Поки ідеалу хтось не покаже хвоста, він вважатиме себе ідеалом і надалі. Нема ідеалу. Мо й не треба. П.С. Нема ідеальних. Кожен такий як є. Або бери, або йди геть...
що кобіта захищена із таким чоловіком, принаймні знає, що він її захищатиме в різних життєвих ситуаціях. То не означає, що він має бути мегасилач - навпаки, може бути не надто сильний фізично, але головне, щоб в разі чого він її захищав, наскільки зуміє. Та що то казати - то має бути в нього всередині: почуття захищати свою сім'ю. Як того нема, то і нема відчуття в кобіти "як за кам'яною стіною". Тоді доводиться самій себе захищати в тому непростому світі, ну та й стає тоді жінка трохи жорсткіша і не така вже "усі-пусі". А потім чоловіки кажуть "вай, скільки жінок пхаються в чоловічі сфери, вай, були би ліпше ніжними і тендітними квіточками - сиділи би вдома і їсти варили". Так може і були б, якби...якби.
ідеалів нема! Потрібно визначити пріоритети, і "запхати" свого коханого в ті рамки. Я от мріяла, що в мого коханого очі будуть точно не зелені. Ага, зараз Тепер себе тішу думкою, що гарні
Вставити кольорові контактні лінзи, перефарбувати на блондина, закачати в спортклубі, відвести до психолога... ) Роботи можна виконувати "під замовлення"
а це мінус! Ніяка людина не любить, коли з неї робити(ліпити іншого) Я вважаю, що кожна людина думала про ідеальну половинку, видумували риси, образ і.т.д. Але ж серце очей немає Якщо ми шукаємо ідеальних людей чи хочем зробити з когось ідеального, задумаймось, чи є ми самі ідеальні??
готуйте капці **...я тебя слепила из того,что было, а потом что было,то и полюбила** (ось би цю пісеньку в оригіналі послухати)
Для кожної жінки є свій ідеальний чоловік, головне щоб він був насправді мужчиною а не такою собі жіночкою у штанях
...і щоб не виявився боягузом, який підглядує в шпаринки. Подобаються сильні духом чоловіки. Подобаються розумні і благородні. Тому, те, що побачила сьогодні, викликало огиду. Тому, брезгливо " підняла поділ сукні" і переступила через це.... ...то був дааалекий від ідеалу....
Ідеальний мужчина - не п"є, не курить, любить дружину і ніколи їй не зраджує, постійно дарує дружині квіти і дорогі подарунки, возить її по курортах, допомагає по господарству (ходить за покупками, прибирає в хаті, пере, готує їсти і т.п.), тещу називає мамою і любить як рідну маму, завжди радий приїзду родичів дружини на кілька тижнів, не ходить на футбол, не зустрічається з друзями, весь вільний час присвячує дружині і дітям, не зависає на інтернет-форумах, зажди вчасно повертається з роботи, хоча багато заробляє і все до копійки віддає дружині і не існує.
особливо, якщо він виконує функцію <Аленка> Вот мой муж некогда на меня не кричит <Аленка> А еще он некогда не матерится и не грубит некому <Аленка> И за компом не сидит вообще <Аленка> А еще он мне не изменяет и не ходит по пивнушкам фсяким! <Аленка> Правда он лапочка? ^_^ <DialSoft> Эмммм... <DialSoft> Потыкай в него палочкой <DialSoft> Он походу мертвый ( З ідеальними людьми існувать не цікаво. Особливо, якщо людина під "ідеалом" має на увазі раба, який би по просту робив все те, що їм хочеться. Та й взагалі "ідеал" залежить від кута зору. Для жінки, це такий, якого описав пан Локе, для чоловіка - це зовсім інше.
В Західній Україні - пацик машинков стрижений, на машині. Торгує на базарі. Знайомий з пів-містом. В Східній Україні - вищого рівня, різні можуть бути - від менеджера середньої ланки до олігарха, головне в костюмі при краватці.
Фу-фу-фу! Це ж якийсь робокоп, підкаблучник і тошнот. Мені таке нудне створіння не підходить однозначно.
....??? Цікаво чому? Я наприклад п"ю відрами, але мене ніколи не насторожували люди, які її не вживають. У чому тут секрет?