, бо працювала, а зараз можна буде попробувати взимку (як погода нельотна буде).
    Тарифи залежать від "бурси". В універах по 50 грн за нормальну роботу можна брати легко, за щось елементарне хоч по 20 буде точно.

20. Гелена

щодо набору: подивіться що робиться під час сесій в копі-центрах
    там великі черги на набір тексту, вони не встигають виконувати всі замовлення
    а набір складних текстів зі схемами і табличками навіть не завжди брати хочуть
    принаймі я таке бачила в кількох

а де твій аватар? :)