Можливо то просто співпало так, бо наскільки я знаю є різниця у вживанні кави від віку і навіть регіону України
Я не п"ю каву. І мені не подобаються "прості" й "відкриті" люди))) Коли все просто, то не цікаво. З цим, мабуть, також пов"язане поняття "ідеал". Коли про людину кажуть "проста, як двері", то це точно далеко від ідеалу)
А я не дуже люблю сильно активних...ніколи не знаєш, що він утне в наступний момент.Але й передбачуваних теж не дуже..
ще кажуть таке: жінка шукає ідеального мужчину, одружується з ним, а тоді починає його перевиховувати мій не пив кави до того, як ми почали зустрічатись. сама дивуюсь, як таке могло бути: я, той хто п'є каву тільки варену і тільки "голу". і, хоч готувати страви я його так і не навчила, я йому все пробачу, коли він зварить каву для мене )))
Я кави не п'ю, запаху кави не люблю. І, на щастя, чоловік при мені майже ніколи не п'є кави. Я задоволена.
Підтримую!!! Можливо мій ідеал і відрізняється від ідеалу іншої жінки, але я свій ідеал люблю і ціную, та не проміняю на інший ідеал...
а, то! Э. Асадов "Что такое счастье?" Что же такое счастье? Одни говорят: "Это страсти: Карты,вино,увлечения- Все острые ощущения". Другие верят,что счастье- В окладе большом и власти, В глазах секретарш плененных И трепете подчиненных. Третьи считают,что счастье- Это большое участие: Забота,тепло,внимание И общность переживания. По мненью четвертых,это- С милой сидеть до рассвета, Однажды в любви признаться И больше не расставаться. Ещё есть такое мнение, Что счатье-это горение: Поиск,мечта,работа! И дерзкие крылья взлета! А счастье,по-моему, просто Бывает разного роста От кочки и до Казбека, В зависимости от человека.