Ідеальний мужчина

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Peri, 6 кві 2010.

1. Peri

Peri Well-Known Member

Колись давно,у розмові з однією поважною польською пані почула від неї таке:

-Для мене чоловіки діляться на таких,з ким би я пішла у розвідку,і таких,з якими ні.
    Задумалась.Золоті слова.

А пані тій було вже десь біля 80.:)

• Подобається Подобається x 2
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

100% Так і є.....
    А ше крім мештів,охайність...нехай скромна,але охайність,чисте виголене личко,стрижка, і для мене особисто,чиста сорочка,не люблю таких собі гламурних франтів.Справжній чоловік - простий чоловік,працьовитий чоловік.який вміє за собою слідкувати(звісно не в сенсі щотижневих манікюрів),а шоб не воняло....ну ви зрозуміли,а!!!!... і ше чисті шкарпета,без дир на великім пальці.Во так.

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

Насправді так і є....
    У кожного своє бачення і відчуття ідеальності, і це власне споріднюється з особистістю якою він сам є.Тобто іншими словами кожен десь у світі має свою половинку(обов"язково має) і та його половинка призначеа саме для нього,неї.

• Подобається Подобається x 1
  3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

угу, особливо шкарпетки... і не після м'яса а після заношених синтетичних кросівок. Нє? Якось бачив (і нюхав) як один вуєк роззувся в плацкартному вагоні і виліз на другу поличку. Його мало не побили і з диким лементом відправили в туалет щоб ноги помив

• Подобається Подобається x 4
  4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Вставлю своїх 5 копійок.
    Чистий весь одяг однозначно
    Стильний обов"язково, типам а ля комсомолєц з чисто виголеним лицем-дапабачення тут же.
    Почуття гумору теж мусить бути прекрасне
    Одним словом для мене ідеальний мужчина, це творчий мужчина...з бухгалтером чи програмістом я б завісилась через день.

• Подобається Подобається x 3
  5. Picasso

ну біля програміста ще дроти якісь можна буде знайти, а от до бухгалтера треба самому(ій) нести шнурок і мило. До речі, я чомусь програмістів рахував до сьогодні трохи творчими :)))

значить до списку бухгалтерів можна додати вантажників, водіїв маршруток, механіків, шахтарів, малярів...... :) Легка промисловість встигне шнурків на всіх продукувати?! :)))

ой, а для загального розвитку можете уточнити що то за стильний але не комсомолець. Чим вони відрізняються?

• Подобається Подобається x 1
  6. poetka

Це,щераз підтвердує:У кожної жінки своє бачення ідеального мужчини.
    Але,ще хочу добавити,що з віком у жінки,ідеалізація чоловіка змінюється.....можливо навіть і на користь самих чоловіків.
    Ось колись мені теж подобались "стильні" з усіма випливаючими наслідками, а зараз чоловік подобається з середини,але так,щоб без максималізму.

7. Picasso

перепрошую, паталогоанатомом не працюєте випадково? Чи то вже якраз отой максималізм? :)))

8. poetka

Ви вловили...;)

З середини - це душу,характер,добре серце.

9. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну знаєте, написати програму - то майже то саме, що якусь поезію. :tongue: Не всім дано, талант до того треба мати. І взагалі, програмістів попрошу не ображати, в мене чоловік програміст. :))) Відповідно, колеги в нього теж програмісти, так що я їх троха знаю. :))) І то стереотип, що програмісти зануди, точно кажу. Як зберуться посидіти, всьо в них відбувається дуже творчо і креативно. Деколи, аж занадно. :haha: Правда, як починають розмовляти про шось своє, програмістське, то я вже ніц не розумію. :) Але таке можна сказати про будь - яку професію.
    На рахунок бухгатлерів не знаю, не зустрічались. :) В основному жінки знайомі - бухгалтерки.
    А на рахунок зовнішнього вигляду, ну так вбирайте своїх мужчин стильно, чи як вам подобається... То все можна прилаштувати до своїх смаків, головне - що всередині.

• Подобається Подобається x 8
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

а от я люблю щоб не так..Люблю щоб була така собі легесенька щетинка, але темна, не світла :)

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

І я, і я. :) А ще, не люблю дуже коротку стрижку... Щоб трішки довге волосся було. Ну звісно, якщо в принципі на голові дві з половиною волосини, то хай вже коротко стрижеться. :))

• Подобається Подобається x 5
  12. poetka

Ну то вже так ,шо аж сексуально....
    А коли виголений,то просто привабливо.

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

А хто ображає?;)
    Кожному свій ідеал потрібен. В мене свій, у вас свій.

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я так розумію: у неголених, бородатих, лисих, товстих, патлатих, худорлявих шанси є, якщо у них гарний непорожній гаманець, який вони часто відчиняють, і при цьому у них не трусяться руки.

:)))

15. Picasso

ой-йо-йо. Я так сміявся що люди в кабінеті на мене поглядати почали :)

Оце сидиш мимоволі, читаєш і приміряєш до себе. Про начищені мешти говорять, ага, подивився вниз чи не вимазав поки добрався ло роботи. Про щетину, ага, є така буква. Про волосся недовге і некоротке, ага, є, хоча не таке густе як у 20 років, ну але.... І раптом анекдот згадався:
    В купе поїзда їдуть три жіночки, ну розговорилися про те про се, і зачепили інтимну тему:
    -От мені подобаються спортсмени,-каже перша,- вони такі витривалі
    -А мені військові. Вони такі охайні і підтягнуті завжди
    -А мені з індійцями в постелі дуже класно, вони такі сильні, природні...
    Раптом відкриваються двері купе, заходить грузин і каже:
    -Дэвушьки, разрэшытэ прэдставится- мастер спорта, подполковник Чынгачгук :))

• Подобається Подобається x 11
  16. poetka

У таких шанси є завжди......але чи товстий гаманець виправдає себе,коли мова дійде до справжніх почуттів?
    А шанси є у всіх мужчин,без виключення.Тільки треба,щоб вони самі хотіли знайти хорошу жінку.
    Я ось знаю такого хлопа ,йому вже 35(одна цнота),і йому не тре.......Хоча на пиці та так нічого.:dntknw:

17. Locke

Locke невиправний реаліст

Я знаю декількох ідеальних мужчин, але НАС небагато ;)

:))) :))) :)))

• Подобається Подобається x 11
  18. nikolas

nikolas Well-Known Member

Жаль нема фоторобота,хотілося би подивитись на середньостатистичного уявного ідеального мужчину складеного по опитуванню жінок,було би цікаво - нє?

19. Locke

Locke невиправний реаліст

Мабуть ось такий вам, дівчата, подобається:

і стрижка не коротка, і в міру неголений. А саме головне - НЕ КОМСОМОЛЕЦЬ !

:haha:

• Подобається Подобається x 9
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Є такий фотопортрет. Це дзеркало жінки.

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

То щось не те... Як не тре...
    Здоровий нежонатий чоловік, просинаючись, але ще не прокинувшись, зазвичай думає про власну жінку. Потім він жениться..., і ті марення...., той напівсон...., .... звичайно, проходить! :haha:

а де твій аватар? :)