Ідеальний мужчина

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Peri, 6 кві 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну.... ви не знаєте уподобань нинішньої молоді... штани задовгі... шнурівки не завязані, ото круто....

• Подобається Подобається x 1
  2. Geograf

Geograf Меломан

Тепер ще в моду входять вузькі в обтяжку штани:bad:, як то хлопаки в них ходять не розумію

• Подобається Подобається x 3
  3. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Так ніби коня вибирала ))
    Ну нє, ліпше був би однолюб, але з не дуже ладними зубами - зуби хоча б стоматолог може виправити, а "гуляння" практично не виправиш нічим...то вже натура така буває "гуляюча".
    п.с. хоча, кому що подобається :pardon:

• Подобається Подобається x 4
  4. Peri

Peri Well-Known Member

то напевне і на інтелект якось впливатиме?:man_in_love:

5. pukhnastyk

Мода модою, але чим ті хлопаки думають, коли в такому вузькому ходять

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Ідеальних людей не буває взагалі, так, і тому якогось ідеального супермена ніколи не шукала і не збираюсь. Але що мені важливо - то фацет має бути не типу "Казанова", подобаються однолюби. :)

6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Йой, кобіти. Які ви непонятливі.
    Всі ми однолюби. В конкретний момент часу любим тіко одну. :)
    А жеби на якій на все житіє спинитися то то вже від вас залежить :)

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

За всіх не розписуйтесь. :tongue: Є й такі, що в конкретний момент часу люблять і двох, і трьох... :wacko:

• Подобається Подобається x 2
  8. pukhnastyk

Точно! Он італійський прем'єр Берлусконі - то взагалі гігант "того діла" в Європі: відразу 20 кобіт запрошує на свою закриту вечірку, де інших хлопів нема...Ото "казанова". :crazy:

9. Peri

Peri Well-Known Member

А мо*він гладіатор?:))

10. Peri

Peri Well-Known Member

Ще трошки і ми можем об*єднатися з сусідньою гілкою про *пагаварить*:)а задум то був серйозний!
    Ех.тяжкий то шлях до порозуміння!:)

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну, як я зрозуміла, зійшлись на тому, що кожна шукає шось своє. :) На вкус і цвєт, як то кажуть. :)
    Ну давайте так, нехай дівчатка пишуть, скажімо, по дві риси, які мають бути в ідеального чоловіка. Цікаво, що за вінігрет вийде. :) А як закінчимо з "внутрішнім світом", перейдемо до зовнішності. :) Починаю.
    1.розум
    2.почуття гумору :)

12. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Peri, не ображайтесь, але на такі теми серйозно говорити - то тіки психіку калічити.
    Ідеал не можна формалізувати і визначити. А пожартувати то в самий раз. Тимпаче шо як я вже цитував когось з великих - в кожній шутці є доля шутки.

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Чисте! :)..........

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

вірність
    вміння цінувати сім"ю

• Подобається Подобається x 5
  15. Geograf

Geograf Меломан

і без дурних звичок палити цигарки й перехиляти чарчину час від часу

16. pukhnastyk

Одним словом не вийде описати рису, тому вибачайте - скажу "розгорнуту" відповідь. :pardon:

Ставлення чоловіка до дітей, тобто до усіх дітей в принципі - то є чи не найважливіше, принаймні для мене. Якщо він буде розумний, успішний, гарний, багатий ін. ін. ін., але жорстокий до дітей, то буде тіко арріведерчі і без всяких. :bye2:
    Нє, таки тиранів не люблю взагалі. :nea:

• Подобається Подобається x 5
  17. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ідеальний мужчина,це той хто п"яний не морочи нікому голову,а йде спокійно спати,шо я зариз і попробую зробити,добраніч!:crazy:

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

я не звертаю... але багато моїх подруг звертає..
    ясно, якщо воно само кидається в очі через бруд чи навпаки гарний вигляд - це інше:) зато хитрі мужчини цим користуються і найбільші бабії вилизують своє взуття до неможливості...
    тому якщо в мужчини модніше і акуратніше взуття, ніж в мене - оревуар

19. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я з цим і погоджуююсь і ні,а якшо я просто відчуваю дискомфорт коли в мене грязне взуття чи просто не акуратний вигляд.І хіба жінки не одягаються файно аби сподобатись чоловікам(жінкам),так і чоловіки хочуть подобатись,а то шо вони користуються цим аби зваблювати,так впорядкований цей світ.Це добре шо ви така стійка,а може і погано.

20. Зануда

Зануда така зануда

Всі ідеали відносні. Всі відносно чогось формуються. У кожного свій характер, свої потреби, погляди на життя, родина, виховання і відносно того і формується в нас наше власне, приватне уявлення про ідеал чоловіка. Тому загальний ідеал (типу Давида авторства Мікеланджело Буонарроті) швидше за все в природі не існує, а якщо існує, то сам по собі, бо в парі з кимось, той хтось не витримає ваги ідеальності і "загнеться" морально.
    Тому, на мою думку, у кожного своє уявлення про ідеального чоловіка.

Є звісно категорії людей, яким чужі чоловіки(жінки) видаються більш ідеальними за свобідних і ніким не зайнятих (ну бо підозріло, що він ще нічий, раз такий хороший, а раз вже хтось на нього "клюнув" значить було на що) і всіма силами намагаються привласнити собі той ідеал, навіть не підозрюючи, що він ідеальний лише для тої людини, яка вже з ним зжилась, звиклась, притерлась і любить його таким, яким він є насправді, а не таким, яким його бачать оточуючі.

а де твій аватар? :)