З тами краще немати справ,якщо ви не прихильник "садо-мазо" Кожна свого чоловіка обирає за своїми ідейними вподобаннями і принципами,тому такі розбіжності в ідеалах. А ше фраза:Кожна жінка заслуговує на того чоловіка ,шо має.Ви,як думаєте?Фраза логічна?Чи має під собою дольку правди?
Почнімо з питання - чи потрібно бути ідеальним і навіщо? Це потрібно тим, хто хоче вдосконалюватись, щоб бути кращим не лише для себе, але і для близьких, для оточуючих. Якщо ж людину все влаштовує, то він є для себе ідеальним. Все ж відносно. Для Вас така людина, яку Ви описали, є протиріччям ідеалу, а знайдеться жінка з такими ж рисами, якій цей чоловік підійде ідеально. І їм буде добре.
Коли поєднується пара, яка стає щасливою - тобто одна людина знаходить іншу, і вони разом "перекривають" особливості та "розділяють" достоїнства одне одного - то це означає, що ідеал таки знайшовся, вірніше, з"явився. Бо "індивідуального" ідеалу, напевно, серед людей не буває. А ось розумна пара має більше шансів отримати таке "звання". ---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ---------- То такому треба ставити мінус в карму! :babruysk:
Згідна з Вами, що все дуже індивідуально. Кожна має свої захцянки... І ця думка мені до душі. Від себе додам, що коли кохаєш тоді ідеалізуєш...
Ідеальний мужчина - це той кому присвячують такі слова: Обіймати тебе - то весь світ пригорнути до себе, Цілувати тебе - то вустами торкнутися неба. Глянуть в очі твої - в океані безмежнім згубитись І у серці твоїм неземним почуттям народитись...
Нє, то просто кобіта закохана і думає, що той мужчина - ідеальний, тому й вірші такі йому пише. Любов надихає на поезію.
Ще тако собі подумала, що не завадило б тому хорошому мужчині (ну ідеальних же ж нема ) розуміти, що нерви в кожної людини не залізні, а нервові клітини не відновлюються. Словом, щоб мене розумів (а не тільки себе).
Мені до ідеалу бракує єдного... По п"ятницям я п"ю пиво... Багато... І ще курУ... Як вип"ю... А випити з колєгами - святе діло... І з друзями... А тих і єнчих багато... От і приходиться жити одинаком... Але в п"ятницю...
А мені до ідеалу бракує...бракує...всього... Куру,як паровоз...кавою заливаюсь,вредний і докучливий,як дябелко...особливо,як спазми дістанут... О... А ше я є галичанином... Шо ше.... Ага...ще є зігнилим,як той пес... А,якщо не враховувати того вищезгаданого,то я є цілком ідеальним...
Ідеальний мужчина, на мою думку, це той, за яким жінка чується, як за кам"яною стіною. А решта всі його добрі риси, як бонус.
Той чоловік якого "має" (невдале слово, але як сказати) жінка, зовсім не демонструє те чого вона заслуговує, а просто показує наскільки у неї висока самооцінка. Дуже гарні люди можуть мати низьку самооцінку і навпаки, нічим не підкріплена - але занадто завищена самооцінка дає ту гоноровість, з якою часом невиправдано рахуються, якій догоджають і поряд з якою збираються "найкращі" (умовно), але чи так уже "заслужено".. хтозна . Всяке буває. Але справа не у заслугах, а самооцінці, так вважаю.
У мене всього дві вимоги залишилося: 1. Коли має шо сказати, але не говорить багато 2. Приносить каву вранці до ліжка без нагадування
А в мене - якщо виконає першу, то другу виконаю я. )) А взагалі я вимоглива і вибаглива. Але і до себе також.