Колись давно,у розмові з однією поважною польською пані почула від неї таке: -Для мене чоловіки діляться на таких,з ким би я пішла у розвідку,і таких,з якими ні. Задумалась.Золоті слова. А пані тій було вже десь біля 80.
100% Так і є..... А ше крім мештів,охайність...нехай скромна,але охайність,чисте виголене личко,стрижка, і для мене особисто,чиста сорочка,не люблю таких собі гламурних франтів.Справжній чоловік - простий чоловік,працьовитий чоловік.який вміє за собою слідкувати(звісно не в сенсі щотижневих манікюрів),а шоб не воняло....ну ви зрозуміли,а!!!!... і ше чисті шкарпета,без дир на великім пальці.Во так. ---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ---------- Насправді так і є.... У кожного своє бачення і відчуття ідеальності, і це власне споріднюється з особистістю якою він сам є.Тобто іншими словами кожен десь у світі має свою половинку(обов"язково має) і та його половинка призначеа саме для нього,неї.
угу, особливо шкарпетки... і не після м'яса а після заношених синтетичних кросівок. Нє? Якось бачив (і нюхав) як один вуєк роззувся в плацкартному вагоні і виліз на другу поличку. Його мало не побили і з диким лементом відправили в туалет щоб ноги помив
Вставлю своїх 5 копійок. Чистий весь одяг однозначно Стильний обов"язково, типам а ля комсомолєц з чисто виголеним лицем-дапабачення тут же. Почуття гумору теж мусить бути прекрасне Одним словом для мене ідеальний мужчина, це творчий мужчина...з бухгалтером чи програмістом я б завісилась через день.
ну біля програміста ще дроти якісь можна буде знайти, а от до бухгалтера треба самому(ій) нести шнурок і мило. До речі, я чомусь програмістів рахував до сьогодні трохи творчими значить до списку бухгалтерів можна додати вантажників, водіїв маршруток, механіків, шахтарів, малярів...... Легка промисловість встигне шнурків на всіх продукувати?! ой, а для загального розвитку можете уточнити що то за стильний але не комсомолець. Чим вони відрізняються?
Це,щераз підтвердує:У кожної жінки своє бачення ідеального мужчини. Але,ще хочу добавити,що з віком у жінки,ідеалізація чоловіка змінюється.....можливо навіть і на користь самих чоловіків. Ось колись мені теж подобались "стильні" з усіма випливаючими наслідками, а зараз чоловік подобається з середини,але так,щоб без максималізму.
Ну знаєте, написати програму - то майже то саме, що якусь поезію. Не всім дано, талант до того треба мати. І взагалі, програмістів попрошу не ображати, в мене чоловік програміст. Відповідно, колеги в нього теж програмісти, так що я їх троха знаю. І то стереотип, що програмісти зануди, точно кажу. Як зберуться посидіти, всьо в них відбувається дуже творчо і креативно. Деколи, аж занадно. Правда, як починають розмовляти про шось своє, програмістське, то я вже ніц не розумію. Але таке можна сказати про будь - яку професію. На рахунок бухгатлерів не знаю, не зустрічались. В основному жінки знайомі - бухгалтерки. А на рахунок зовнішнього вигляду, ну так вбирайте своїх мужчин стильно, чи як вам подобається... То все можна прилаштувати до своїх смаків, головне - що всередині.
І я, і я. А ще, не люблю дуже коротку стрижку... Щоб трішки довге волосся було. Ну звісно, якщо в принципі на голові дві з половиною волосини, то хай вже коротко стрижеться. )
Я так розумію: у неголених, бородатих, лисих, товстих, патлатих, худорлявих шанси є, якщо у них гарний непорожній гаманець, який вони часто відчиняють, і при цьому у них не трусяться руки.
ой-йо-йо. Я так сміявся що люди в кабінеті на мене поглядати почали Оце сидиш мимоволі, читаєш і приміряєш до себе. Про начищені мешти говорять, ага, подивився вниз чи не вимазав поки добрався ло роботи. Про щетину, ага, є така буква. Про волосся недовге і некоротке, ага, є, хоча не таке густе як у 20 років, ну але.... І раптом анекдот згадався: В купе поїзда їдуть три жіночки, ну розговорилися про те про се, і зачепили інтимну тему: -От мені подобаються спортсмени,-каже перша,- вони такі витривалі -А мені військові. Вони такі охайні і підтягнуті завжди -А мені з індійцями в постелі дуже класно, вони такі сильні, природні... Раптом відкриваються двері купе, заходить грузин і каже: -Дэвушьки, разрэшытэ прэдставится- мастер спорта, подполковник Чынгачгук )
У таких шанси є завжди......але чи товстий гаманець виправдає себе,коли мова дійде до справжніх почуттів? А шанси є у всіх мужчин,без виключення.Тільки треба,щоб вони самі хотіли знайти хорошу жінку. Я ось знаю такого хлопа ,йому вже 35(одна цнота),і йому не тре.......Хоча на пиці та так нічого.
Жаль нема фоторобота,хотілося би подивитись на середньостатистичного уявного ідеального мужчину складеного по опитуванню жінок,було би цікаво - нє?
Мабуть ось такий вам, дівчата, подобається: і стрижка не коротка, і в міру неголений. А саме головне - НЕ КОМСОМОЛЕЦЬ !
Є такий фотопортрет. Це дзеркало жінки. ---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ---------- То щось не те... Як не тре... Здоровий нежонатий чоловік, просинаючись, але ще не прокинувшись, зазвичай думає про власну жінку. Потім він жениться..., і ті марення...., той напівсон...., .... звичайно, проходить!