Зробив пошук картинки в Гуглі Не гніваюсь. Це не я. Я такий, що напевно вам би не сподобався, бо і старший від нього, і з короткою стрижкою, і завжди чисто поголений, і здебільшого одягнений як комсомолець (але в основному на роботі, бо посада вимагає) - загалом цілковита протилежність ідеалу, правда з почуттям гумору. Я, як висловлювався Карлсон у мультфільмі: "Довольно красивый, в меру упитанный мужчина в расцвете сил..." Лише без пропелера. Хоча співробітники часто кажуть, що мабуть маю пропелер в дупі, бо бігаю туди-сюди, встигаю (тьфу-тьфу) робити одночасно багато справ, причому з абсолютно різних галузей.
Я не знаю,як він там просинається,і що відбувається в його голові.Знаю одне..... його ілюзії не пов"язані із звичайною жінкою.Йому подавай красунь актрис,співачок,свого часу хотів Ані Лорак....Зараз не хоче нікого,а тільки ходить і матюкає всіх "баб". ---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ---------- О!!!! то Ви як Мій. Люблю в міру (як то ви казали)в меру упитанный....Не люблю,жах,як не люблю сухоребрих.....Точніше не приваблюють.
нє, не такий. Щетина має бути коротенька і так щоб всюди рівномірно І ще має бути більш мужній, бо той якийсь трохи дитячий погляд має
В нього мабуть не дитячий, а радісний погляд, бо прочитав на ЛФ який тип чоловіків подобається дівчатам, і відразу змінив свій імідж. От і тішиться, що він ідеал. А вам, дівчатам, дійсно важко догодити.
нєєє... то вже не щетина, то вже борода. І я забула сказати, має бути брюнет. але хустинка на шиї в нього прикольна.
Шкода, що у Львові, ходити чистими можуть собі дозволити тільки бухгалтери і програмісти... ---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ---------- Хіба перестане бути москальом
Ідеальних мужчин, так як і ідеальних жінок не буває... Але в кожного свої ідеали і тому те, що мені здається ідеальним, насправді може бути далеко не таким... Мені по житті завжди було важко, бо маю таку рису ідеалізувати людей, і кохану людину зокрема...на чому потім дуже сильно обпікалася... тому не варто створювати в своїй уяві ідеалів, їх не існує, просто варто присвятити своє життя тій людині, з якою Ви почуватиметися комфортно і створите свою ідеальну сімю...з усіма плюсами і мінусами, адже саме з них складається наше життя...
ага. Щось на зразок анекдоту: Оголошення в газеті в розділі знайомства: Шукаю жінку, блондинку, пишногруду, з довгими ногами. Коротко про себе: 25см )Нє?
Ну ок. От вам критерій ваше ставлення до якого мені лічно сильно інтересне. От є чоловіки (переважно молоді і не жонаті або шойно жонаті) в який жінка постійно "сонечко", "пташечка", "рибонька" і т.п. і постійно сюсюкають до них і чуть не по голові вигладжують в любий час доби і то ніби назтвають "ніжний і романтичний". А є так шо більше до жінки по імені і без обнімань в любій компанії і громадському транспорті (шо сі в них там дома робесі я вже не знаю ) і то вже вроді і не романтично і збоку не видно шо він "без неї жити не може". То хто як більше любить шоб з вами поводилисі?
Ви так то описали, що мене чуть не знудило як уявила такого слинявого. Фу, терпіти такого не можу. Залізла би на шиєньку і каблуками поганяла. Одним словом я голосую за чисте кохання і брудний секс
Максималістка! Мене також дратує привселюдне "сюсюкання". Але це дратування - гріх, і я в ньому каюсь, бо то ж "тимчасово хворі люди"...
І мене...... ---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ---------- Тай не тільки превселюдне....Зайчики,кіценьки....ну не серйозно,чесне слово.
Ой, понаписували... І щетина, і лисина, і вузькі штани, і напастовані мешти з посудомийкою вкупі... А якщо я сама собі посудомийку купила, то всьо, кранти, чоловікові моєму не бути ідеальним? Ідеальний - то такий, котрий знає, що він не ідеальний, і на мою неідеальність закриває очі.
Як я вас розумію... У мене дружина закінчила універ, та все життя в дитсадку працює... Любить свою роботу... То вона й у мене перевіряє руки, чи я дійсно мив з милом, чи брешу!!! І так все життя... А що відбувається, коли вона бачить на вулиці "миленького котика"? Це страшно розповісти! Складіть губи так, наче говорите слово "куця". Сказали? А тепер, не міняючи губ, скажіть "киця"... Сподобалося? То повторіть десять раз! А вона бігає за ним по всій вулиці і радісно кричить "куИця!!!"... Бо в нас кицька здохла. Рік тому!!! ... Треба хапати дружину за руку і тягнути туди, куди ми зібралися!
Закривати то він закриває(Я кажу про мужчин вцілому)не про вашого... а сам на інших ідеальних поглядає.Така вже певне природа чоловіча
Безперечно, деякі чисто жіночі прибабахи моєї мене іноді сердять. Бо вони не вкладаються в чоловічу, єдино правильну, логіку! :ireful: Але завжди по тому мене просто чавить сміх!
Звичайно, так. Але ми ж не штрикаємо в очі жіночими прибабахами та чоловічими особливостями... Звичайно, все це жарти. Живемо ми добре. Тому пішов я по фрукти і овочі...
Я - ні. В першу чергу звертаю увагу на те чи його волосся на руках дуже помітне Довге темне волосся на руках мене відштовхує Був в мене.. москаль . Самозакохана зверхня людина, яка не поважала ані моїх почуттів, ані моїх бажань, ані моєї мови.. І саме національний конфлікт став останньою крапкою. Покинула. І хоча мій чоловік - поляк, але повністю протилежний. Називає себе українцем Якщо на публіку і нещиро - то теж не подобається. Як і підлабузництво і всеможливе догоджання. Ми з чоловіком сюсюкаємось потайки, "своїми" власними вигаданими словами :shy: Хоча деколи і при людях щось може вирватись.. Осьо як вернулась зі Львова і вийшла з автобуса, то кинулась в його обійми з викриком "хом'ячок!!!" Вар'ятка.. :shy: Ідеальних людей нема. Якщо хтось думає, що він - ідеальний, то значить, що він самозакоханий егоїст і йому начхати на думку інших. Адже завжди знайдеться людина, яка вважатиме його неідеальним. Значить ідеальність - то відносно. А якщо хтось когось бачить ідеальним, то значить, що він або сліпозакоханий, або бреше собі, ігноруючи недоліки "ідеала". Яким має бути чоловік, щоб сподобатись жінці? - Гарним відносно смаку тої жінки. Яким має бути чоловік, щоб жінка хотіла з ним бути? - Він має давати їй те, чого вона хоче і потребує (бути другом, бути батьком дитині, бути підтримкою, розуміти її, допомагати, бути для компанії, для грошей/сексу і т.д. - кожному своє). Яким має бути ідеальний чоловік? - Він має бути самим собою!